ardeash Membru Elite
Data de inscriere : 26/04/2010 Varsta : 44 Localizare : Arad Comentarii : Nu te uita ca nu intelegi nimnic...
| Subiect: Re: Lista Veteranilor nu Sterge topik. Joi Iun 06, 2013 1:41 pm | |
| Pai io asta vreau sa fac .. fara iteme GM (doar armele beta) multe misiuni si questuri ca sa ai de lucru... | |
|
FuckerPadmak Membru
Data de inscriere : 06/08/2011
| Subiect: Re: Lista Veteranilor nu Sterge topik. Vin Iun 07, 2013 1:19 am | |
| exact genul asta de servere se cauta..stiu unul care e e in gen al tau ....si are +1000 de playeri online ...dar ca sa faci levelul maxim (107 ) trebuie sa te chinui mult! cam 1 luna jumatate sa zic asa , | |
|
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Re: Lista Veteranilor nu Sterge topik. Vin Iun 07, 2013 1:47 am | |
| Ori e hard PvM ori nu mai e. | |
|
╚»Dracila«╝ V.I.P.
Data de inscriere : 08/04/2011 Localizare : In spatele thau [;x]
| Subiect: Re: Lista Veteranilor nu Sterge topik. Vin Iun 07, 2013 5:45 am | |
| - ardeash a scris:
- Pai io asta vreau sa fac .. fara iteme GM (doar armele beta) multe misiuni si questuri ca sa ai de lucru...
Sa vedem ce zice Angel.. oricum , in cazu de fata, cum e speedu actual, nu te mai atrage cu absolut nimic, si in scurt timp o sa ramana cam "pustiu" daca nu i se audce o imbunatatire ceva..cand zici speed deja te gandesti numai la modate :-j | |
|
[Owner]Angel Admin
Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 33 Localizare : Targu Jiu Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro
| Subiect: Re: Lista Veteranilor nu Sterge topik. Vin Iun 07, 2013 10:35 pm | |
| Ati trecut dintr-o discutie in alta. Subiect inchis. | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Lista Veteranilor nu Sterge topik. | |
| |
|