Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaJurnalul unei fetite de 6 ani EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Jurnalul unei fetite de 6 ani

In jos 
+10
❼Days
Op3nN
Coca-Cola;x
ஐνєяσηι¢αஐ
.·´¯`·-> Šπąκع βø¥
Lika.
.:SkilltesterStabbone:.
Mr.Crazy
ReMyX13
..::[TheBoy]::..
14 participanți
AutorMesaj
Membru Elite
Membru Elite

Data de inscriere : 26/02/2011
Varsta : 29
Localizare : Acolo unde tu nu ai sta nici macar o zii din viata ta

Jurnalul unei fetite de 6 ani Empty
MesajSubiect: Jurnalul unei fetite de 6 ani   Jurnalul unei fetite de 6 ani Icon_minitimeMar Aug 23, 2011 5:37 am

Azi, Ionuţ mi-a cerut să fiu iubita lui, dar cum nu ştiu prea bine ce înseamnă asta, am decis să o spionez pe sora mea cu iubitul ei:
Când a ajuns iubitul ei, s-au dus spre canapea, s-au aşezat şi au vorbit un pic… atunci el a stins aproape toate luminile şi a început să o îmbrăţişeze şi să o sărute… Atunci ea a început să se îmbolnăvească pentru că a început să se schimbe la faţă… Iubitul său, mă gândesc, a crezut la fel pentru că îi băgă mână sub bluză să îi simtă inima, dar după cum părea, avea probleme că nu îşi dădea seamă pe unde e. Am crezut că şi el a început să se îmbolnăvească pentru că a fost un moment în care nu respira niciunul.
Cred că lui începuse să îi fie frig pentru că băgase mână sub fustă la sora mea. Atunci ea s-a îmbolnăvit şi mai tare pentru că începu să aibă spasme acolo pe canapea. Cred că avea febră pentru că ea îi zicea că e înfierbântată şi că nu mai putea rezista. Atunci, am descoperit motivul bolii: era un vierme imens ce i se băgase iubitului surorii mele în pantaloni. El puse mâna pe el (să nu scape). Când sora mea îl văzu, se sperie foarte tare: ochii ei se făcură mari şi spuse că era cel mai mare din câţi văzuse.
Ea începu să se enerveze şi încerca să îi smulgă capul viermelui muşcându-l. Dar dintr-o dată ea scoase un sunet ciudat şi lăsa viermele să cadă (îmi imaginez că o muşcase). Atunci, îl apucă cu amândouă mâinile, ca să îl ţină mai bine, în timp ce iubitul ei scoase un tub de gumă dintr-o cutiuţă şi i-l puse pe cap viermelui nenorocit ca să nu o mai muşte pe soră-mea. Ea se aşeză pe spate şi desfăcu picioarele ca să poată să tăie viermele (ca un foarfece). Iubitul o ajută să prindă viermele şi începură să se bată acolo. Ea începu să se zbată şi să ţipe că o nebună, gata-gata să rupă canapeaua. Îmi imaginez că voiau să ucidă viermele strivindu-l între ei doi. După un timp, nu se mai mişcară şi începură să respire greu, pentru că erau obosiţi din cauza bătăii. Iubitul surorii mele se ridică fiind siguri că au ucis viermele.
Eu bănuiam că viermele era mort, pentru că atârna imobil, şi bucăţi de creier îi ieşeau din cap.
Soră mea şi iubitul ei erau foarte obosiţi din cauza asta şi începură să se mângâie, pentru a se odihni… dar VIERMELE NU ERA MORT. ERA VIU!!!
Se ridică din nou şi aproape că îi surprinse pe amândoi. Ce noroc pe soră mea că l-a văzut şi îl atacă din nou ajutată de iubitul ei. De data asta soră mea încerca să ucidă viermele aşezându-se deasupra lui. După câteva minute de luptă, reuşiră să îl omoare…de data asta da, era mort pentru că iubitul surorii mele îi smulse pielea de deasupra şi o aruncă la gunoi.
Eu cred că viermii au 7 vieţi ca pisicile şi mi se pare mie că nu e prea bine să fii iubita cuiva aşa că…
O să îi spun lui Ionuţ că NU! NU VREAU SĂ FIU IUBITA LUI!

Scuzati limbajul dar IN PU.LA MEA, CAND COPIATI CEVA, PUNETI MACAR CACATUL DE LINK DE UNDE ATI LUAT CA NU DEGEABA M-AM CHINUIT SA IL SCRIU x(

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

P.S:de la DevilWizzy stiu de astea..Very Happy
Sus In jos
ReMyX13
V.I.P.
V.I.P.
ReMyX13

Data de inscriere : 29/05/2011
Varsta : 27
Localizare : Constanta/Poarta6

MesajSubiect: Re: Jurnalul unei fetite de 6 ani   Jurnalul unei fetite de 6 ani Icon_minitimeMar Aug 23, 2011 6:09 am

LOOOOOOOOOOOOOOOOOL CE TARE =))))))))
Sus In jos
Mr.Crazy
Membru Elite
Membru Elite
Mr.Crazy

Data de inscriere : 29/11/2010
Localizare : Lè Lupeni

MesajSubiect: Re: Jurnalul unei fetite de 6 ani   Jurnalul unei fetite de 6 ani Icon_minitimeMar Aug 23, 2011 6:17 am

Sooper tare =)))))
Sus In jos
http://www.extrem-tutorials.com/forum
Membru Elite
Membru Elite

Data de inscriere : 23/08/2011
Varsta : 28
Localizare : Constangeles b-)

MesajSubiect: Re: Jurnalul unei fetite de 6 ani   Jurnalul unei fetite de 6 ani Icon_minitimeMar Aug 23, 2011 6:45 am

Prea tare Smile))))))))))
Sus In jos
Lika.
Membru Elite
Membru Elite

Data de inscriere : 28/03/2011
Localizare : Bacău

MesajSubiect: Re: Jurnalul unei fetite de 6 ani   Jurnalul unei fetite de 6 ani Icon_minitimeMar Aug 23, 2011 7:19 am

Ma fratsioare wiz asta te invata numa` prostii Neutral =)))))))))))))))))

Ultima editare efectuata de catre Lika... in Mar Aug 23, 2011 8:33 am, editata de 1 ori
Sus In jos
.·´¯`·-> Šπąκع βø¥
Membru
Membru
.·´¯`·-> Šπąκع βø¥

Data de inscriere : 29/07/2011
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Jurnalul unei fetite de 6 ani   Jurnalul unei fetite de 6 ani Icon_minitimeMar Aug 23, 2011 7:43 am

mistooo
Sus In jos
Membru Elite
Membru Elite

MesajSubiect: Re: Jurnalul unei fetite de 6 ani   Jurnalul unei fetite de 6 ani Icon_minitimeMar Aug 23, 2011 10:14 am

Lika... a scris:
Ma fratsioare wiz asta te invata numa` prostii Neutral =)))))))))))))))))
asa`i ....spunei sa nu ma mai invete tempenii. Rolling Eyes ., [my sister >Very Happy<]
Sus In jos
ஐνєяσηι¢αஐ
Membru
Membru
ஐνєяσηι¢αஐ

Data de inscriere : 17/08/2011
Varsta : 41
Localizare : Acolo unde nu esti tu :)

MesajSubiect: Re: Jurnalul unei fetite de 6 ani   Jurnalul unei fetite de 6 ani Icon_minitimeMar Aug 23, 2011 12:27 pm

Rolling Eyes Penibil
Sus In jos
Coca-Cola;x
V.I.P.
V.I.P.
Coca-Cola;x

Data de inscriere : 08/07/2011
Localizare : Constanta

MesajSubiect: Re: Jurnalul unei fetite de 6 ani   Jurnalul unei fetite de 6 ani Icon_minitimeMar Aug 23, 2011 12:40 pm

penibil? mai bn taci din gura

Ultima editare efectuata de catre Coca-Cola;x in Mier Aug 24, 2011 8:20 am, editata de 2 ori
Sus In jos
Op3nN
Membru Elite
Membru Elite
Op3nN

Data de inscriere : 08/03/2011
Localizare : Galati

MesajSubiect: Re: Jurnalul unei fetite de 6 ani   Jurnalul unei fetite de 6 ani Icon_minitimeMar Aug 23, 2011 1:12 pm

LoOoL Smile))))))))
Sus In jos
❼Days
V.I.P.
V.I.P.
❼Days

Data de inscriere : 04/08/2011

MesajSubiect: Re: Jurnalul unei fetite de 6 ani   Jurnalul unei fetite de 6 ani Icon_minitimeMar Aug 23, 2011 9:57 pm

Numai la prosti va duce capul :-j , dar totusi ma amuzat putin:)
Sus In jos
Dumii
V.I.P.
V.I.P.
Dumii

Data de inscriere : 05/02/2011
Varsta : 31
Localizare : My World ;x

MesajSubiect: Re: Jurnalul unei fetite de 6 ani   Jurnalul unei fetite de 6 ani Icon_minitimeMar Aug 23, 2011 9:59 pm

Nu`i cine stie ce Razz dar orikm frumos Razz
Sus In jos
http://metin2rospeed.ro
Mircea12345
Membru
Membru
Mircea12345

Data de inscriere : 18/08/2011
Varsta : 30
Localizare : Deva

MesajSubiect: Re: Jurnalul unei fetite de 6 ani   Jurnalul unei fetite de 6 ani Icon_minitimeMar Aug 23, 2011 11:10 pm

very funny , dar cenzurea limbaju , nu de alta dar s-ar putea sa avem probleme la forum , dai un edit si cenzureaza-l nu glumesc... vb serios
Sus In jos
SpeeDutzu
Membru Elite
Membru Elite
SpeeDutzu

Data de inscriere : 02/08/2010
Varsta : 25

MesajSubiect: Re: Jurnalul unei fetite de 6 ani   Jurnalul unei fetite de 6 ani Icon_minitimeMar Aug 23, 2011 11:35 pm

scarbos No pale
Sus In jos
ஐνєяσηι¢αஐ
Membru
Membru
ஐνєяσηι¢αஐ

MesajSubiect: Re: Jurnalul unei fetite de 6 ani   Jurnalul unei fetite de 6 ani Icon_minitimeMier Aug 24, 2011 6:01 am

Coca-Cola;x a scris:
penibil? mai bn taci din gura Wink
La ce sa ma astept de la tn? Si-asa cred ca te-a scapat in cap mamik ta cand te-a luat de la maternitate ca esti cam 'freak'(spun asta doar din ce am vazut in joc)in afara jocului nu te cunosc si nici nu-mi doresc.Eu mi-am exprimat parerea despre topic,u fiind mai 'freak' ai comentat imediat :calm: Exclamation
.
Sus In jos
Anne
Membru
Membru
Anne

Data de inscriere : 07/05/2011
Varsta : 30
Localizare :

MesajSubiect: Re: Jurnalul unei fetite de 6 ani   Jurnalul unei fetite de 6 ani Icon_minitimeMier Aug 24, 2011 7:39 am

Interesant Embarassed
Sus In jos
Coca-Cola;x
V.I.P.
V.I.P.
Coca-Cola;x

Data de inscriere : 08/07/2011

MesajSubiect: Re: Jurnalul unei fetite de 6 ani   Jurnalul unei fetite de 6 ani Icon_minitimeMier Aug 24, 2011 8:22 am

Veronica a scris:
Coca-Cola;x a scris:
La ce sa ma astept de la tn? Si-asa cred ca te-a scapat in cap mamik ta cand te-a luat de la maternitate ca esti cam 'freak'(spun asta doar din ce am vazut in joc)in afara jocului nu te cunosc si nici nu-mi doresc.Eu mi-am exprimat parerea despre topic,u fiind mai 'freak' ai comentat imediat :calm: Exclamation
.
=))) ce glumeata esti AUZI LA ASTA CICA ARE 28 DE ANI =))))) daca ai tu 28 de ani io sunt einstein...ceea ce nu sunt
Sus In jos
Membru Elite
Membru Elite

MesajSubiect: Re: Jurnalul unei fetite de 6 ani   Jurnalul unei fetite de 6 ani Icon_minitimeMier Aug 24, 2011 10:07 am

Zauras a scris:
very funny , dar cenzurea limbaju , nu de alta dar s-ar putea sa avem probleme la forum , dai un edit si cenzureaza-l nu glumesc... vb serios
bai` omule..de cand imi spui tu mie ce sa fac..? deci un moderator nu a zis nik dar sari tu rpd..Neutral veziti bah frate de treaba ta! ok..?
Sus In jos
ஐνєяσηι¢αஐ
Membru
Membru
ஐνєяσηι¢αஐ

MesajSubiect: Re: Jurnalul unei fetite de 6 ani   Jurnalul unei fetite de 6 ani Icon_minitimeJoi Aug 25, 2011 7:29 am

Coca-Cola;x a scris:
Veronica a scris:
Coca-Cola;x a scris:
.
=))) ce glumeata esti AUZI LA ASTA CICA ARE 28 DE ANI =))))) daca ai tu 28 de ani io sunt einstein...ceea ce nu sunt
Smile)Chiar am 28 de ani,chiar de ma comport uneori mai ...ciudat pt persoane ca tine Smile.Totusi imi esti antipatic si nici in viata de apoi nu ai sanse sa devi Einstein Smile)) :LoooL: .
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Jurnalul unei fetite de 6 ani   Jurnalul unei fetite de 6 ani Icon_minitime

Sus In jos

Jurnalul unei fetite de 6 ani
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Jurnalul tuturor
» Probleme la postarea unei reclamatii
»  Cum poti cauta provenienta unei fotografii

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2RoSpeed :: DISCUTII :: Discutii libere-
Mergi direct la: