Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaSite-uri fantoma EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Site-uri fantoma

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
[Owner]Angel
Admin
Admin
[Owner]Angel

Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 33
Localizare : Targu Jiu
Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro

Site-uri fantoma Empty
MesajSubiect: Site-uri fantoma   Site-uri fantoma Icon_minitimeVin Mar 08, 2013 12:00 pm

In urma sesizarilor trimise de catre unii jucatori pe mail pentru siteul scam (adica site fals, de furat conturile/parolele introduse) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] am facut plangere la webgarden.ro si asa arata acesta dupa respectarea regulamentului de catre echipa acestora.
Asadar, amatorii care se ocupa cu astfel de lucruri ar face bine sa nu mai piarda timpul degeaba.
Repet inca o data, Metin2RoSpeed NU ORGANIZEAZA concursuri, tombole etc pe site-uri externe. Nu va logati pe alte site-uri in afara de [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] deoarece riscati sa vi se afle conturile respective.
Oricand gasiti site-uri suspecte, jucatori care va spun sa va logati pe alte site-uri in PM pe joc, forum etc, faceti o poza si trimiteti-o la [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Va doresc un joc cat mai placut si cat mai corect!
Sus In jos
http://metin2rospeed.ro
ScRe3nN
Helper
Helper
ScRe3nN

Data de inscriere : 26/11/2011
Localizare : cluj-napoca

Site-uri fantoma Empty
MesajSubiect: Re: Site-uri fantoma   Site-uri fantoma Icon_minitimeVin Mar 08, 2013 1:32 pm

Ar trebui pus anunt asta .
Sus In jos
http://www.metin2rospeed.ro
ReDTz
Membru Elite
Membru Elite

Data de inscriere : 22/04/2011
Varsta : 27
Localizare : Bucuresti

Site-uri fantoma Empty
MesajSubiect: Re: Site-uri fantoma   Site-uri fantoma Icon_minitimeSam Mar 23, 2013 1:39 pm

Angel mereu vei gais pe server un copil frustrat care se va trezi sa zica una din urmatoarele replici care sunt auzite mereu.
"Am fost spart ajutor"
"Un membru din staff pm me am fost furat"
"Ma pacalit un baiat cu un caracter de fata sa ii dau itemele,ajutoor"=> La mine se pune decat faza cu pacalit de un baiat cu un cont de fata:)))
Alte mii de exemple.
Si tot o data cred ca trebuie un banner mare la site unde sa scrie:
SUNTETI DIRECT RASPUNZATORI DE ITEMELE VOASTRE,STAFF-UL NU RASPUNDE DE CONTURILE VOASTRE AVETI GRIJA LA "PRIETENI"
Dar va fi tot degeaba.Dc?Pentru ca acum pe server sunt mai mult copii mici care nu stiu nici sa lege 2 sireturi ca isi incurca mainile.
Ma rog degeaba vorbim noi ca nu se va schimba nimic.
Romanul asa a fost invatat sa fie naiv dar si viclean:)),ce ai vrea mai mult de la un om.
Sus In jos
Continut sponsorizat

Site-uri fantoma Empty
MesajSubiect: Re: Site-uri fantoma   Site-uri fantoma Icon_minitime

Sus In jos

Site-uri fantoma
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Mare atentie mare ! Un nou site fantoma!
» Logo site poate il pune angel pe site :D
» Indisponibilitate site/server. Upgrade site.
» Site Down:D
» Dau Fantoma pe 3 iubiri cu set :)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2RoSpeed :: DISCUTII :: Discutii libere-
Mergi direct la: