Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaPropunere promovare Remix - Pagina 2 EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Propunere promovare Remix

In jos 
+14
Suspektu
MasterLover
Op3nN
Tavi
Neymar.:*
.Úniqúe
ScRe3nN
Nevermore
GodFather♥
Coca-Cola;x
OV1D1UU
dRuId.#
CR7
ReMyX13
18 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Merit Avansare la Moderator ?
da
Propunere promovare Remix - Pagina 2 Vote_lcap56%Propunere promovare Remix - Pagina 2 Vote_rcap
 56% [ 20 ]
NU
Propunere promovare Remix - Pagina 2 Vote_lcap44%Propunere promovare Remix - Pagina 2 Vote_rcap
 44% [ 16 ]
Total voturi : 36

Sondaj inchis

AutorMesaj
Membru Elite
Membru Elite

Data de inscriere : 08/01/2012
Varsta : 28
Localizare : fetesti

Propunere promovare Remix - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: ehhh   Propunere promovare Remix - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Iun 28, 2012 11:07 am

Am fost xDark in joc...poate ma mai stiiti ` iam dat niste zinuri lu remix ..de aklo:))
Sus In jos
ReMyX13
V.I.P.
V.I.P.
ReMyX13

Data de inscriere : 29/05/2011
Varsta : 27
Localizare : Constanta/Poarta6

MesajSubiect: Re: Propunere promovare Remix   Propunere promovare Remix - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Iun 28, 2012 10:39 pm

mafia_ro a scris:
Am fost xDark in joc...poate ma mai stiiti ` iam dat niste zinuri lu remix ..de aklo:))

Da , imi aduc aminte
Sus In jos
MasterLover
Membru
Membru
MasterLover

Data de inscriere : 13/01/2012
Localizare : Jud. Mh.

MesajSubiect: Re: Propunere promovare Remix   Propunere promovare Remix - Pagina 2 Icon_minitimeVin Iun 29, 2012 4:39 am

Nici nu prea ai ce ajuta la cati playeri intra pe forum.. dar na PRO Razz
Sus In jos
Suspektu
Membru Elite
Membru Elite
Suspektu

Data de inscriere : 11/05/2010
Varsta : 26
Localizare : Shakar

MesajSubiect: Re: Propunere promovare Remix   Propunere promovare Remix - Pagina 2 Icon_minitimeSam Iun 30, 2012 12:29 am

Toata lumea trebuie sa invete baiate Smile. Ai sa fii activ acum 2-3 zile pana zice Angel ceva, si dupa iar activitate 0. Trebuia sa iti faci temele de vacanta nu? :-j... SUNTETI PENIBILI.

Categoric CONTRA.
Sus In jos
CR7
Helper
Helper
CR7

Data de inscriere : 29/11/2011
Varsta : 25
Localizare : Cernavoda(CvD)

MesajSubiect: Re: Propunere promovare Remix   Propunere promovare Remix - Pagina 2 Icon_minitimeSam Iun 30, 2012 4:59 am

Contra.
Sus In jos
Coca-Cola;x
V.I.P.
V.I.P.
Coca-Cola;x

Data de inscriere : 08/07/2011
Varsta : 28
Localizare : Constanta

MesajSubiect: Re: Propunere promovare Remix   Propunere promovare Remix - Pagina 2 Icon_minitimeSam Iun 30, 2012 11:58 am

Sincer chiar nu stiu ce sa zic remix...eu am dat pro dar parerile sunt foarte restranse. Activitatea ta pe forum a fost foarte scazuta in ultimul timp. Eu zic sa inchizi acum topicul si sa revnii cu un nou sondaj intr-o luna cu conditia sa te tii de treaba... Doar un mic sfat. Wink
Sus In jos
ReMyX13
V.I.P.
V.I.P.
ReMyX13

Data de inscriere : 29/05/2011
Localizare : Constanta/Poarta6

MesajSubiect: Re: Propunere promovare Remix   Propunere promovare Remix - Pagina 2 Icon_minitimeSam Iun 30, 2012 12:14 pm

Coca-Cola;x a scris:
Sincer chiar nu stiu ce sa zic remix...eu am dat pro dar parerile sunt foarte restranse. Activitatea ta pe forum a fost foarte scazuta in ultimul timp. Eu zic sa inchizi acum topicul si sa revnii cu un nou sondaj intr-o luna cu conditia sa te tii de treaba... Doar un mic sfat. Wink

eu am cerut parerea si parerea poate consta si in critici Smile nui nimik nu ma supar Razz
Sus In jos
.Úniqúe
Moderator
Moderator
.Úniqúe

Data de inscriere : 26/07/2010
Localizare : RamniCu Valcea

MesajSubiect: Re: Propunere promovare Remix   Propunere promovare Remix - Pagina 2 Icon_minitimeSam Iun 30, 2012 10:11 pm

ma voi ce intalegeti prin activitate pe forum ? sa stai 20/24 pe forum sau cum ?
Pe forum poti sta si 3-4 ore pe zi da cu rost Smile nu neaparat trebuie sa stea cineva pe forum 24/24
un helper pe zi ar trb sa stea 2-3 ore da sa faca ceva Smile sa mai treaca si pe la nelamuriri nu doar sa vada topicurile la moderatori hm ... pe DarkAngel il vezi on 24/24 de a luat moderator? (am dat exemplu)
Sus In jos
cяσss.
Membru
Membru
cяσss.

Data de inscriere : 07/07/2010
Localizare : Iasi

MesajSubiect: Re: Propunere promovare Remix   Propunere promovare Remix - Pagina 2 Icon_minitimeDum Iul 01, 2012 1:01 am

Hmm , sa zicem ca iti dau PRO !
Sus In jos
ReDTz
Membru Elite
Membru Elite

Data de inscriere : 22/04/2011
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Propunere promovare Remix   Propunere promovare Remix - Pagina 2 Icon_minitimeDum Iul 01, 2012 10:02 am

ReMyX13 a scris:
Deci , am vorbit cu Angel pe email , si lam rugat sa imi dea promovare la Moderator pe forum .
El mia zis sa fac un topic si sa cer parerea voastra daca merit si nu ! Smile

Deci aveti sondajul si votati ! Smile
Pt tn oricand PRO Wink
Sus In jos
Suspektu
Membru Elite
Membru Elite
Suspektu

Data de inscriere : 11/05/2010
Varsta : 26
Localizare : Shakar

MesajSubiect: Re: Propunere promovare Remix   Propunere promovare Remix - Pagina 2 Icon_minitimeDum Iul 01, 2012 2:22 pm

Eu ma propun ca GENIUS. Acceptati? :calm:
Sus In jos
SoFresh
Membru
Membru
SoFresh

Data de inscriere : 10/01/2012
Localizare : 1900 Toamna

MesajSubiect: Re: Propunere promovare Remix   Propunere promovare Remix - Pagina 2 Icon_minitimeLun Iul 02, 2012 5:25 am

cred ca inafara de DarkStar si inca unu nimeni nu a zis Contra Un mare PROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO alex de la mine Vezi Iesi la un footbal ca te mananc:))

te saluta OnlyOneE
Sus In jos
[Owner]Angel
Admin
Admin
[Owner]Angel

Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 33
Localizare : Targu Jiu
Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro

MesajSubiect: Re: Propunere promovare Remix   Propunere promovare Remix - Pagina 2 Icon_minitimeDum Iul 08, 2012 2:45 am

ReMyX13 ai fost acceptat pentru promovare. Sa speram ca vei continua cu un limbaj la fel de corect atat cu cei buni cat si cu aceia care sunt mai rautaciosi.

Subiect inchis !
Sus In jos
http://metin2rospeed.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Propunere promovare Remix   Propunere promovare Remix - Pagina 2 Icon_minitime

Sus In jos

Propunere promovare Remix
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
 Subiecte similare
-
» Propunere ala GodFather!Super-promovare server,mini-event,etc.
» Promovare video.
» Remix :)))))))))
» Propunere
» Propunere !!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2RoSpeed :: DISCUTII :: Discutii libere-
Mergi direct la: