sorinkoko Membru
Data de inscriere : 06/06/2012 Varsta : 49 Localizare : Hunedoara
| Subiect: Probleme la postarea unei reclamatii Lun Iun 11, 2012 4:55 am | |
| Va rog sa ma ajutati, vreau sa postez o reclamatie dar la rubrica cu link nu pot da paste cu lincul unde am postat filmarea, imi spune ceva de genu: Copyright Metin2RoSpeed Corporation 2010, dati-mi un sfat ce as putea face, as prefera sa raspunda cineva care chiar stie, ca de noobi sunt satul pana in gat. | |
|
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Re: Probleme la postarea unei reclamatii Lun Iun 11, 2012 5:00 am | |
| - sorinkoko a scris:
- Va rog sa ma ajutati, vreau sa postez o reclamatie dar la rubrica cu link nu pot da paste cu lincul unde am postat filmarea, imi spune ceva de genu:
Copyright Metin2RoSpeed Corporation 2010, dati-mi un sfat ce as putea face, as prefera sa raspunda cineva care chiar stie, ca de noobi sunt satul pana in gat. In loc de click dreapta ca sa apesi paste, da click stanga pe casuta in care vrei sa pui reclamatia si apasa Ctrl+V | |
|
Coca-Cola;x V.I.P.
Data de inscriere : 08/07/2011 Varsta : 28 Localizare : Constanta
| Subiect: Re: Probleme la postarea unei reclamatii Mar Iun 12, 2012 1:45 am | |
| Fi atent ce tre sa faci : Apesi odata click dreapta si iti apare aia da? Apoi apesi iar click dreapta si o sa-ti apare acolo o casuta ,,Impiedica aceasta fereastra sa creeze dialoguri aditionale.'' si o bifezi. Apoi vei putea sa dai click dreapta cat vrei. | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Probleme la postarea unei reclamatii | |
| |
|