| [Game] Daca ai putea sa`ti comanzi visele , ce ai vis ti`ai dorii ? | |
|
+18december ϟ Dιαмy . ReDTz HardStyle PVP GodFather♥ Neymar.:* alexPvP Tavi Coca-Cola;x .Úniqúe ,,;;[TheBoy];;,, ǩhƪLL *๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAda . ♡ Ing3rash dRuId.# X3Kill Dumii 22 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
december Membru
Data de inscriere : 29/08/2012
| Subiect: Re: [Game] Daca ai putea sa`ti comanzi visele , ce ai vis ti`ai dorii ? Mar Oct 02, 2012 8:15 am | |
| - Deme a scris:
- În momentu de față mi-aș dori .. O Nutella 8-> .
Femeie tot off topic faci , la jocul cu da sau nu tu raspunzi : da , la acest joc trebuie sa zici ce ai vrea sa visezi nu ce iti dorest , lasa post-huntu , si nu o lua in nume de rau . Pace :]
As vrea sa visez ca sunt intr-un vis din alt vis cu un alt vis :]] | |
|
| |
StreetArt Membru
Data de inscriere : 27/06/2012 Varsta : 26 Localizare : Constanta,RO
| Subiect: Re: [Game] Daca ai putea sa`ti comanzi visele , ce ai vis ti`ai dorii ? Mar Oct 02, 2012 8:30 am | |
| - Ada. «з a scris:
- HardStyle a scris:
- ǩhƪLL a scris:
- As vrea sa visez ca sunt in cadere libera,fara ceva pe care sa cad,doar in cadere libera.
mda visul asta lam avut eu acum 14 ani visam ca cadeam in gol si totu era negru in jur si timp de o luna am avut acelas vis si dupaia nam mai visat nici o data:) Ce ciudat...visul asta l-am avut si eu la varsta de 3 ani . Tot asa , cadeam in gol si era fundalul negru si nu ma puteam oprii ... Infine , acum mi-as dori sa visez ... acea zii fericita care mi-am dorit sa fie perfecta... Lasati... Asta nu-i nimic cu caderea in gol sa vedeti ce nasol e sa cazi 500m in intuneric si sa te izbesti de-odata de pamant si sa te trezesti in acelasi timp tresarind de la astfel de vise poti chiar muri din cauza faptului ca te sperii si poti face infarct apropo, misto visul cu nutella As vrea sa visez ca ma parasutez din avion... | |
|
| |
ϟ Dιαмy . Membru Elite
Data de inscriere : 29/09/2012 Varsta : 27 Localizare : Middletown .
| |
| |
Tavi Helper
Data de inscriere : 24/06/2010 Varsta : 26 Localizare : Navodari Comentarii : De ce sa fie comentari?nu sunt rau
| Subiect: Re: [Game] Daca ai putea sa`ti comanzi visele , ce ai vis ti`ai dorii ? Mar Oct 02, 2012 11:38 pm | |
| Sa vina jocurile olimpice | |
|
| |
december Membru
Data de inscriere : 29/08/2012
| Subiect: Re: [Game] Daca ai putea sa`ti comanzi visele , ce ai vis ti`ai dorii ? Sam Oct 06, 2012 2:23 pm | |
| Visez sa se inchida serverul oficial de metin , adica metin2Ro , de finitiv. | |
|
| |
ϟ Dιαмy . Membru Elite
| Subiect: Re: [Game] Daca ai putea sa`ti comanzi visele , ce ai vis ti`ai dorii ? Sam Oct 06, 2012 10:16 pm | |
| | |
|
| |
*๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAda . ♡ Moderator
Data de inscriere : 06/03/2011 Varsta : 27
| Subiect: Re: [Game] Daca ai putea sa`ti comanzi visele , ce ai vis ti`ai dorii ? Lun Oct 08, 2012 12:13 pm | |
| Să visez cum va fii 2083 . | |
|
| |
Tavi Helper
Data de inscriere : 24/06/2010 Varsta : 26 Localizare : Navodari Comentarii : De ce sa fie comentari?nu sunt rau
| Subiect: Re: [Game] Daca ai putea sa`ti comanzi visele , ce ai vis ti`ai dorii ? Lun Oct 08, 2012 1:59 pm | |
| | |
|
| |
ϟ Dιαмy . Membru Elite
| Subiect: Re: [Game] Daca ai putea sa`ti comanzi visele , ce ai vis ti`ai dorii ? Lun Oct 08, 2012 8:23 pm | |
| Să visez un robot care să-mi facă temele . | |
|
| |
Đεsτiηy дηgεℓ Membru Elite
Data de inscriere : 23/12/2011 Varsta : 27
| Subiect: Re: [Game] Daca ai putea sa`ti comanzi visele , ce ai vis ti`ai dorii ? Vin Oct 19, 2012 12:54 pm | |
| Niste bere! As vrea niste bere! | |
|
| |
ϟ Dιαмy . Membru Elite
| Subiect: Re: [Game] Daca ai putea sa`ti comanzi visele , ce ai vis ti`ai dorii ? Joi Oct 25, 2012 10:44 am | |
| Să visez ziua de mâine ;d . | |
|
| |
*๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAda . ♡ Moderator
Data de inscriere : 06/03/2011 Varsta : 27
| |
| |
Đεsτiηy дηgεℓ Membru Elite
Data de inscriere : 23/12/2011 Varsta : 27
| Subiect: Re: [Game] Daca ai putea sa`ti comanzi visele , ce ai vis ti`ai dorii ? Joi Oct 25, 2012 12:04 pm | |
| Mi-as dori sa visez ca inteleg fizica -.-' =))) | |
|
| |
AllXandra Membru
Data de inscriere : 17/04/2012 Localizare : In Inima Ta!!!
| Subiect: Re: [Game] Daca ai putea sa`ti comanzi visele , ce ai vis ti`ai dorii ? Mier Noi 07, 2012 11:14 pm | |
| Mi-as dori sa fiu independenta (sa am un salariu bun , o casa doar a mea, o masina doar a mea) | |
|
| |
Blake. Membru
Data de inscriere : 17/05/2012 Localizare : Romania
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: [Game] Daca ai putea sa`ti comanzi visele , ce ai vis ti`ai dorii ? | |
| |
|
| |
| [Game] Daca ai putea sa`ti comanzi visele , ce ai vis ti`ai dorii ? | |
|