Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaInactivitate pe server - Pagina 2 EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Inactivitate pe server

In jos 
+13
-PuLsSs
ady_sniper
xKanNabiS
FrostBite
*๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAda . ♡
OV1D1UU
TheSeekeR
ScRe3nN
dRuId.#
GodFather♥
FeAr!!:X
.Úniqúe
[Owner]Angel
17 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
.Úniqúe
Moderator
Moderator
.Úniqúe

Data de inscriere : 26/07/2010
Varsta : 27
Localizare : RamniCu Valcea

Inactivitate pe server - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Inactivitate pe server   Inactivitate pe server - Pagina 2 Icon_minitimeLun Apr 30, 2012 2:38 am

Bine ai revenit Angel sper ca te`ai facut bine
Sus In jos
ScRe3nN
Helper
Helper
ScRe3nN

Data de inscriere : 26/11/2011
Localizare : cluj-napoca

MesajSubiect: Re: Inactivitate pe server   Inactivitate pe server - Pagina 2 Icon_minitimeLun Apr 30, 2012 3:04 am

[Owner]Angel a scris:
In sfarsit am ajuns acasa. Probleme mai sunt dar minore. Ma voi ocupa de emailurile si comenzile dvs. in cel mai scurt timp posibil.
Mentenanta din aceasta seara va aduce urmatoarele updateuri :

- Arma noua.
- Eveniment de pescuit (se va tine Marti).

Armurile de smarald se vor upgrada din otelul epic incepand de Joi cel mai probabil deoarece mai trebuie lucrat la ele.

yeah boss, esti ok, abia astept sa vad ce arma noua vine
Sus In jos
http://www.metin2rospeed.ro
dRuId.#
Moderator
Moderator
dRuId.#

Data de inscriere : 24/08/2010
Localizare : Bucuresti[•]

MesajSubiect: Re: Inactivitate pe server   Inactivitate pe server - Pagina 2 Icon_minitimeLun Apr 30, 2012 3:45 am

>Very Happy< Bine ai revenit ... Sper ca si problemele ramase sa treaca cat mai repede !
Sus In jos
https://metin2ro.all-up.com/
Op3nN
Membru Elite
Membru Elite
Op3nN

Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 29
Localizare : Galati

MesajSubiect: Re: Inactivitate pe server   Inactivitate pe server - Pagina 2 Icon_minitimeLun Apr 30, 2012 4:11 am

:welcome BACK
Sus In jos
ady_sniper
Membru
Membru
ady_sniper

Data de inscriere : 12/10/2011
Varsta : 26
Localizare : Undeva departe :D

MesajSubiect: Re: Inactivitate pe server   Inactivitate pe server - Pagina 2 Icon_minitimeLun Apr 30, 2012 4:52 am

w00hoooo ce ma bucur ca te-ai intors!!!!si ca bagi arma noua...si smaraldele la upgrade!!!
Sus In jos
OV1D1UU
Helper
Helper
OV1D1UU

Data de inscriere : 15/12/2010
Varsta : 30

MesajSubiect: Re: Inactivitate pe server   Inactivitate pe server - Pagina 2 Icon_minitimeLun Apr 30, 2012 6:14 am

Gannicus. a scris:
Bine ai revenit ANGEL ! asa e ovi ..Maxim ! mi-am luat ai mare dreptate ! Si vaza e ca nu o sa vezi niciodata ! Plangeri la adresa mea pe forum asa ca .... si ban daca e cum zici tu ca fur eu asa intruna , afla si tu ca STAFF-ul nu rasp de itemele voastre ! si daca o iei pe dastea vezi ca se scrie "Fara Grad" nu " Facra Grad" Wink

Frate esti vai de **** ta afla ca eu am facut plangere Wink doar ca nu am avut destule dovezi dar nu iti fa griji ca m'am pus serios pe tine si te asigur eu ca o sa fac rost de toate dovezile si tu o sa te duci la draq la sapa acolo unde iti e locu hotu draq ce esti.te crezi destept dar defapt esti vai de tine,unu care a vrut sa ma ajute acum lai lasat si pe el fara Posedata Modata si te asteapta ca prostu pe mess.

Warn 1, limbaj.
Edit by, ObsessionDoll. Smile
Sus In jos
dRuId.#
Moderator
Moderator
dRuId.#

Data de inscriere : 24/08/2010
Localizare : Bucuresti[•]

MesajSubiect: Re: Inactivitate pe server   Inactivitate pe server - Pagina 2 Icon_minitimeLun Apr 30, 2012 6:35 am

Asa e ovi Daca vrei ati dau eu dovezi impotriva mea Wink Auzi te-ai pus pe mine Smile).Si nu ma cred destept pentru ca ,chear nu sunt nu stiu toate chestile ca sa fiu Destept dar sunt un pic documentat . Ai grija la limbaj ! . Staff-ul nu raspunde de itemele voastre nu ??? . Si daca eram prost asa cum zici tu Noi nu ne luam tepe ca alti !

Deviem de la subiect , si gata Punct . Angel sa te faci bine din nou ati spun Wink
Sus In jos
https://metin2ro.all-up.com/
Amethist
Super Moderator
Super Moderator
Amethist

Localizare : # Bucureşti

MesajSubiect: Re: Inactivitate pe server   Inactivitate pe server - Pagina 2 Icon_minitimeLun Apr 30, 2012 7:29 am

* Nu va mai certati, acest topic este un anunt nu radio sant sa va certati voi. Smile Druid, nu-ti mai schimba numele din doua in doua zile, lsa-l pe asta pe care il ai acum si fi mai atent la limbaju userilor. Daca va mai certati inchid topicu si il voi pune pe Arde sa ia masuri! Smile
Sus In jos
OV1D1UU
Helper
Helper
OV1D1UU

MesajSubiect: Re: Inactivitate pe server   Inactivitate pe server - Pagina 2 Icon_minitimeLun Apr 30, 2012 1:21 pm

Da nu e vorba de cearta ma enerveaza ca e un rahat cu ochi care a furat pe multi si se da sfant aici si mai e si in staf fraierul.si fura de rupe si el zice ca joaca tacsu din mormant pe cont nu el;)

Imi pare rau nu am nimic cu nimeni decat cu asta,ca e un hot fara pereche si o sa regrete el mai tz.Smile
Sus In jos
CR7
Helper
Helper
CR7

Data de inscriere : 29/11/2011
Varsta : 25
Localizare : Cernavoda(CvD)

MesajSubiect: Re: Inactivitate pe server   Inactivitate pe server - Pagina 2 Icon_minitimeLun Apr 30, 2012 2:08 pm

moderatorii si helperi de 2 lei numai dati warn ca degeaba dati voi ca nu se pune.Datimi de 70 de ori warn si ce se intampla?NIMIC.
Sus In jos
[Owner]Angel
Admin
Admin
[Owner]Angel

Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 33
Localizare : Targu Jiu
Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro

MesajSubiect: Re: Inactivitate pe server   Inactivitate pe server - Pagina 2 Icon_minitimeLun Apr 30, 2012 9:31 pm

OV1D1UU :* daca mai continui vei fi banat temporar. Ai avea dreptate dar nu este vina nimanui ca nu sunteti voi in stare sa aveti grija de iteme. Nu vi le ia cu forta, sunteti pacaliti.
Cat timp are totusi o functie pe forum nu iti permit sa aduci jigniri. Te astept cu DOVEZI pentru a lua masurile necesare.
Incearca sa nu mai zici ca nu imi fac treaba doar pentru ca vorbeste unul sau altul. Echipamente modate GRATIS nu iti voi da indiferent ca aduci sau nu dovezi deoarece eu ti l-am dat odata.
Daca ti se fura televizorul nou cumparat si in garantie nu ti se da altul din magazin.
Insa daca aduci dovezi dorinta iti va fi satisfacuta si voi lua toate masurile necesare.

Subiect inchis !
Sus In jos
http://metin2rospeed.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Inactivitate pe server   Inactivitate pe server - Pagina 2 Icon_minitime

Sus In jos

Inactivitate pe server
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
 Subiecte similare
-
» Inactivitate pe server
» Inactivitate Playeri Forum/Server
» server nou
» Server
» Rollback server de joc

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum