| [Game] Daca ai putea sa`ti comanzi visele , ce ai vis ti`ai dorii ? | |
|
+18december ϟ Dιαмy . ReDTz HardStyle PVP GodFather♥ Neymar.:* alexPvP Tavi Coca-Cola;x .Úniqúe ,,;;[TheBoy];;,, ǩhƪLL *๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAda . ♡ Ing3rash dRuId.# X3Kill Dumii 22 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Dumii V.I.P.
Data de inscriere : 05/02/2011 Varsta : 31 Localizare : My World ;x
| Subiect: [Game] Daca ai putea sa`ti comanzi visele , ce ai vis ti`ai dorii ? Sam Iun 16, 2012 5:55 am | |
| Cum spune si titlul , trebuie sa ne alegem un vis , iar apoi doar sa il postam . Mi`as dorii sa am un pc m`ai bun . | |
|
| |
X3Kill Membru
Data de inscriere : 10/05/2011 Varsta : 29 Localizare : undeva departe
| Subiect: Re: [Game] Daca ai putea sa`ti comanzi visele , ce ai vis ti`ai dorii ? Sam Iun 16, 2012 7:51 am | |
| mi' as dori sa fiu zeu ) | |
|
| |
dRuId.# Moderator
Data de inscriere : 24/08/2010 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti[•]
| Subiect: Re: [Game] Daca ai putea sa`ti comanzi visele , ce ai vis ti`ai dorii ? Sam Iun 16, 2012 9:11 am | |
| Mi-asi dori să mă iubeasca o fată , ca de placut ma place :> | |
|
| |
Ing3rash Membru
Data de inscriere : 16/06/2012 Varsta : 24 Localizare : In lumea mea :D
| Subiect: Re: [Game] Daca ai putea sa`ti comanzi visele , ce ai vis ti`ai dorii ? Sam Iun 16, 2012 10:06 am | |
| Mias dori.... pai akm`... o tigara [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] inainte : "Tanti bag`o tigaret" /\ dupa : Traita`r familionu" | |
|
| |
*๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAda . ♡ Moderator
Data de inscriere : 06/03/2011 Varsta : 27
| Subiect: Re: [Game] Daca ai putea sa`ti comanzi visele , ce ai vis ti`ai dorii ? Sam Iun 16, 2012 10:28 am | |
| Clipele frumoase trec repede , iar cele groaznice parca stau pe loc ... deci acum imi doresc sa pot sa fac ce vreau cu timpul =))) | |
|
| |
ǩhƪLL Membru Elite
Data de inscriere : 14/03/2011 Varsta : 25 Localizare : Shibusen
| Subiect: Re: [Game] Daca ai putea sa`ti comanzi visele , ce ai vis ti`ai dorii ? Sam Iun 16, 2012 10:37 am | |
| As vrea sa visez ca sunt in cadere libera,fara ceva pe care sa cad,doar in cadere libera. | |
|
| |
,,;;[TheBoy];;,, Membru Elite
Data de inscriere : 04/09/2011 Varsta : 29 Localizare : In IAD, printre ingeri
| Subiect: Re: [Game] Daca ai putea sa`ti comanzi visele , ce ai vis ti`ai dorii ? Dum Iun 17, 2012 12:48 am | |
| mi-asi dori sa man am 7 ani sa fiu iarasi mic ) | |
|
| |
.Úniqúe Moderator
Data de inscriere : 26/07/2010 Varsta : 27 Localizare : RamniCu Valcea
| |
| |
Coca-Cola;x V.I.P.
