xHłġĥÐMĜ Membru
Data de inscriere : 25/09/2012 Varsta : 27 Localizare : Metin2 Regat Blue;)
| Subiect: Problema ! Cont > Citeste ANGEL !!! Vin Noi 09, 2012 4:52 am | |
| deci azi am decis sa ma apuc de metin2rospeed din nou .. aveam un cont de 109 zinuri normale iteme rez/tare normale cand sa intru pe cont imi zice : Cont Blocat ? De Ce? Cand mam lasat de speed am strigat Bafta Metin2RoSpeed !! si de atunci din februarie nam mai intrat.... DECI CINEVA SA ZICA MOTIVU BANULUI !
Nume Caracter : BlodWart ... | |
|
PVP Membru Elite
Data de inscriere : 17/08/2010 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Problema ! Cont > Citeste ANGEL !!! Vin Noi 09, 2012 5:10 am | |
| nu era mai simplu sa ii trimiti un mail lui angel?decat sa faci un topic aici unde cineva se uita din an in paste? | |
|
[Owner]Angel Admin
Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 33 Localizare : Targu Jiu Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro
| Subiect: Re: Problema ! Cont > Citeste ANGEL !!! Vin Noi 09, 2012 7:15 am | |
| Din Februarie zici ? Contul a fost banat in data de 06 Mai 2012, ora 09:42:37 pentru "injurii GM". A trecut destul timp iar pentru ca nu este vorba de hack contul a fost debanat. | |
|
xHłġĥÐMĜ Membru
Data de inscriere : 25/09/2012 Varsta : 27 Localizare : Metin2 Regat Blue;)
| Subiect: Re: Problema ! Cont > Citeste ANGEL !!! Vin Noi 09, 2012 8:06 am | |
| de atunci m-am lasat angel... ms pt un-ban !! | |
|
[Owner]Angel Admin
Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 33 Localizare : Targu Jiu Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro
| Subiect: Re: Problema ! Cont > Citeste ANGEL !!! Vin Noi 09, 2012 8:20 am | |
| Inseamna ca altcineva era pe cont. Cu placere. Sper sa nu se mai repete. In caz contrar, vei fi banat temporar (pe cateva zile).
Subiect inchis ! | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Problema ! Cont > Citeste ANGEL !!! | |
| |
|