Am modificat cateva lucruri , dupa opinia mea forumul va arata mai frumos .. Poate luati in considerare .
Pe pagina principala : metin2rospeed.ro , sa fie facute cateva modificari , cam asa :
Detalii server [ sa fie in locuit cu Informatii server] , pentru ca sunt si sfaturi si informatii , si sa fie cam asa :
1.Odata intrati pe server , o sa primiti 1kk yang [1.000.000] pentru fiecare caracter.Cu acesti bani puteti sa va cumparati itemele necesare de la negustori .
2.Nivelul maxim este 127 , puteti avea maxim 2kkk yang [2.000.000].
3.Sansele de upgrade la fierar / pergament binecuvantat sunt de 90% si se cer iteme de upgrade de la +4 in sus .
4.Ratele sunt permanente din server (cat or fi nu mai stiu) plus alte rate care variaza intre 500% si 1000%.
5.La negustori si la pescar puteti gasi alte iteme speciale .
6.De la ajutorul special din map2 mai aveti cateva optiuni , va mai puteti teleporta de la acesta si in mult mai multe tinuturi .
7.Calul militar [Nivel 30] se poate lua din map2 de la ajutorul special .
8.Intrare in Grota Exilului se face doar de la ajutorul special in map2 sau din Valea Seungryong[harta orci ,colt dreapta jos ].
8.Odata cu inregistrarea pe forum trebuie sa va confirmati contul printr-un link trimis pe email-ul folosit la inregistrare.
9.Sectiunea Evente va fi disponibile doar dupa logarea pe forum .
10.Comenzile pentru iteme se pot efectua doar la banca Raiffeisen.Mai multe detalii gasiti pe forum sau pe site dupa logare.
11.Jignirile la adresa altor jucatori , folosirea programelor de tip hack , si incalcarea regulilor pe server atat si pe forum duce la banarea contului respectiv.
12.Serverul va fi disponibil NON-STOP exceptand zilele de Joi intre orele 12-13 pentru lucrari de mentenanta .
Opinia mea este sa se mai creeze o sectiune pe forum numita : Avertizati , forum si server , in aceasta sectiune sa fie publicati playerii , care nu au respectat regulamentul , primul advertisment [ in cazul jignirilor si chestiilor asemanatoare sa fie ban temporar (24 ore) si la al doilea avertisement ban temporar (7 zile).
In cazul folosirii programelor de tip hack ( La primul advertisment (14 zile) si la urmatoarea abatere ban permanent .
Daca puteti face ceva si schimbati ceva as fi recunoscator sa stiu ca am ajutat ,
P.S : Ar fi bine sa inchideti misiunile care nu sunt traduse in romana , si sa traduceti toti npc-ii [ negustorii si celalti npc , ] in limba romana , daca vrei poti ajuta la asta , [ ma pricep ]
Voi mai venii si cu alte idei pentru popularea serverului
O seara buna !
Sper ca am fost de ajutor