Data de inscriere : 08/07/2011 Varsta : 28 Localizare : Constanta
| Subiect: Re: [Game] Daca ai putea sa`ti comanzi visele , ce ai vis ti`ai dorii ? Dum Iun 17, 2012 12:58 pm | |
| As vrea sa vina mai repede luna iulie! Si sa iau examenele fara probleme. ) | |
|
| |
ǩhƪLL Membru Elite
Data de inscriere : 14/03/2011 Varsta : 25 Localizare : Shibusen
| Subiect: Re: [Game] Daca ai putea sa`ti comanzi visele , ce ai vis ti`ai dorii ? Lun Iun 18, 2012 1:44 am | |
| Vreau sa nu mi se termine copilaria! | |
|
| |
| Subiect: Re: [Game] Daca ai putea sa`ti comanzi visele , ce ai vis ti`ai dorii ? Mar Iun 19, 2012 9:51 am | |
| mi-asi dori sa o vad pe profa de engleza zambind in sus trista privind angelic la mine cu ochi mari de m***ta ca ma lasa corigent si e buna rau )) | |
|
| |
Tavi Helper
Data de inscriere : 24/06/2010 Varsta : 26 Localizare : Navodari Comentarii : De ce sa fie comentari?nu sunt rau
| Subiect: Re: [Game] Daca ai putea sa`ti comanzi visele , ce ai vis ti`ai dorii ? Mar Iun 19, 2012 1:00 pm | |
| Un kebab pentru ca mie o foame...phoaa | |
|
| |
alexPvP Membru
Data de inscriere : 07/07/2012
| Subiect: Re: [Game] Daca ai putea sa`ti comanzi visele , ce ai vis ti`ai dorii ? Sam Iul 07, 2012 1:07 am | |
| Mias Dorii o Pizza cu multa Sunca | |
|
| |
Neymar.:* Membru Elite
Data de inscriere : 08/01/2012 Varsta : 28 Localizare : fetesti
| Subiect: Re: [Game] Daca ai putea sa`ti comanzi visele , ce ai vis ti`ai dorii ? Joi Aug 09, 2012 1:28 pm | |
| sa fiu alergat prin cimitir de un stirigoiL:> | |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Re: [Game] Daca ai putea sa`ti comanzi visele , ce ai vis ti`ai dorii ? Joi Aug 09, 2012 11:52 pm | |
| Sa stiu jujitsu brazilian:))) Eh da eo stiu deja =)) | |
|
| |
Neymar.:* Membru Elite
Data de inscriere : 08/01/2012 Varsta : 28 Localizare : fetesti
| Subiect: Re: [Game] Daca ai putea sa`ti comanzi visele , ce ai vis ti`ai dorii ? Vin Aug 10, 2012 12:31 am | |
| =)) mamaaaaaa waaa a` aseara am visat ca eram in cimitir si ma alergau stirigoi:)) | |
|
| |
| Subiect: Re: [Game] Daca ai putea sa`ti comanzi visele , ce ai vis ti`ai dorii ? Vin Aug 10, 2012 12:39 am | |
| mi-asi dori un tatuaj cu 2Pac pe spate :d | |
|
| |
PVP Membru Elite
Data de inscriere : 17/08/2010 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: [Game] Daca ai putea sa`ti comanzi visele , ce ai vis ti`ai dorii ? Vin Aug 10, 2012 2:56 am | |
| | |
|
| |
HardStyle Membru Elite
Data de inscriere : 26/03/2011 Varsta : 29 Localizare : [BV] :X
| Subiect: Re: [Game] Daca ai putea sa`ti comanzi visele , ce ai vis ti`ai dorii ? Sam Aug 11, 2012 10:09 am | |
| - ǩhƪLL a scris:
- As vrea sa visez ca sunt in cadere libera,fara ceva pe care sa cad,doar in cadere libera.
mda visul asta lam avut eu acum 14 ani visam ca cadeam in gol si totu era negru in jur si timp de o luna am avut acelas vis si dupaia nam mai visat nici o data:) | |
|
| |
| Subiect: Re: [Game] Daca ai putea sa`ti comanzi visele , ce ai vis ti`ai dorii ? Sam Aug 11, 2012 1:01 pm | |
| - HardStyle a scris:
- ǩhƪLL a scris:
- As vrea sa visez ca sunt in cadere libera,fara ceva pe care sa cad,doar in cadere libera.
mda visul asta lam avut eu acum 14 ani visam ca cadeam in gol si totu era negru in jur si timp de o luna am avut acelas vis si dupaia nam mai visat nici o data:) Daca nu ai mai visat inseamna ca ai trait degeaba... Mi-asi dori.. (ceva ce nu pot sa spun acum, aici ) | |
|
| |
HardStyle Membru Elite
Data de inscriere : 26/03/2011 Varsta : 29 Localizare : [BV] :X
| Subiect: Re: [Game] Daca ai putea sa`ti comanzi visele , ce ai vis ti`ai dorii ? Dum Aug 12, 2012 6:05 am | |
| - ,,;;[TheBoy];;,, a scris:
- HardStyle a scris:
- ǩhƪLL a scris:
mda visul asta lam avut eu acum 14 ani visam ca cadeam in gol si totu era negru in jur si timp de o luna am avut acelas vis si dupaia nam mai visat nici o data:) Daca nu ai mai visat inseamna ca ai trait degeaba...
Mi-asi dori.. (ceva ce nu pot sa spun acum, aici ) chear daca nu mai visez nu inseamna ca am murit viata merge inainte cu sau fara vise fiecare isi traieste viata asa cum o are cu bune cu rele:) | |
|
| |
Tavi Helper
Data de inscriere : 24/06/2010 Varsta : 26 Localizare : Navodari Comentarii : De ce sa fie comentari?nu sunt rau
| Subiect: Re: [Game] Daca ai putea sa`ti comanzi visele , ce ai vis ti`ai dorii ? Joi Aug 16, 2012 10:29 am | |
| Sa inceapa mai repede Romanii au Talent | |
|
| |
*๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAda . ♡ Moderator
Data de inscriere : 06/03/2011 Varsta : 27
| Subiect: Re: [Game] Daca ai putea sa`ti comanzi visele , ce ai vis ti`ai dorii ? Joi Aug 16, 2012 2:44 pm | |
| - HardStyle a scris:
- ǩhƪLL a scris:
mda visul asta lam avut eu acum 14 ani visam ca cadeam in gol si totu era negru in jur si timp de o luna am avut acelas vis si dupaia nam mai visat nici o data:) Ce ciudat...visul asta l-am avut si eu la varsta de 3 ani . Tot asa , cadeam in gol si era fundalul negru si nu ma puteam oprii ... Infine , acum mi-as dori sa visez ... acea zii fericita care mi-am dorit sa fie perfecta... | |
|
| |
ReDTz Membru Elite
Data de inscriere : 22/04/2011 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: [Game] Daca ai putea sa`ti comanzi visele , ce ai vis ti`ai dorii ? Dum Aug 19, 2012 8:18 am | |
| - Andra. ♥ a scris:
- HardStyle a scris:
- ǩhƪLL a scris:
mda visul asta lam avut eu acum 14 ani visam ca cadeam in gol si totu era negru in jur si timp de o luna am avut acelas vis si dupaia nam mai visat nici o data:) Ce ciudat...visul asta l-am avut si eu la varsta de 3 ani . Tot asa , cadeam in gol si era fundalul negru si nu ma puteam oprii ... Infine , acum mi-as dori sa visez ... acea zii fericita care mi-am dorit sa fie perfecta... Wtf...Drq visul asta il am de 2-3ori pe an:| Asi vrea sa visez viitorul meu ca sa stiu daca mai invat sau nu:)) | |
|
| |
ϟ Dιαмy . Membru Elite
Data de inscriere : 29/09/2012 Varsta : 27 Localizare : Middletown .
| Subiect: Re: [Game] Daca ai putea sa`ti comanzi visele , ce ai vis ti`ai dorii ? Dum Sept 30, 2012 5:55 am | |
| În momentu de față mi-aș dori .. O Nutella 8-> . | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: [Game] Daca ai putea sa`ti comanzi visele , ce ai vis ti`ai dorii ? | |
| |
|
| |
| [Game] Daca ai putea sa`ti comanzi visele , ce ai vis ti`ai dorii ? | |
|