Buna,dupa cum am observat multi dintre voi nu va descrucati sau intampinati dificultati la creearea unu cont de chat(xat)..
Sa incepem:
1.Intram -==Aici==-
Trebuie sa ne apara cam asa ceva..
2.Ne ducem pe numele nostru...
3.Dam click pe Register sau Inregistrare daca il aveti in romana
4.O sa ne trimita pe un site.
Care arata cam asa
5.Completam spatile acelea dupa urmatoarele conditi:
-User Name-ul trebuie sa contie 10-18 litere de la A-Z,nu litere chinezesti sau mai stiu eu ce...
-La parola(password) trebuie sa fie de minim 6 caractere...sub parola este scris cu caps lock care va sfatuieste sa nu folositi aceeasi parola ca cea de la email...
-La al 2-a parola (password) trebuie sa o scriem dinou pe cea scrisa mai sus (adica prima parola)
-La completarea e-mailului trebuie sa fie e-mailul vostru sau unu folosit de voi...pentru ca dupa ce va faceti cont pentru al activa(pentru a va lasa sa intrati pe el si sa il utilizati..o sa primiti un mail de la ei,compania xat,),
P.s:de asemenea mailul nu este id`ul de mess...(de ex idul meu de mess este reepuletz asta nu inseamna ca si mailul este reepuletz ..mailul va fi reepuletz@yahoo.com deobicei)
-Bifam chestia accea de jos desub email,ca avem minim 14 ani si ca acceptam termeni si conditile(daca nu bifam contul nu se va face)
-Dam registrer
6..O sa ne apara cam asa daca am facut corect tot..daca ne apare identic ca acolo inseamna ca contul este creeat...(ce ramane de facut este sa intram pe mail sa il activam)
7.Ne ducem pe mailul pe care am facut contul pentru al activa...
-mailul care il primim trebuie sa arate asa:
-Intram in mailul primit..
-Acolo vedem 3 link-uri noi dam pe cel mai lung si aceela fiind al 2-lea
8. ne-a bagat pe un site...daca arata exact ca aici : inseamna ca inregistrarea este completa
9.Ne ducem pe siteu k chatul adica --==Aici==-- si dam refresh ...acuma ar trebui sa va apara la omulet (pown) o steluta...care inseamna ca suntem inregistrati..
Cam acesta a fost tutorialul..sper sa va fie de folos
Nu vreau sa aud chesti de genu era banal degaba l-ai facut sau mai stiu eu ce..
P.s:Imi cer scuze dak am gresit anumite cuvinte sau am anumite greseli gramaticale..dar ma grabeam..dak gasiti greseli gramaticale sau cuvinte scrise gresit va rog sa imi spuneti si corectez:)..
Tutorial creeat 100% de ReePuLeTz
Daca va fost de ajutor si mai vreti si alte tutoriale un simplu + la reputatie e de ajuns..ma stimuleaza:)