Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaReguli noi pentru serverul de joc EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Reguli noi pentru serverul de joc

In jos 
+2
ScRe3nN
[Owner]Angel
6 participanți
AutorMesaj
[Owner]Angel
Admin
Admin
[Owner]Angel

Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 33
Localizare : Targu Jiu
Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro

Reguli noi pentru serverul de joc Empty
MesajSubiect: Reguli noi pentru serverul de joc   Reguli noi pentru serverul de joc Icon_minitimeVin Mar 08, 2013 12:08 pm

Reclamatiile pentru joc pot cuprinde de acum inainte si urmatoarele lucruri:

- Injurii pe chatul normal, inclusiv cel global.
- Amenintarile in PM (Mesaj Privat) doar daca este vorba despre flood, atacuri, spargere de conturi, vanzare/cumparare iteme pe alte servere (fara injurii).
- Deschiderea casutei de negociere intentionat atunci cand un jucator moare, pentru a nu se putea ridica sau restarta in oras.

Aceste reclamatii se vor sanctiona cu blocarea chatului, respectiv cu banarea temporara a contului.
Reclamatiile pot fi trimise din site dupa logarea cu contul din joc prin intermediul formularului "Reclamatii Joc".

Va doresc un joc cat mai placut,
[Owner]Angel !
Sus In jos
http://metin2rospeed.ro
ScRe3nN
Helper
Helper
ScRe3nN

Data de inscriere : 26/11/2011
Localizare : cluj-napoca

MesajSubiect: Re: Reguli noi pentru serverul de joc   Reguli noi pentru serverul de joc Icon_minitimeVin Mar 08, 2013 1:36 pm

Foarte bune . Si oricum am lua-o , amentiarile si deschiderea negotului cand moare jucatorul . Tine de bun simt Smile
Sus In jos
http://www.metin2rospeed.ro
spaimasv
Membru
Membru
spaimasv

Data de inscriere : 09/04/2012
Varsta : 26
Localizare : sebes

MesajSubiect: Re: Reguli noi pentru serverul de joc   Reguli noi pentru serverul de joc Icon_minitimeVin Mar 08, 2013 9:42 pm

cam da ,da eu nu stiam de chiestia cu negotul cand un jucator moare
oricum foarte buna treaba
Sus In jos
PVP
Membru Elite
Membru Elite

Data de inscriere : 17/08/2010
Varsta : 27
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Reguli noi pentru serverul de joc   Reguli noi pentru serverul de joc Icon_minitimeSam Mar 09, 2013 3:00 am

Da pt negot nu era mai simplu sa stam cu fereastra blocata?
Sus In jos
[Owner]Angel
Admin
Admin
[Owner]Angel

MesajSubiect: Re: Reguli noi pentru serverul de joc   Reguli noi pentru serverul de joc Icon_minitimeSam Mar 09, 2013 3:08 am

Era, dar cum nu toti stau iar mai nou incepe sa le placa la cat mai multi sa dea negot cand un jucator moare am ales sa pun aceasta regula.
Sus In jos
JumpLike
Membru
Membru

Data de inscriere : 30/03/2013

MesajSubiect: Re: Reguli noi pentru serverul de joc   Reguli noi pentru serverul de joc Icon_minitimeMier Apr 10, 2013 1:38 pm

bune reguli ca se cam injura pe sv...[nu pot sa zic,k eu nu injur kteodata...]

da eu tot nu inteleg faza cu negotu` knd mori... bounce
Sus In jos
ScRe3nN
Helper
Helper
ScRe3nN

Data de inscriere : 26/11/2011
Localizare : cluj-napoca

MesajSubiect: Re: Reguli noi pentru serverul de joc   Reguli noi pentru serverul de joc Icon_minitimeJoi Apr 11, 2013 1:48 am

E un bug cu negotul , daca ti se da negot inainte sa mori nu mai poti reinvia .
Sus In jos
http://www.metin2rospeed.ro
[Owner]Angel
Admin
Admin
[Owner]Angel

MesajSubiect: Re: Reguli noi pentru serverul de joc   Reguli noi pentru serverul de joc Icon_minitimeJoi Apr 11, 2013 2:17 am

Nu este bug. Este ceva de la server, normal. Deoarece nu poti da negot cand esti mort, nici nu te poti ridica atunci cand ai negot deoarece nu ar trebui sa ai casuta respectiva.
Sus In jos
xAisha ♥Shiori♥
Membru Elite
Membru Elite
xAisha ♥Shiori♥

Data de inscriere : 30/08/2010
Varsta : 31
Localizare : in lumea mea:o3 ♥

MesajSubiect: Re: Reguli noi pentru serverul de joc   Reguli noi pentru serverul de joc Icon_minitimeSam Apr 20, 2013 3:42 am

bune noile reguli dar...(shi aici le iau pe fiecare-n parte)

Injuraturi-in mare perte sunt de acord cu acesta regula, dar de multe ori mi se intampla sa merg pe la blue(nu am nik personal cu cei din acest regat, pa care-l vizitez aproape zilnic-eu jucand pe red) shi cum ies din cerc vine cate un copil shi da in mine ca disperatul shi daca ii spun frumos sa se calmeze el/ea continua sa dea atunci nu am de ales decat sa aplic metode interzise(injuraturi) pentru a scapa de persoana respectiva...

Amenintzari-la asemenea"solutzii" nu am obiceiul sa recurg, mi se intampla sa fac asta doar la nervi Very Happy(adica cand da unu/una in mine shi fuge cerc, iar da shi fuge cerc shi tot asha)

Tzinutul pe jos-in mod normal nu am obiceiul sa tzin altzi jucatori pe jos (cu trade sau altcumva) dar unii cam merita asta(macar 3-5 min) Very Happy [shi aici ma refer la copii care ma injura fara motiv(mi s-a intamplat odata ca m-a intrebat unul daca vreau sa fiu cu el in joc shi dak i-am spus ca nu a inceput cu injuraturi shi amenintzari)]

Deci, Alex sper sa nu ma intzelegi greshit shi sa crezi ca sunt impotriva acestor reguli pt k nu e asha, adica am sa le respect cat pot de des, dar daca o sa fiu nevoita sa le incalc(din motive bine intemeiate), ei bine atunci asta e:o3
Sus In jos
http://dannaloveindiax3.sunphoto.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Reguli noi pentru serverul de joc   Reguli noi pentru serverul de joc Icon_minitime

Sus In jos

Reguli noi pentru serverul de joc
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Propunere pentru serverul nou!
»  O propunere pentru Angel care poate schimba drastic serverul
» Pentru Domnul ardeash sau Angel pentru urmatorul videoclip pt server
» Ce se intampla cu serverul ? :)
» Serverul nu merge !

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum