| Evente luna martie si arma noua !? | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
artist88 Membru Elite
Data de inscriere : 06/11/2011 Localizare : Langa tine !!!
| Subiect: Evente luna martie si arma noua !? Lun Mar 05, 2012 12:40 pm | |
| Acuma cateva saptamani am intrabat cand apare arma noua ... iar Angel a raspuns ca la inceputul lui martie ,dar aproape a trecut o saptamana din luna martie si nu o aparut nici arma si nici Catalog evente luna martie ! abia astept sa se afiseze eventele adica de cand nu a mai fost event de pescuit sau alte evente | |
|
| |
CR7 Helper
Data de inscriere : 29/11/2011 Varsta : 25 Localizare : Cernavoda(CvD)
| Subiect: Re: Evente luna martie si arma noua !? Lun Mar 05, 2012 1:02 pm | |
| dute pe alt metin daca vr evente multe. | |
|
| |
[Owner]Angel Admin
Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 33 Localizare : Targu Jiu Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro
| Subiect: Re: Evente luna martie si arma noua !? Lun Mar 05, 2012 4:22 pm | |
| Arma a aparut nerabdatorule. Evenimete in curand. Am nevoie de orarul de la facultate inainte de a face un program de evente. | |
|
| |
artist88 Membru Elite
Data de inscriere : 06/11/2011 Localizare : Langa tine !!!
| Subiect: Re: Evente luna martie si arma noua !? Mar Mar 06, 2012 3:07 am | |
| - [Owner]Angel a scris:
- Arma a aparut nerabdatorule. Evenimete in curand.
Am nevoie de orarul de la facultate inainte de a face un program de evente. am inteles am vrut doar sa stiu | |
|
| |
.Úniqúe Moderator
Data de inscriere : 26/07/2010 Varsta : 27 Localizare : RamniCu Valcea
| Subiect: Re: Evente luna martie si arma noua !? Mier Mar 07, 2012 3:51 am | |
| s-au bagat sa fi fericit | |
|
| |
Danny :] Membru Elite
Data de inscriere : 28/12/2011 Varsta : 28 Localizare : Iasi
| Subiect: Re: Evente luna martie si arma noua !? Lun Mar 12, 2012 8:18 am | |
| Angel...doar ca sa sti pe viitor...!Degeaba adaugi arme de 2 maini care au aceelasi DMG cu armele de GM de 1 mana :\ ! Iti dai seama ca toata lumea va opta pentru armele de 1 mana X_x ! (Si chiar asa este ) | |
|
| |
.Úniqúe Moderator
Data de inscriere : 26/07/2010 Varsta : 27 Localizare : RamniCu Valcea
| Subiect: Re: Evente luna martie si arma noua !? Lun Mar 12, 2012 8:20 am | |
| - Danny :] a scris:
- Angel...doar ca sa sti pe viitor...!Degeaba adaugi arme de 2 maini care au aceelasi DMG cu armele de GM de 1 mana :\ !
Iti dai seama ca toata lumea va opta pentru armele de 1 mana X_x ! (Si chiar asa este ) Uni cumpara arme de 2 maini eu nu cumpar ca nu are rost )) | |
|
| |
Danny :] Membru Elite
Data de inscriere : 28/12/2011 Varsta : 28 Localizare : Iasi
| Subiect: Re: Evente luna martie si arma noua !? Lun Mar 12, 2012 8:23 am | |
| - .Unique a scris:
- Danny :] a scris:
- Angel...doar ca sa sti pe viitor...!Degeaba adaugi arme de 2 maini care au aceelasi DMG cu armele de GM de 1 mana :\ !
Iti dai seama ca toata lumea va opta pentru armele de 1 mana X_x ! (Si chiar asa este ) Uni cumpara arme de 2 maini eu nu cumpar ca nu are rost )) Nici nu vad rostul achizitiei unei arme de 2 maini care are aceelasi DMG cu una care are aceelasi pret..si este de asemenea de GM..si are si aceelasi DMG ! Avantajul sabiilor de 1 mana este viteza atacului ceva mai ridicata fata de a celor de 2 maini ! Oricum..armele de 2 maini pot fi folosite doar de warrior'i si chiar daca de pe cal sunt aparent mai bune datorita faptului ca sunt mai lungi,tot nu merita achizitionate ! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Evente luna martie si arma noua !? | |
| |
|
| |
| Evente luna martie si arma noua !? | |
|