| O propunere | |
|
+9leonardo123 *๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAda . ♡ rtcosmin JustMe ^_^ZCF^_^ .Úniqúe Coca-Cola;x Matze™ IngerasAlb 13 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
IngerasAlb Membru
Data de inscriere : 25/05/2011 Varsta : 27 Localizare : Dapoi , Numa ce am aterizat ! Nush unde
| Subiect: O propunere Dum Iul 17, 2011 1:36 am | |
| M-am Gandit la aceasta propunere. Cei care au moderator pe chat shika michael etc.. sa primeasca in joc functia de CM ( cum e pe ro ) pe durata rezolvarii bug-ului Moderatorii Sa deblocheze playerii cu comanda /transfer . Veau PRO /CONTRA nu altceva | |
|
| |
Matze™ Membru Elite
Data de inscriere : 27/04/2010 Varsta : 31 Localizare : iashinghton
| Subiect: Re: O propunere Dum Iul 17, 2011 2:16 am | |
| | |
|
| |
Coca-Cola;x V.I.P.
Data de inscriere : 08/07/2011 Varsta : 28 Localizare : Constanta
| Subiect: Re: O propunere Dum Iul 17, 2011 4:27 am | |
| as da pro da chiar cu problema asta cu bugu cre ca nar avea timp angel sa faca asa cv | |
|
| |
IngerasAlb Membru
Data de inscriere : 25/05/2011 Varsta : 27 Localizare : Dapoi , Numa ce am aterizat ! Nush unde
| Subiect: Re: O propunere Dum Iul 17, 2011 4:31 am | |
| Sincera sa fiu daca ar da la toti moderatorii ar dura maxim 1 ora! Totul se face din navicat lite scrie nume lv si comenzile ! | |
|
| |
.Úniqúe Moderator
Data de inscriere : 26/07/2010 Varsta : 27 Localizare : RamniCu Valcea
| Subiect: Re: O propunere Dum Iul 17, 2011 4:31 am | |
| | |
|
| |
^_^ZCF^_^ V.I.P.
Data de inscriere : 21/04/2010 Varsta : 30 Localizare : undeva'n romania
| Subiect: . Dum Iul 17, 2011 5:23 am | |
| contra....si asa abia te baga in seama pe chat un moderator...mai lipseste sa il faci cm ...isi ia lumea in cap... care vrea sa doneze ...nu cred ca angel va strica aceasta "traditie"
Ultima editare efectuata de catre ٩(●̮̮̃•̃)۶ÞN٩(●̮̮̃•̃)۶ in Dum Iul 17, 2011 7:24 am, editata de 1 ori | |
|
| |
IngerasAlb Membru
| Subiect: Re: O propunere Dum Iul 17, 2011 5:37 am | |
| Se pare ca nu prea sti sa citesti! Asta le v-a fi functia! Doar pe durata bugului si accesu redus nu GM ci CM | |
|
| |
^_^ZCF^_^ V.I.P.
| Subiect: . Dum Iul 17, 2011 7:25 am | |
| vai...ce greseala mare...un g in loc de c.... :-s | |
|
| |
.Úniqúe Moderator
| Subiect: Re: O propunere Dum Iul 17, 2011 7:30 am | |
| - ٩(●̮̮̃•̃)۶ÞN٩(●̮̮̃•̃)۶ a scris:
- vai...ce greseala mare...un g in loc de c.... :-s
PN , BufyGiRl are dreptate fiindca moderatorii dupa chat sa fie cm , mod pe jok da sa fie sa scoata pleyerii din bug sa usureze munca gm,Ga,Owner eu recunosc fiind mod pe chat nu prea bag membri, vizitatori inseama doar cei care au nelamurii da nu crezi ca m-am saturat sa`mi dea pm unu salut esti gm scoatem bugul pls etc.... ? | |
|
| |
^_^ZCF^_^ V.I.P.
| Subiect: . Dum Iul 17, 2011 7:55 am | |
| :-s daca teai saturat renunta la functie asta e scopul vostru....sa ajutati pe toti....sunt zeci de playeri care nu stiu totul despre metin ... sau crezi ca toti sau nascut avand cunostiinte despre acest? :-s.... eu unul nu...invata pe parcurs PS: uite o idee....fa un topic la tutoriale cum sa deblochezi caracterele folosind unlock, iar cand unul iti cere ajutorul si esti prea ocupat dai linkul vezi ce usor e? | |
|
| |
IngerasAlb Membru
| Subiect: Re: O propunere Dum Iul 17, 2011 9:00 am | |
| I-a mai dte tu si comenteaza in alta parte teai trezit tu sa dai contra nu vezi ca toata lumea e PRO . Eu personal dau PM la Angel si o termina | |
|
| |
^_^ZCF^_^ V.I.P.
| Subiect: . Dum Iul 17, 2011 9:16 am | |
| toata lumea? :O eu vad numai 3 ...dintre care unul e mod pe chat si normal ca ii convine si miam expus parerea :> ...daca nu accepti si critici at dc ai facut topicul? | |
|
| |
IngerasAlb Membru
| Subiect: Re: O propunere Dum Iul 17, 2011 11:08 am | |
| CM primeste doar pe durata bugului da nu te mai baga nu vezi ca tu critici orice topic? :@ | |
|
| |
Coca-Cola;x V.I.P.
Data de inscriere : 08/07/2011 Varsta : 28 Localizare : Constanta
| Subiect: Re: O propunere Dum Iul 17, 2011 12:21 pm | |
| - BufyGiRl a scris:
- I-a mai dte tu si comenteaza in alta parte teai trezit tu sa dai contra nu vezi ca toata lumea e PRO . Eu personal dau PM la Angel si o termina
care toata lumea e pro? =))) io unu aici de fata sunt contra | |
|
| |
JustMe Membru
Data de inscriere : 09/07/2011 Varsta : 27 Localizare : Undeva departe
| Subiect: Re: O propunere Mar Iul 19, 2011 7:40 am | |
| Nu o sa faca asa ceva angel totusi buna ideea.. ` ` [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
.Úniqúe Moderator
| Subiect: Re: O propunere Mar Iul 19, 2011 8:28 am | |
| | |
|
| |
^_^ZCF^_^ V.I.P.
| Subiect: . Mar Iul 19, 2011 8:42 am | |
| nu te iau eu ) ...uh sg ai zis ca teai plictisit sa tot raspunzi ...si eu nu vreau sa renunti ...tiam oferit o solutie pt plictiseala | |
|
| |
rtcosmin Membru
Data de inscriere : 08/06/2011 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: O propunere Mar Iul 19, 2011 9:40 am | |
| Pro ar fi un lucru care chiar ar fii de folos la multi playeri. Eu de exemplu nu pot sa accez decat 2 caractere de lvl 50 fara iteme iar cel de 109 nu merge:( . | |
|
| |
*๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAda . ♡ Moderator
Data de inscriere : 06/03/2011 Varsta : 27
| Subiect: Re: O propunere Lun Iul 25, 2011 4:03 am | |
| Eu as zice PRO . | |
|
| |
leonardo123 Membru
Data de inscriere : 29/05/2011
| Subiect: Re: O propunere Lun Iul 25, 2011 5:08 am | |
| DACA NU ACCEPTI CRITICI DC AI MAI FACUT TOPINCU? Mie nu mi se pare o idee buna pentru a toti moderatori ba o sa se laude ba isi iau lumea in cap....ASTA E PAREREA MEA CUM TIO RESPECT S IEU PE A TA RESPECTO SI TU PE A MEA | |
|
| |
B3ny01 Membru
Data de inscriere : 21/06/2011
| Subiect: Re: O propunere Mar Iul 26, 2011 5:35 am | |
| - leonardo123 a scris:
- DACA NU ACCEPTI CRITICI DC AI MAI FACUT TOPINCU? Mie nu mi se pare o idee buna pentru a toti moderatori ba o sa se laude ba isi iau lumea in cap....ASTA E PAREREA MEA CUM TIO RESPECT S IEU PE A TA RESPECTO SI TU PE A MEA
Ma...nu intelegi nu?... ) Whatever... Macar da-ti si tu cu o parere originala:| nu copia ... | |
|
| |
♥Michael♥ Membru
Data de inscriere : 01/12/2010 Varsta : 30 Localizare : Undeva' Langa Arad !
| Subiect: Re: O propunere Mar Iul 26, 2011 7:29 am | |
| Bai PN nu comenta aiurea esti contra si gata ! Sa-ti zic ceva nu tra sa ai cunostinte in metin ca sa stii k un moderator de pe chat nu poate scoate bug ! Primesc zilinc o tona de pm-uri cu scoatemi bugul...Ceea ce e chiar enervant...Dar tu de unde sa stii cand tu petreci timpu pe forum ca sa vanezi posturi sa fim seriosi La idee sunt PRO nu pt k sunt Moderator ,eu oricum nu voi avea functia asta k am ip dinamic ! Deoarece gm-i nu prea sunt pe joc... si playerii vb ca in satra ! | |
|
| |
^_^ZCF^_^ V.I.P.
| Subiect: . Mar Iul 26, 2011 8:04 am | |
| - ♥Michael♥ a scris:
- Bai PN nu comenta aiurea esti contra si gata ! Sa-ti zic ceva nu tra sa ai cunostinte in metin ca sa stii k un moderator de pe chat nu poate scoate bug ! Primesc zilinc o tona de pm-uri cu scoatemi bugul...Ceea ce e chiar enervant...Dar tu de unde sa stii cand tu petreci timpu pe forum ca sa vanezi posturi sa fim seriosi
La idee sunt PRO nu pt k sunt Moderator ,eu oricum nu voi avea functia asta k am ip dinamic ! Deoarece gm-i nu prea sunt pe joc... si playerii vb ca in satra ! ce teai enervat maxi? ; face rau la sanatate e tare greu sa faci un topic cum sa scapi de bug :-s ...si sa dai linkul in loc de o explicatie? ....crezi ca toti sau nascut asa destepti ca tine ???? ...eu unul nu cred asta ... iar cand primesti pm cu "scoatemi bugul" raspundele frumos: "nu am aceasta optiune" ....nu e nevoie sa te enervezi ca iti creste tensiunea PS: nu vanez posturi :-s ....demonstreaza uh ca fac asa ceva si apoi mai comenteaza :> | |
|
| |
ǩhƪLL Membru Elite
Data de inscriere : 14/03/2011 Varsta : 25 Localizare : Shibusen
| Subiect: Re: O propunere Mar Iul 26, 2011 11:40 am | |
| eu sunt pro,am mai vazut pe alt server functia de [GH] (game helper) dar nu avea nimic in comun cu un gm,era doar un player normal,fara tratament special,nu vad de ce nu ar fi o idee buna :S | |
|
| |
Alleeexxxx Membru
Data de inscriere : 27/07/2011 Varsta : 28
| Subiect: Re: O propunere Mier Iul 27, 2011 10:34 am | |
| Eu voi da contra la acest topic deoarece unii din cei care sunt mod o-sa isi ia lumea in cap si dupa aceea nu ne v-a mai raspunde nimeni la intrebari. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: O propunere | |
| |
|
| |
| O propunere | |
|