| Inactivitate pe server | |
|
+13-PuLsSs ady_sniper xKanNabiS FrostBite *๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAda . ♡ OV1D1UU TheSeekeR ScRe3nN dRuId.# GodFather♥ FeAr!!:X .Úniqúe [Owner]Angel 17 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
.Úniqúe Moderator
Data de inscriere : 26/07/2010 Varsta : 27 Localizare : RamniCu Valcea
| Subiect: Re: Inactivitate pe server Lun Apr 30, 2012 2:38 am | |
| Bine ai revenit Angel sper ca te`ai facut bine | |
|
| |
ScRe3nN Helper
Data de inscriere : 26/11/2011 Localizare : cluj-napoca
| Subiect: Re: Inactivitate pe server Lun Apr 30, 2012 3:04 am | |
| - [Owner]Angel a scris:
- In sfarsit am ajuns acasa. Probleme mai sunt dar minore. Ma voi ocupa de emailurile si comenzile dvs. in cel mai scurt timp posibil.
Mentenanta din aceasta seara va aduce urmatoarele updateuri :
- Arma noua. - Eveniment de pescuit (se va tine Marti).
Armurile de smarald se vor upgrada din otelul epic incepand de Joi cel mai probabil deoarece mai trebuie lucrat la ele. yeah boss, esti ok, abia astept sa vad ce arma noua vine | |
|
| |
dRuId.# Moderator
Data de inscriere : 24/08/2010 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti[•]
| Subiect: Re: Inactivitate pe server Lun Apr 30, 2012 3:45 am | |
| > < Bine ai revenit ... Sper ca si problemele ramase sa treaca cat mai repede ! | |
|
| |
Op3nN Membru Elite
Data de inscriere : 08/03/2011 Varsta : 29 Localizare : Galati
| |
| |
ady_sniper Membru
Data de inscriere : 12/10/2011 Varsta : 26 Localizare : Undeva departe :D
| Subiect: Re: Inactivitate pe server Lun Apr 30, 2012 4:52 am | |
| w00hoooo ce ma bucur ca te-ai intors!!!!si ca bagi arma noua...si smaraldele la upgrade!!! | |
|
| |
OV1D1UU Helper
Data de inscriere : 15/12/2010 Varsta : 30
| Subiect: Re: Inactivitate pe server Lun Apr 30, 2012 6:14 am | |
| | |
|
| |
dRuId.# Moderator
Data de inscriere : 24/08/2010 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti[•]
| Subiect: Re: Inactivitate pe server Lun Apr 30, 2012 6:35 am | |
| Asa e ovi Daca vrei ati dau eu dovezi impotriva mea Auzi te-ai pus pe mine ).Si nu ma cred destept pentru ca ,chear nu sunt nu stiu toate chestile ca sa fiu Destept dar sunt un pic documentat . Ai grija la limbaj ! . Staff-ul nu raspunde de itemele voastre nu ??? . Si daca eram prost asa cum zici tu Noi nu ne luam tepe ca alti ! Deviem de la subiect , si gata Punct . Angel sa te faci bine din nou ati spun | |
|
| |
Amethist Super Moderator
Data de inscriere : 15/12/2010 Varsta : 30 Localizare : # Bucureşti
| |
| |
OV1D1UU Helper
Data de inscriere : 15/12/2010 Varsta : 30
| |
| |
CR7 Helper
Data de inscriere : 29/11/2011 Varsta : 25 Localizare : Cernavoda(CvD)
| Subiect: Re: Inactivitate pe server Lun Apr 30, 2012 2:08 pm | |
| moderatorii si helperi de 2 lei numai dati warn ca degeaba dati voi ca nu se pune.Datimi de 70 de ori warn si ce se intampla?NIMIC. | |
|
| |
[Owner]Angel Admin
Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 33 Localizare : Targu Jiu Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro
| Subiect: Re: Inactivitate pe server Lun Apr 30, 2012 9:31 pm | |
| OV1D1UU :* daca mai continui vei fi banat temporar. Ai avea dreptate dar nu este vina nimanui ca nu sunteti voi in stare sa aveti grija de iteme. Nu vi le ia cu forta, sunteti pacaliti. Cat timp are totusi o functie pe forum nu iti permit sa aduci jigniri. Te astept cu DOVEZI pentru a lua masurile necesare. Incearca sa nu mai zici ca nu imi fac treaba doar pentru ca vorbeste unul sau altul. Echipamente modate GRATIS nu iti voi da indiferent ca aduci sau nu dovezi deoarece eu ti l-am dat odata. Daca ti se fura televizorul nou cumparat si in garantie nu ti se da altul din magazin. Insa daca aduci dovezi dorinta iti va fi satisfacuta si voi lua toate masurile necesare.
Subiect inchis ! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Inactivitate pe server | |
| |
|
| |
| Inactivitate pe server | |
|