Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaEvente luna martie si arma noua !? EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Evente luna martie si arma noua !?

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
artist88
Membru Elite
Membru Elite
artist88

Data de inscriere : 06/11/2011
Localizare : Langa tine !!!

Evente luna martie si arma noua !? Empty
MesajSubiect: Evente luna martie si arma noua !?   Evente luna martie si arma noua !? Icon_minitimeLun Mar 05, 2012 12:40 pm

Acuma cateva saptamani am intrabat cand apare arma noua ... iar Angel a raspuns ca la inceputul lui martie ,dar aproape a trecut o saptamana din luna martie si nu o aparut nici arma si nici Catalog evente luna martie ! abia astept sa se afiseze eventele adica de cand nu a mai fost event de pescuit scratch sau alte evente
Sus In jos
CR7
Helper
Helper
CR7

Data de inscriere : 29/11/2011
Varsta : 25
Localizare : Cernavoda(CvD)

MesajSubiect: Re: Evente luna martie si arma noua !?   Evente luna martie si arma noua !? Icon_minitimeLun Mar 05, 2012 1:02 pm

dute pe alt metin daca vr evente multe.
Sus In jos
[Owner]Angel
Admin
Admin
[Owner]Angel

Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 33
Localizare : Targu Jiu
Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro

MesajSubiect: Re: Evente luna martie si arma noua !?   Evente luna martie si arma noua !? Icon_minitimeLun Mar 05, 2012 4:22 pm

Arma a aparut nerabdatorule. Evenimete in curand.
Am nevoie de orarul de la facultate inainte de a face un program de evente.
Sus In jos
http://metin2rospeed.ro
artist88
Membru Elite
Membru Elite
artist88

Data de inscriere : 06/11/2011
Localizare : Langa tine !!!

MesajSubiect: Re: Evente luna martie si arma noua !?   Evente luna martie si arma noua !? Icon_minitimeMar Mar 06, 2012 3:07 am

[Owner]Angel a scris:
Arma a aparut nerabdatorule. Evenimete in curand.
Am nevoie de orarul de la facultate inainte de a face un program de evente.

am inteles am vrut doar sa stiu
Sus In jos
.Úniqúe
Moderator
Moderator
.Úniqúe

Data de inscriere : 26/07/2010
Varsta : 27
Localizare : RamniCu Valcea

MesajSubiect: Re: Evente luna martie si arma noua !?   Evente luna martie si arma noua !? Icon_minitimeMier Mar 07, 2012 3:51 am

s-au bagat sa fi fericit Smile
Sus In jos
Danny :]
Membru Elite
Membru Elite

Data de inscriere : 28/12/2011
Varsta : 28
Localizare : Iasi

MesajSubiect: Re: Evente luna martie si arma noua !?   Evente luna martie si arma noua !? Icon_minitimeLun Mar 12, 2012 8:18 am

Angel...doar ca sa sti pe viitor...!Degeaba adaugi arme de 2 maini care au aceelasi DMG cu armele de GM de 1 mana :\ !
Iti dai seama ca toata lumea va opta pentru armele de 1 mana X_x ! (Si chiar asa este )
Sus In jos
.Úniqúe
Moderator
Moderator
.Úniqúe

Data de inscriere : 26/07/2010
Varsta : 27
Localizare : RamniCu Valcea

MesajSubiect: Re: Evente luna martie si arma noua !?   Evente luna martie si arma noua !? Icon_minitimeLun Mar 12, 2012 8:20 am

Danny :] a scris:
Angel...doar ca sa sti pe viitor...!Degeaba adaugi arme de 2 maini care au aceelasi DMG cu armele de GM de 1 mana :\ !
Iti dai seama ca toata lumea va opta pentru armele de 1 mana X_x ! (Si chiar asa este )

Uni cumpara arme de 2 maini eu nu cumpar ca nu are rost Smile))
Sus In jos
Membru Elite
Membru Elite

Data de inscriere : 28/12/2011
Varsta : 28
Localizare : Iasi

MesajSubiect: Re: Evente luna martie si arma noua !?   Evente luna martie si arma noua !? Icon_minitimeLun Mar 12, 2012 8:23 am

.Unique a scris:
Danny :] a scris:

Uni cumpara arme de 2 maini eu nu cumpar ca nu are rost Smile))

Nici nu vad rostul achizitiei unei arme de 2 maini care are aceelasi DMG cu una care are aceelasi pret..si este de asemenea de GM..si are si aceelasi DMG Razz !
Avantajul sabiilor de 1 mana este viteza atacului ceva mai ridicata fata de a celor de 2 maini Razz !
Oricum..armele de 2 maini pot fi folosite doar de warrior'i si chiar daca de pe cal sunt aparent mai bune datorita faptului ca sunt mai lungi,tot nu merita achizitionate Razz !
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Evente luna martie si arma noua !?   Evente luna martie si arma noua !? Icon_minitime

Sus In jos

Evente luna martie si arma noua !?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Re: Calendar Evente : Martie 2012
» Calendar Evente : Martie 2012 !
» Oferta echipamente modate in luna Martie
» VAND ARMA NOUA
» Vand arma noua pc 20

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum