Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaProbleme la postarea unei reclamatii EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Probleme la postarea unei reclamatii

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
sorinkoko
Membru
Membru
sorinkoko

Data de inscriere : 06/06/2012
Varsta : 49
Localizare : Hunedoara

Probleme la postarea unei reclamatii Empty
MesajSubiect: Probleme la postarea unei reclamatii   Probleme la postarea unei reclamatii Icon_minitimeLun Iun 11, 2012 4:55 am

Va rog sa ma ajutati, vreau sa postez o reclamatie dar la rubrica cu link nu pot da paste cu lincul unde am postat filmarea, imi spune ceva de genu:
Copyright Metin2RoSpeed Corporation 2010,
dati-mi un sfat ce as putea face, as prefera sa raspunda cineva care chiar stie, ca de noobi sunt satul pana in gat. Razz
Sus In jos
GodFather♥
V.I.P.
V.I.P.
GodFather♥

Data de inscriere : 07/05/2010
Varsta : 30
Localizare : Bucuresti
Comentarii : Ma descurc!

MesajSubiect: Re: Probleme la postarea unei reclamatii   Probleme la postarea unei reclamatii Icon_minitimeLun Iun 11, 2012 5:00 am

sorinkoko a scris:
Va rog sa ma ajutati, vreau sa postez o reclamatie dar la rubrica cu link nu pot da paste cu lincul unde am postat filmarea, imi spune ceva de genu:
Copyright Metin2RoSpeed Corporation 2010,
dati-mi un sfat ce as putea face, as prefera sa raspunda cineva care chiar stie, ca de noobi sunt satul pana in gat. Razz

In loc de click dreapta ca sa apesi paste, da click stanga pe casuta in care vrei sa pui reclamatia si apasa Ctrl+V
Sus In jos
https://www.youtube.com/watch?v=z8gQWbFpDGg
Coca-Cola;x
V.I.P.
V.I.P.
Coca-Cola;x

Data de inscriere : 08/07/2011
Varsta : 28
Localizare : Constanta

MesajSubiect: Re: Probleme la postarea unei reclamatii   Probleme la postarea unei reclamatii Icon_minitimeMar Iun 12, 2012 1:45 am

Fi atent ce tre sa faci : Apesi odata click dreapta si iti apare aia da? Apoi apesi iar click dreapta si o sa-ti apare acolo o casuta ,,Impiedica aceasta fereastra sa creeze dialoguri aditionale.'' si o bifezi. Apoi vei putea sa dai click dreapta cat vrei.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Probleme la postarea unei reclamatii   Probleme la postarea unei reclamatii Icon_minitime

Sus In jos

Probleme la postarea unei reclamatii
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Jurnalul unei fetite de 6 ani
»  Cum poti cauta provenienta unei fotografii
» probleme... !!!
» 3x Dmg hack .. Va rof mutati la reclamatii joc
» ATENTIE PENTRU TOTI!--Reclamatii joc redeschise!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2RoSpeed :: Metin2RoSpeed Old Server :: Nelamuriri-
Mergi direct la: