Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaProblema eroare ??????????? - Pagina 2 EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Problema eroare ???????????

In jos 
+14
robiolic
ReMyX13
Spartan
SṖΛѠИИ♠♡♠SĿΛYZ0Ŕ
Op3nN
-PuLsSs
Epsil0n
FeAr!!:X
Dr4g05
Neymar.:*
ǩhƪLL
♥Michael♥
Horica(Jump)
ardeash
18 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
Epsil0n
Membru
Membru

Data de inscriere : 13/04/2012
Varsta : 31

Problema eroare ??????????? - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Problema eroare ???????????   Problema eroare ??????????? - Pagina 2 Icon_minitimeDum Apr 15, 2012 10:18 am

spaimasv a scris:
si eu am avuto un timp la vechiul client dar dupa un timp a disparut,dar acum la noul client a reaparut, dar sigur aceasta eroare o sa dispara cu timpul Laughing

cum sa dispara ma cu timpul Smile)....la vechiul client ti-a disparut probabil ptr ca au rezolvat ei eroarea
Atunci cand ai o eroare nu are cum sa dispara cu timpul ca nu se repara singura.
Sus In jos
spaimasv
Membru
Membru
spaimasv

Data de inscriere : 09/04/2012
Varsta : 26
Localizare : sebes

MesajSubiect: Re: Problema eroare ???????????   Problema eroare ??????????? - Pagina 2 Icon_minitimeDum Apr 15, 2012 9:26 pm

Citat :
cum sa dispara ma cu timpul Smile)....la vechiul client ti-a disparut probabil ptr ca au rezolvat ei eroarea
Atunci cand ai o eroare nu are cum sa dispara cu timpul ca nu se repara singura.
acea eroare am avuto din prima zi cand am descarcat clientul!Dar dupa un timp nu a mai aparut ,probabil a fost reparata Laughing
Sus In jos
KobraKy
Membru
Membru

Data de inscriere : 16/04/2012

MesajSubiect: Re: Problema eroare ???????????   Problema eroare ??????????? - Pagina 2 Icon_minitimeLun Apr 16, 2012 8:44 am

spaimasv a scris:

Citat :
acea eroare am avuto din prima zi cand am descarcat clientul!Dar dupa un timp nu a mai aparut ,probabil a fost reparata Laughing

Baaa.... ce pana mea we!! PUNE-TI WE CLIENTUL PE UN SITE CU VITEZA DE DOWNLOAD BUNA NU 200 kbps CACATI !!!

SI REZOLVATI ODATA BUG-UL ALA! Ca vin gandacii!
Sus In jos
catalinazuga
Membru
Membru

Data de inscriere : 16/04/2012

MesajSubiect: Re: Problema eroare ???????????   Problema eroare ??????????? - Pagina 2 Icon_minitimeLun Apr 16, 2012 8:45 am

Asta asa e pana acum a functionat bine nu foarte dar bine, macar spuneti adevaru ca e de la client nu mai puneti oamenii sa scoata antivirus sau firewall degeaba controlati cu atentie gresala care ati facuto si gata ce e asa greu !!!
Sus In jos
robiolic
Membru
Membru

Data de inscriere : 22/06/2011
Varsta : 28
Localizare : Sighetu-Marmatiei

MesajSubiect: Cei cu scandalu'asta ??!!!!   Problema eroare ??????????? - Pagina 2 Icon_minitimeLun Apr 16, 2012 8:56 am

faceti odata cv !!! si faceti sa putem evolu smaraldu Very Happy din epic
Sus In jos
http://www.robiolic.blogspot.com
Epsil0n
Membru
Membru

Data de inscriere : 13/04/2012
Varsta : 31

MesajSubiect: Re: Problema eroare ???????????   Problema eroare ??????????? - Pagina 2 Icon_minitimeLun Apr 16, 2012 11:34 am

robiolic a scris:
faceti odata cv !!! si faceti sa putem evolu smaraldu Very Happy din epic

deocamdata eroarea trebuie reparata....sa avem rabdare si probabil o sa se rezolve
PS ptr staff: rabdarea are o limita...faceti orice sa reparati eroarea...vechiul client poate fi o solutie
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Problema eroare ???????????   Problema eroare ??????????? - Pagina 2 Icon_minitime

Sus In jos

Problema eroare ???????????
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
 Subiecte similare
-
» Eroare lol ?!
» eroare help
» eroare????
» Imi da o eroare
» Eroare :-?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum