| Indisponibilitate site/server. Upgrade site. | |
|
+5SpeeDutzu BlackArrow SexyKnif3 ReMyX13 [Owner]Angel 9 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
[Owner]Angel Admin
Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 33 Localizare : Targu Jiu Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro
| Subiect: Indisponibilitate site/server. Upgrade site. Joi Aug 04, 2011 1:49 am | |
| Datorita numarului mare de accesari a siteului nostru www.metin2rospeed.ro (peste 100.000 vizite lunar) cat si a subdomeniului chat.metin2rospeed.ro (peste 20.000 viteze lunar) solutiile de webhosting, chiar si cele mai ridicate la 40 euro lunar (de tip shared) nu mai reprezinta o solutie pentru noi. Probabil ati observat unii dintre voi ca siteul a picat ieri cam 5 minute si de atunci raspunde ceva mai greu, cat si updateul se descarca foarte greu.
Firma de hosting m-a contactat in aceasta dimineata si a propus trecere pe un semidedicat stardard pentru site pe platforma linux. Neacceptul acestei "oferte" ar duce la rezilierea contractului conform articolului 7.5 din cadrul politicii firmei deoarece depaseste cu mult resursele oferite de acestia.
Componentele acestui semidedicat pentru site sunt urmatoarele :
Frecventa procesor : 3 GB Numar procesoare : 1 Memorie RAM : 2 GB Hard disk : 2 x 100 GB IP-uri dedicate : 3 Viteza International : 5 Mbps Viteza Metropolitan (in tara) : 100 Mbps Administrare server Firewall hardware Consola administrare
Reamintesc ca aceasta configuratie de semidedicat este a siteului ci nu a serverului de joc, aceea fiind mai performanta. Pretul siteului (fara serverul dedicat) in loc de 25 euro/3 luni va fi de 80 euro/3 luni.
Serverul de joc va ramane inchis pana la trecerea siteului de pe platforma de webhosting pe un semidedicat deoarece nu va putea rula fara autopatch si nici nu veti putea descarca updateurile de astazi fara ca siteul sa fie disponibil.
Va multumesc pentru intelegere !
Ultima editare efectuata de catre [Owner]Angel in Joi Aug 04, 2011 2:04 am, editata de 2 ori | |
|
| |
ReMyX13 V.I.P.
Data de inscriere : 29/05/2011 Varsta : 27 Localizare : Constanta/Poarta6
| Subiect: Re: Indisponibilitate site/server. Upgrade site. Joi Aug 04, 2011 1:52 am | |
| Si cat timp va dura ? o sa incercam sa te ajutam cat putem de mult ! Angel ai incredere in noi ! | |
|
| |
SexyKnif3 Membru
Data de inscriere : 07/06/2011 Varsta : 27 Localizare : Mihailesti Jud.GR
| Subiect: Re: Indisponibilitate site/server. Upgrade site. Joi Aug 04, 2011 2:09 am | |
| Cat timp o sa dureze ? :-s | |
|
| |
BlackArrow Membru Elite
Data de inscriere : 12/07/2011 Varsta : 26 Localizare : Sub Bradu de Craciun :P
| |
| |
SpeeDutzu Membru Elite
Data de inscriere : 02/08/2010 Varsta : 25 Localizare : Constanta
| |
| |
DannyXD Membru
Data de inscriere : 27/07/2011 Varsta : 28 Localizare : Iasi
| Subiect: Re: Indisponibilitate site/server. Upgrade site. Joi Aug 04, 2011 3:52 am | |
| | |
|
| |
ßiuтzд Membru
Data de inscriere : 17/07/2011 Varsta : 26 Localizare : Departe pe marte....
| Subiect: Re: Indisponibilitate site/server. Upgrade site. Joi Aug 04, 2011 3:56 am | |
| Sper sa fie totul ok si pentru noi si pt Angel.. | |
|
| |
Amethist Super Moderator
Data de inscriere : 15/12/2010 Varsta : 30 Localizare : # Bucureşti
| Subiect: Re: Indisponibilitate site/server. Upgrade site. Joi Aug 04, 2011 4:48 am | |
| | |
|
| |
[Owner]Angel Admin
Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 33 Localizare : Targu Jiu Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro
| Subiect: Re: Indisponibilitate site/server. Upgrade site. Joi Aug 04, 2011 1:43 pm | |
| Atentie : Mailurile de astazi - 04 August - (donatiile trimise de pe site sau alte subiecte) au fost pierdute in urma trecerii siteului pe semi-dedicat. Rog pe toti cei care au facut o donatie in data de 04 August sa o refa din nou pentru a primi MD-urile.
Va multumesc pentru intelegere si imi cer scuze de inconvenient ! | |
|
| |
DannyXD Membru
| |
| |
[Owner]Angel Admin
| Subiect: Re: Indisponibilitate site/server. Upgrade site. Joi Aug 04, 2011 10:14 pm | |
| De obicei ar trebui sa te gandesti putin sa pastrezi acea hartie ca s-a intamplat de "n" ori ca sa se greseasca chiar si o cifra in codul scris. Situatia este aceiasi | |
|
| |
DannyXD Membru
| |
| |
.Úniqúe Moderator
Data de inscriere : 26/07/2010 Varsta : 27 Localizare : RamniCu Valcea
| Subiect: Re: Indisponibilitate site/server. Upgrade site. Vin Aug 05, 2011 2:00 pm | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Indisponibilitate site/server. Upgrade site. | |
| |
|
| |
| Indisponibilitate site/server. Upgrade site. | |
|