Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaCateva propuneri pentru forum . EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Cateva propuneri pentru forum .

In jos 
+2
Amethist
Le Luigi
6 participanți
AutorMesaj
Le Luigi
Membru
Membru
Le Luigi

Data de inscriere : 27/12/2012
Varsta : 24
Localizare : Sub papuc .

Cateva propuneri pentru forum . Empty
MesajSubiect: Cateva propuneri pentru forum .   Cateva propuneri pentru forum . Icon_minitimeDum Dec 30, 2012 9:24 am

Am modificat cateva lucruri , dupa opinia mea forumul va arata mai frumos .. Poate luati in considerare . Very Happy
Pe pagina principala : metin2rospeed.ro , sa fie facute cateva modificari , cam asa :
Detalii server [ sa fie in locuit cu Informatii server] , pentru ca sunt si sfaturi si informatii , si sa fie cam asa :

1.Odata intrati pe server , o sa primiti 1kk yang [1.000.000] pentru fiecare caracter.Cu acesti bani puteti sa va cumparati itemele necesare de la negustori .
2.Nivelul maxim este 127 , puteti avea maxim 2kkk yang [2.000.000].
3.Sansele de upgrade la fierar / pergament binecuvantat sunt de 90% si se cer iteme de upgrade de la +4 in sus .
4.Ratele sunt permanente din server (cat or fi nu mai stiu) plus alte rate care variaza intre 500% si 1000%.
5.La negustori si la pescar puteti gasi alte iteme speciale .
6.De la ajutorul special din map2 mai aveti cateva optiuni , va mai puteti teleporta de la acesta si in mult mai multe tinuturi .
7.Calul militar [Nivel 30] se poate lua din map2 de la ajutorul special .
8.Intrare in Grota Exilului se face doar de la ajutorul special in map2 sau din Valea Seungryong[harta orci ,colt dreapta jos ].
8.Odata cu inregistrarea pe forum trebuie sa va confirmati contul printr-un link trimis pe email-ul folosit la inregistrare.
9.Sectiunea Evente va fi disponibile doar dupa logarea pe forum .
10.Comenzile pentru iteme se pot efectua doar la banca Raiffeisen.Mai multe detalii gasiti pe forum sau pe site dupa logare.
11.Jignirile la adresa altor jucatori , folosirea programelor de tip hack , si incalcarea regulilor pe server atat si pe forum duce la banarea contului respectiv.
12.Serverul va fi disponibil NON-STOP exceptand zilele de Joi intre orele 12-13 pentru lucrari de mentenanta .

Opinia mea este sa se mai creeze o sectiune pe forum numita : Avertizati , forum si server , in aceasta sectiune sa fie publicati playerii , care nu au respectat regulamentul , primul advertisment [ in cazul jignirilor si chestiilor asemanatoare sa fie ban temporar (24 ore) si la al doilea avertisement ban temporar (7 zile).
In cazul folosirii programelor de tip hack ( La primul advertisment (14 zile) si la urmatoarea abatere ban permanent .
Daca puteti face ceva si schimbati ceva as fi recunoscator sa stiu ca am ajutat , Very Happy
P.S : Ar fi bine sa inchideti misiunile care nu sunt traduse in romana , si sa traduceti toti npc-ii [ negustorii si celalti npc , ] in limba romana , daca vrei poti ajuta la asta , [ ma pricep ]
Voi mai venii si cu alte idei pentru popularea serverului
O seara buna !
Sper ca am fost de ajutor lol!

Sus In jos
Amethist
Super Moderator
Super Moderator
Amethist

Data de inscriere : 15/12/2010
Varsta : 30
Localizare : # Bucureşti

MesajSubiect: Re: Cateva propuneri pentru forum .   Cateva propuneri pentru forum . Icon_minitimeDum Dec 30, 2012 11:45 am

* Ideea ta este buna, dar nu cred ca trebuie modificat neaparat informatiile dupa site deoarece daca vrei sa intelegi, intelegi si cum este scris deja.. cat despre forum ar fi bine sa fie implementata o sectiune pentru postarea reclamatiilor userorilor de pe forum, dar sa poata fi postat doar de cei din staff.
Sus In jos
[Owner]Angel
Admin
Admin
[Owner]Angel

Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 33
Localizare : Targu Jiu
Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro

MesajSubiect: Re: Cateva propuneri pentru forum .   Cateva propuneri pentru forum . Icon_minitimeDum Dec 30, 2012 1:57 pm

Este buna ideea de mici "retusuri".
Gresita este fraza "3.Sansele de upgrade la fierar / pergament binecuvantat sunt de 90% si se cer iteme de upgrade de la +4 in sus .".
Ratele nu sunt 90% in permanent ci variaza ca pe serverele oficiale.
Banarea jucatorilor se face dupa criterii doar in anumite cazuri. Pentru kick hack nu iti voi da niciodata 14 zile ci permanent pe toate conturile.
De obicei, perioada de banare se hotaraste pe moment, in functie de numarul de abateri dar si de faptul cum a fost incalcat regulamentul.

Ideea ta cu forumul este buna Bendis dar cred ca si jucatorii reclamati ar trebui sa poata spune ceva in ceea ce ii priveste (daca este cazul), deoarece nu toate reclamatiile sunt stralucite.
Sus In jos
http://metin2rospeed.ro
.Úniqúe
Moderator
Moderator
.Úniqúe

Data de inscriere : 26/07/2010
Varsta : 27
Localizare : RamniCu Valcea

MesajSubiect: Re: Cateva propuneri pentru forum .   Cateva propuneri pentru forum . Icon_minitimeLun Dec 31, 2012 1:11 pm

majoritatea sunt bagate in joc ...
Sus In jos
ScRe3nN
Helper
Helper
ScRe3nN

Data de inscriere : 26/11/2011
Localizare : cluj-napoca

MesajSubiect: Re: Cateva propuneri pentru forum .   Cateva propuneri pentru forum . Icon_minitimeMar Ian 01, 2013 3:08 am

E buna ideea cu o sectiune de reclamatii. "Reclamatii Forum", scurt si la obiect Smile . Dar pentru o sectiune cu reclamatii joc nu ii vad rostul . Nu suntem noi obligati sa ne uitam la toti cei "mai putin destepti".
Sus In jos
http://www.metin2rospeed.ro
Tavi
Helper
Helper
Tavi

Data de inscriere : 24/06/2010
Varsta : 26
Localizare : Navodari
Comentarii : De ce sa fie comentari?nu sunt rau Razz

MesajSubiect: Re: Cateva propuneri pentru forum .   Cateva propuneri pentru forum . Icon_minitimeMier Ian 02, 2013 3:02 am

Mda Bendis tu zici ceva de genu cum am propus eu Reclamatii forum/joc/chat ...Nu stiu de ce le`ai sters atuncia Angel dar in fine..

Din toate ideeile asta e cea mai buna,sectiune pentru reclamatii
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Cateva propuneri pentru forum .   Cateva propuneri pentru forum . Icon_minitime

Sus In jos

Cateva propuneri pentru forum .
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Propuneri pentru forum!(butoane noi,name glow,donatii,fara reclame sub meniu,etc.)
» Cateva propuneri
» Cateva Mici Propuneri
» Propuneri forum
» Propuneri >pentru angel

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2RoSpeed :: DISCUTII :: Discutii libere-
Mergi direct la: