| Feriti-va de acest jucator,fura iteme | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
mortisS Membru
Data de inscriere : 14/09/2010 Varsta : 35 Localizare : Focsani
| Subiect: Feriti-va de acest jucator,fura iteme Sam Apr 14, 2012 9:38 am | |
| Am observat ca in ultimul timp se fura din ce in ce mai multe iteme,si asta se intampla intre prieteni,deci nu poti avea incredere in nimeni aici.Mai nou sa intamplat ca xPatrick=Justy,sa fure setu modat unui prieten de-al lui.bineinteles ca a mai furat moduri inainte si la randul lui a fost furat de altcineva.Stiu ca Angel sau Ardeash nu pot face nimic in privinta asta,dar aveti grija de itemele voastre,si in special sa va feriti de xPatrick.am deschis acest topic sa nu mai pateasca si altcineva la fel cu setul modat. | |
|
| |
Creionel Membru
Data de inscriere : 12/06/2011 Varsta : 25
| Subiect: Re: Feriti-va de acest jucator,fura iteme Sam Apr 14, 2012 10:43 am | |
| - mortisS a scris:
- Am observat ca in ultimul timp se fura din ce in ce mai multe iteme,si asta se intampla intre prieteni,deci nu poti avea incredere in nimeni aici.Mai nou sa intamplat ca xPatrick=Justy,sa fure setu modat unui prieten de-al lui.bineinteles ca a mai furat moduri inainte si la randul lui a fost furat de altcineva.Stiu ca Angel sau Ardeash nu pot face nimic in privinta asta,dar aveti grija de itemele voastre,si in special sa va feriti de xPatrick.am deschis acest topic sa nu mai pateasca si altcineva la fel cu setul modat.
mda o gramada de tepari. smekeri pe net. in realitate niste... norbit )) eu mi-am invatat lectia cu oameni din astia. | |
|
| |
ǩhƪLL Membru Elite
Data de inscriere : 14/03/2011 Varsta : 25 Localizare : Shibusen
| Subiect: Re: Feriti-va de acest jucator,fura iteme Sam Apr 14, 2012 8:09 pm | |
| DUpa cum am spus,o gramada de tepari.Inainte dimineata,la ora 6 jumate erau in medie 23 jucatori on-line.Acum ,la 7 dimineata sunt 11 jucatori on-line.SI MAI E SI VACANTA.Va dati seama ca au plecat multi...Se mai intorc unii dar se plictisesc dinnou. | |
|
| |
Nevermore Membru
Data de inscriere : 21/02/2012 Varsta : 32 Localizare : iasi/pascani
| Subiect: Re: Feriti-va de acest jucator,fura iteme Dum Apr 15, 2012 4:42 am | |
| sa va feriti si de astia 2 : -BBOY7UKF -MissNoMercy | |
|
| |
OV1D1UU Helper
Data de inscriere : 15/12/2010 Varsta : 30
| |
| |
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Re: Feriti-va de acest jucator,fura iteme Dum Apr 15, 2012 6:17 am | |
| Topic inutil,si eu pot sa iti dau teapa nu numai patrick(ma rog eu nu dau:)) ) oricine te poate pacali asa ca fi atent
tc | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Feriti-va de acest jucator,fura iteme | |
| |
|
| |
| Feriti-va de acest jucator,fura iteme | |
|