Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaHmm.. Rospeed.. - Pagina 2 EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Hmm.. Rospeed..

In jos 
+10
SoulKeeper
GodFather♥
xHłġĥÐMĜ
Perry*
dRuId.#
.Úniqúe
ScRe3nN
[Owner]Angel
Tavi
♥ByEnigma ♥
14 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
[Owner]Angel
Admin
Admin
[Owner]Angel

Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 33
Localizare : Targu Jiu
Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro

Hmm.. Rospeed.. - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Hmm.. Rospeed..   Hmm.. Rospeed.. - Pagina 2 Icon_minitimeVin Apr 12, 2013 10:57 am

Nu ma pot pronunta. Inca nu m-am decis cum va la inceput - hostat sau pe ip. Pot spune ca 75% este gata. Mai trebuie mici modificari la ce am facut pana acum dar mai am si unele lucruri mai mari de revizuit pana la deschidere. Lucrurile mari le-am lasat pe sfarsit cand serverul in sine este gata.
P.S. Din cauza incompatibilitatii celor 2 serverfile-uri (actualul cu noul server), ajutorul special nu va mai exista asadar rasa nu se va mai schimba pe noul server! Fiecare munceste daca vrea un alt caracter. Doar magiile pot fi schimbate.
Sus In jos
http://metin2rospeed.ro
GodFather♥
V.I.P.
V.I.P.
GodFather♥

Data de inscriere : 07/05/2010
Varsta : 30
Localizare : Bucuresti
Comentarii : Ma descurc!

MesajSubiect: Re: Hmm.. Rospeed..   Hmm.. Rospeed.. - Pagina 2 Icon_minitimeVin Apr 12, 2013 10:58 am

[Owner]Angel a scris:
Nu ma pot pronunta. Inca nu m-am decis cum va la inceput - hostat sau pe ip. Pot spune ca 75% este gata. Mai trebuie mici modificari la ce am facut pana acum dar mai am si unele lucruri mai mari de revizuit pana la deschidere. Lucrurile mari le-am lasat pe sfarsit cand serverul in sine este gata.
P.S. Din cauza incompatibilitatii celor 2 serverfile-uri (actualul cu noul server), ajutorul special nu va mai exista asadar rasa nu se va mai schimba pe noul server! Fiecare munceste daca vrea un alt caracter. Doar magiile pot fi schimbate.

De ce te-ai certat cu ardeash?
Sus In jos
https://www.youtube.com/watch?v=z8gQWbFpDGg
.Úniqúe
Moderator
Moderator
.Úniqúe

Data de inscriere : 26/07/2010
Varsta : 27
Localizare : RamniCu Valcea

MesajSubiect: Re: Hmm.. Rospeed..   Hmm.. Rospeed.. - Pagina 2 Icon_minitimeSam Apr 13, 2013 1:03 pm

[Owner]Angel a scris:

Cel mai bine este hostat,pvm hard,fara restarturi clar.
Sus In jos
SoulKeeper
Membru Elite
Membru Elite
SoulKeeper

Data de inscriere : 24/10/2010
Varsta : 26
Localizare : Iη Yσύя Єγεs xD

MesajSubiect: Re: Hmm.. Rospeed..   Hmm.. Rospeed.. - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Mai 02, 2013 9:36 am

[Owner]Angel a scris:
Pe o perioada de timp tine-l la tine in PC deschis .. ca prin 2009-2010. Apoi daca se populeaza 200-300+ pe zi il hostezi, asa e cel mai bine. Am si eu o idee.. fa-l PVQ-PVP-PVM - de la lv 1 pana la 80 sa cresti din misiuni.. apoi numai in V3-V4 si mapele noi daca le mai bagi.. Si faza cu Bonusurile 6/7 in item shop.. e cam rea.. Mai bine le pui la un pret mare.. gen 200kk adaugatul, 150kk schimbatul. Cum era inainte serverul.. 3 Sferturi din cel vechi.. si un sfert din asta de acum. Mai explic daca iti place ideea... am mai multe propuneri
Sus In jos
[Owner]Angel
Admin
Admin
[Owner]Angel

MesajSubiect: Re: Hmm.. Rospeed..   Hmm.. Rospeed.. - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Mai 02, 2013 1:13 pm

ExXxPreSs aka ExciteMind deoarece modatele nu vor mai exista pe acel server aceste bonusuri de jos vor compensa oarecum.
Persoanele ce pun bonusurile de jos nu vor ajunge brusc sa aiba totul ca la un echipament modat iar tu daca sti sa joci destul de bine, poti face fata "tentatiei". De asemenea, cei care cumpara bonusurile vor ajuta foarte mult serverul sa se dezvolte si, in acelasi timp, vor arata ca stiu sa isi faca itemele asa cum trebuie. Eu unul sunt convins ca nu toti care vor avea bonusuri jos vor fi si cei mai buni de pe server.
Sus In jos
barlabest
Membru
Membru

Data de inscriere : 29/11/2012
Localizare : Mangalia jud CTa

MesajSubiect: Re: Hmm.. Rospeed..   Hmm.. Rospeed.. - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Mai 02, 2013 8:51 pm

Super abia astept noul server! sa anunti si pe facbook te rog!
Sus In jos
barlabest
Membru
Membru

MesajSubiect: Re: Hmm.. Rospeed..   Hmm.. Rospeed.. - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Mai 02, 2013 8:56 pm

[Owner]Angel a scris:

ce rost are sa schimbi magiile? adik sura cu magii de saman?: Question Exclamation not sound good d:-)
Sus In jos
[Owner]Angel
Admin
Admin
[Owner]Angel

MesajSubiect: Re: Hmm.. Rospeed..   Hmm.. Rospeed.. - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Mai 02, 2013 11:42 pm

Cine a zis asa ceva? Magiile de la sura BM la AM de exemplu. La asta ma refeream.
Sus In jos
barlabest
Membru
Membru

MesajSubiect: Re: Hmm.. Rospeed..   Hmm.. Rospeed.. - Pagina 2 Icon_minitimeVin Mai 03, 2013 12:15 am

aaa Smile)) ma gandeam ca se schimba intre rase Smile) cand il deschizi?
Sus In jos
barlabest
Membru
Membru

MesajSubiect: Re: Hmm.. Rospeed..   Hmm.. Rospeed.. - Pagina 2 Icon_minitimeVin Mai 03, 2013 12:39 am

Angel! cand deschizi serverul?Smile
Sus In jos
ScRe3nN
Helper
Helper
ScRe3nN

Data de inscriere : 26/11/2011
Localizare : cluj-napoca

MesajSubiect: Re: Hmm.. Rospeed..   Hmm.. Rospeed.. - Pagina 2 Icon_minitimeVin Mai 03, 2013 12:52 am

A spus ca 75% este gata . In 1 luna maxim 2 estimez ca ar trebui sa fie gata .

Ai grija cu dublu post !
Sus In jos
http://www.metin2rospeed.ro
[Owner]Angel
Admin
Admin
[Owner]Angel

MesajSubiect: Re: Hmm.. Rospeed..   Hmm.. Rospeed.. - Pagina 2 Icon_minitimeVin Mai 03, 2013 4:04 am

Pentru curiosi lucrez la partea de client acum.
Sus In jos
FuckerPadmak
Membru
Membru
FuckerPadmak

Data de inscriere : 06/08/2011

MesajSubiect: Re: Hmm.. Rospeed..   Hmm.. Rospeed.. - Pagina 2 Icon_minitimeVin Mai 03, 2013 7:26 am

Suna bine ,dar speram cam cu toti sa fie cum zici tu ,si sa nu apara modate in timp....
Sus In jos
SoulKeeper
Membru Elite
Membru Elite
SoulKeeper

MesajSubiect: Re: Hmm.. Rospeed..   Hmm.. Rospeed.. - Pagina 2 Icon_minitimeVin Mai 03, 2013 8:35 am

[Owner]Angel a scris:
ExXxPreSs aka ExciteMind deoarece modatele nu vor mai exista pe acel server aceste bonusuri de jos vor compensa oarecum.
Persoanele ce pun bonusurile de jos nu vor ajunge brusc sa aiba totul ca la un echipament modat iar tu daca sti sa joci destul de bine, poti face fata "tentatiei". De asemenea, cei care cumpara bonusurile vor ajuta foarte mult serverul sa se dezvolte si, in acelasi timp, vor arata ca stiu sa isi faca itemele asa cum trebuie. Eu unul sunt convins ca nu toti care vor avea bonusuri jos vor fi si cei mai buni de pe server.
Da, m-am gandit si la asta. dar daca pui lv 127 maximum cum vor face fara bonusurile anti-mob? Ar trebui sa pui mai putin Hp la mobi... Macar sa maresti apararile.. Sabie/pumnal etc si cele cu INT, STR, VIT, DEX. parerea mea Smile..
Sus In jos
ReDTz
Membru Elite
Membru Elite

Data de inscriere : 22/04/2011

MesajSubiect: Re: Hmm.. Rospeed..   Hmm.. Rospeed.. - Pagina 2 Icon_minitimeVin Mai 03, 2013 11:04 am

Un sfat ma rog sfat nu neaparat sfat Smile) .
Daca tot vrei sa fie serverul calumea sa faci un test la client cu switch sa vezi daca merge ca toti pluseaza la asta,si la setul pvm nu ini trebuie neaparat mobi daca sti sa faci un set mobi il faci si fara bns de jos Smile).Asta e un sfat pentru cei care "mananca metin pe paine".Incercati sa nu folositi switch si folositi seturi mobi fara bns de jos,acolo se vede diferenta dintre unul fara exp care isi face itemele cu rez si se intreaba dc pierde la duel si unul care mananca metinul pe paine fara bns de jos Smile) .
Sus In jos
SoulKeeper
Membru Elite
Membru Elite
SoulKeeper

MesajSubiect: Re: Hmm.. Rospeed..   Hmm.. Rospeed.. - Pagina 2 Icon_minitimeSam Mai 04, 2013 12:23 am

¢єявєяü§ a scris:
Un sfat ma rog sfat nu neaparat sfat Smile) .
Daca tot vrei sa fie serverul calumea sa faci un test la client cu switch sa vezi daca merge ca toti pluseaza la asta,si la setul pvm nu ini trebuie neaparat mobi daca sti sa faci un set mobi il faci si fara bns de jos Smile).Asta e un sfat pentru cei care "mananca metin pe paine".Incercati sa nu folositi switch si folositi seturi mobi fara bns de jos,acolo se vede diferenta dintre unul fara exp care isi face itemele cu rez si se intreaba dc pierde la duel si unul care mananca metinul pe paine fara bns de jos Smile) .
Eu ma refer in mapele noi, gen IAD si Portile Iadului..Nu stii cat hp au monstrii ? Daca ii dai 2k pe hit in 3 min omori unul ... in rest stiu cum.
Sus In jos
ReDTz
Membru Elite
Membru Elite

Data de inscriere : 22/04/2011

MesajSubiect: Re: Hmm.. Rospeed..   Hmm.. Rospeed.. - Pagina 2 Icon_minitimeSam Mai 04, 2013 12:49 am

Mai bn este lvl 127 cu hartile obijnuite si sa avem doar camera de cristal cu azrael si etajul 11 la dt Smile
Sus In jos
xMorty
Membru
Membru
xMorty

Data de inscriere : 26/05/2012
Localizare : undeva in banat

MesajSubiect: Re: Hmm.. Rospeed..   Hmm.. Rospeed.. - Pagina 2 Icon_minitimeLun Mai 06, 2013 2:20 am

Fain.. imi amintesc cand jucam si eu speed (pana am luat ban Very Happy) cu numele Morterus. Acuma nu mai joc metin deloc... prefer gta sau dota..mi-am dat seama ca pentru mine e o pierdere de timp, de nervi si poate da dependenta. Pana la urma urmei ii pot multumi lui angel ca mi-a dat ban (n-am aflat pana azi care a fost motivul) pentru ca m-a ajutat sa ma las definitiv. Oricum rospeed va fi mereu serverul meu preferat, pe care am stat cel mai mult si pe care mi-am facut cei mai multi prieteni. Succes cu serverul nou angel Smile. Distractie placuta in continuare!
Sus In jos
SoulKeeper
Membru Elite
Membru Elite
SoulKeeper

MesajSubiect: Re: Hmm.. Rospeed..   Hmm.. Rospeed.. - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Mai 23, 2013 12:06 pm

Hmm cat mai ai angel pana il termini ?
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Hmm.. Rospeed..   Hmm.. Rospeed.. - Pagina 2 Icon_minitime

Sus In jos

Hmm.. Rospeed..
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
 Subiecte similare
-
» SA INCHIS ROSPEED?