Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaUn Bug Nenorocit(Cred) EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Un Bug Nenorocit(Cred)

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
Smekerul999
Membru
Membru

Data de inscriere : 11/04/2012

Un Bug Nenorocit(Cred) Empty
MesajSubiect: Un Bug Nenorocit(Cred)   Un Bug Nenorocit(Cred) Icon_minitimeJoi Apr 12, 2012 11:57 am

Deci..Sa o luam de la inceput...Intru in Metin bag id si parola imi da alea cu Conectare la server....Vei fi Directionat si dupaia imi iese din Metin de tot. :help.Am incercat sa intru din nou....La fel :auuu:.Am dat si un Restart la PC si tot l-a fel...(Asta s-a intamplat dupa mentenanta de la ora 21:12).Va rog sa ma ajutati nush ce sa fac... :head: :help.Multumesc respect:.
Sus In jos
FeAr!!:X
Membru
Membru
FeAr!!:X

Data de inscriere : 16/03/2012
Varsta : 28
Localizare : pe WC!

MesajSubiect: Re: Un Bug Nenorocit(Cred)   Un Bug Nenorocit(Cred) Icon_minitimeJoi Apr 12, 2012 12:06 pm

Este un bug,la server, dar stai linistit acum, se face mentenanta, iar GA va rezolva :calm: si mie mise intampla lafel

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

DAmi un +lA RePuTaTie:D TE rog frumoss:)
Sus In jos
.Úniqúe
Moderator
Moderator
.Úniqúe

Data de inscriere : 26/07/2010
Varsta : 27
Localizare : RamniCu Valcea

MesajSubiect: Re: Un Bug Nenorocit(Cred)   Un Bug Nenorocit(Cred) Icon_minitimeVin Apr 13, 2012 9:52 am

daca iti apre cu semnul intrebari te rog sa fi atent la topicul facut de ardeash
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Un Bug Nenorocit(Cred)   Un Bug Nenorocit(Cred) Icon_minitime

Sus In jos

Un Bug Nenorocit(Cred)
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Cred ca cel mai nou:D
» Nu cred ca e posibil !