Epsil0n Membru
Data de inscriere : 13/04/2012 Varsta : 31
| Subiect: Re: Problema eroare ??????????? Dum Apr 15, 2012 10:18 am | |
| - spaimasv a scris:
- si eu am avuto un timp la vechiul client dar dupa un timp a disparut,dar acum la noul client a reaparut, dar sigur aceasta eroare o sa dispara cu timpul
cum sa dispara ma cu timpul )....la vechiul client ti-a disparut probabil ptr ca au rezolvat ei eroarea Atunci cand ai o eroare nu are cum sa dispara cu timpul ca nu se repara singura. | |
|
spaimasv Membru
Data de inscriere : 09/04/2012 Varsta : 26 Localizare : sebes
| |
KobraKy Membru
Data de inscriere : 16/04/2012
| Subiect: Re: Problema eroare ??????????? Lun Apr 16, 2012 8:44 am | |
| - spaimasv a scris:
- Citat :
- cum sa dispara ma cu timpul )....la vechiul client ti-a disparut probabil ptr ca au rezolvat ei eroarea
Atunci cand ai o eroare nu are cum sa dispara cu timpul ca nu se repara singura. acea eroare am avuto din prima zi cand am descarcat clientul!Dar dupa un timp nu a mai aparut ,probabil a fost reparata Baaa.... ce pana mea we!! PUNE-TI WE CLIENTUL PE UN SITE CU VITEZA DE DOWNLOAD BUNA NU 200 kbps CACATI !!! SI REZOLVATI ODATA BUG-UL ALA! Ca vin gandacii! | |
|
catalinazuga Membru
Data de inscriere : 16/04/2012
| Subiect: Re: Problema eroare ??????????? Lun Apr 16, 2012 8:45 am | |
| Asta asa e pana acum a functionat bine nu foarte dar bine, macar spuneti adevaru ca e de la client nu mai puneti oamenii sa scoata antivirus sau firewall degeaba controlati cu atentie gresala care ati facuto si gata ce e asa greu !!! | |
|
robiolic Membru
Data de inscriere : 22/06/2011 Varsta : 28 Localizare : Sighetu-Marmatiei
| Subiect: Cei cu scandalu'asta ??!!!! Lun Apr 16, 2012 8:56 am | |
| faceti odata cv !!! si faceti sa putem evolu smaraldu din epic | |
|
Epsil0n Membru
Data de inscriere : 13/04/2012 Varsta : 31
| Subiect: Re: Problema eroare ??????????? Lun Apr 16, 2012 11:34 am | |
| - robiolic a scris:
- faceti odata cv !!! si faceti sa putem evolu smaraldu din epic
deocamdata eroarea trebuie reparata....sa avem rabdare si probabil o sa se rezolve PS ptr staff: rabdarea are o limita...faceti orice sa reparati eroarea...vechiul client poate fi o solutie | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Problema eroare ??????????? | |
| |
|