[Owner]Angel Admin
Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 33 Localizare : Targu Jiu Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro
| Subiect: Oferta echipamente modate in luna Martie Vin Mar 07, 2014 6:01 am | |
| Achizitioneaza orice echipament modat in aceasta luna si primesti inca un item modat la alegere gratuit. In plus, orice comanda are un bonus de 25% mai multe MD toata luna Martie si 50% mai multe MD in data de 8 Martie. Distractie placuta!
| |
|
[Owner]Angel Admin
Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 33 Localizare : Targu Jiu Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro
| Subiect: Re: Oferta echipamente modate in luna Martie Mar Mar 11, 2014 4:50 am | |
| Oferta limitata: Achizitioneaza orice echipament modat si primesti inca un echipament GRATUIT! Oferta este valabila doar pentru primele 2 echipamente achitizionate. Nu rata! | |
|
[Owner]Angel Admin
| Subiect: Re: Oferta echipamente modate in luna Martie Mar Mar 18, 2014 3:08 am | |
| | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Oferta echipamente modate in luna Martie | |
| |
|