Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaInactivitate Playeri Forum/Server EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Inactivitate Playeri Forum/Server

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
xHłġĥÐMĜ
Membru
Membru

Data de inscriere : 25/09/2012
Varsta : 27
Localizare : Metin2 Regat Blue;)

Inactivitate Playeri Forum/Server Empty
MesajSubiect: Inactivitate Playeri Forum/Server   Inactivitate Playeri Forum/Server Icon_minitimeJoi Oct 18, 2012 11:54 am

din cate vad eu zilnic nici forumu nu mai este populat,nici serveru deci o sa ne asteptam la o problema de gen:
Server OFF Din cauza fondurilor pt host
asa ca bafta tututor eu mam apucat de ro am 59 bafta !
Sus In jos
GodFather♥
V.I.P.
V.I.P.
GodFather♥

Data de inscriere : 07/05/2010
Varsta : 30
Localizare : Bucuresti
Comentarii : Ma descurc!

MesajSubiect: Re: Inactivitate Playeri Forum/Server   Inactivitate Playeri Forum/Server Icon_minitimeJoi Oct 18, 2012 10:27 pm

Angel incearca sa faca modificari acum pe joc si forum,din cate am vazut..poate apare ceva interesant.
Sus In jos
https://www.youtube.com/watch?v=z8gQWbFpDGg
Neymar.:*
Membru Elite
Membru Elite
Neymar.:*

Data de inscriere : 08/01/2012
Varsta : 28
Localizare : fetesti

MesajSubiect: Re: Inactivitate Playeri Forum/Server   Inactivitate Playeri Forum/Server Icon_minitimeVin Oct 19, 2012 3:00 am

Nu cred ca speedu va fii off ,topic inutil T.C! daca vrea angel sa zica ceva da replay ! Smile
Sus In jos
[Owner]Angel
Admin
Admin
[Owner]Angel

Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 33
Localizare : Targu Jiu
Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro

MesajSubiect: Re: Inactivitate Playeri Forum/Server   Inactivitate Playeri Forum/Server Icon_minitimeVin Oct 19, 2012 3:22 am

Low nu cred ca esti in masura sa scoti asa idei "din parti". Daca va veni acea perioada nu te priveste pe tine. Momentan pot sa spun ca serverul nu se va inchide. Iar ca sa iti dau un raspuns corect, chiar daca se va ajunge in indisponibilitatea de a mai plati hostingul voi trece serverul pe IP pana la adunarea unei sume pentru dedicat.

Asadar, nici eu nu cred ca speed-ul va fi off Smile
Sus In jos
http://metin2rospeed.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Inactivitate Playeri Forum/Server   Inactivitate Playeri Forum/Server Icon_minitime

Sus In jos

Inactivitate Playeri Forum/Server
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2RoSpeed :: DISCUTII :: Discutii libere-
Mergi direct la: