Senzații Băăă! Membru
Data de inscriere : 27/11/2012 Varsta : 28 Localizare : Speed City
| Subiect: Bug ,cred! Mar Noi 27, 2012 6:44 am | |
| Astăzi,după ce mi-am luat calul.Am intrat în metin si uitați ce îmi apare Vreau să precizez că am dat update la metin... | |
|
PVP Membru Elite
Data de inscriere : 17/08/2010 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Bug ,cred! Mar Noi 27, 2012 8:09 am | |
| insuficienta placii video duce uneori la asta...iesi din joc si intra la loc si o sa se vada normal...sau reintaleazal... | |
|
[Owner]Angel Admin
Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 33 Localizare : Targu Jiu Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro
| Subiect: Re: Bug ,cred! Mar Noi 27, 2012 11:44 am | |
| "Update" la metin ? La orice te-ai referi clientul trebuie sa fie actualul - cel de pe site. Verifica sa ai si driverul placii video cu update la zi. Nu cred ca are vreo legatura cu quest-ul de la cal. | |
|
Tavi Helper
Data de inscriere : 24/06/2010 Varsta : 26 Localizare : Navodari Comentarii : De ce sa fie comentari?nu sunt rau
| |
-PuLsSs Membru
Data de inscriere : 13/04/2012 Varsta : 26 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Bug ,cred! Sam Dec 08, 2012 2:45 pm | |
| 100% e de la placa video... | |
|
sAAb Helper
Data de inscriere : 30/05/2010 Varsta : 28 Localizare : Suceava
| Subiect: Re: Bug ,cred! Joi Dec 20, 2012 11:31 am | |
| Defapt , cu totii gresiti . Nu este de la placa video ci este de la insuficienta numarului de memorie RAM . Memoria RAM este folosita atunci cand pc-ul este deshis . Toate aplicatiile pe care le foloseti utilizeaza din aceasta memorie (unele mai mult , altele mai putin) . Daca iti apare asta constant cand intrii in metin , fara sa schimbi programul (sa treci dintr-un metin in altul lasandu-l deschis si pe primul) atunci ori ai foarte putina memorie ram disponibila (mai inchide din programe) ori ai un bug la client (downloadeaza din nou clientul de pe site). Sper ca ai inteles la ce m-am referit . Lasa reply daca ai rezolvat | |
|