Deci de cand joc eu pe serveru asta,nu mi-a disparut nici un item,o data am avut bug-ul ala de te scotea,dar ma obisnuisem sa ma duc afara din oras.Cand am intrat acu de curand sa vad cum e clientu nou am mers map1 albastru,nici un bug nici o eroare.In total problema e de la ei,nu de la client/server.
Neymar.:* Membru Elite
Data de inscriere : 08/01/2012 Varsta : 28 Localizare : fetesti
Subiect: nimik ardeeeeeeeee Vin Apr 13, 2012 2:34 am
am aceeasi eroare...ma conectez si ma scoate imediat si imi da aceea eroare..:@ si am si net framework
Dr4g05 Membru
Data de inscriere : 12/04/2012 Varsta : 25 Localizare : Barlad
Subiect: Re: Problema eroare ??????????? Vin Apr 13, 2012 4:41 am
si eu am aceasi problema dar ardesh verifica din nou dar cand te teleportezi teleporteazate acolo la gardian unde te teleporteaza teleporterul din alte mape ca si mie imi apare si nu stiu ce sa fac
si deasemenea si nota
ardeash Membru Elite
Data de inscriere : 26/04/2010 Varsta : 44 Localizare : Arad Comentarii : Nu te uita ca nu intelegi nimnic...
Subiect: Re: Problema eroare ??????????? Vin Apr 13, 2012 6:44 am
Dr4g05 a scris:
si eu am aceasi problema dar ardesh verifica din nou dar cand te teleportezi teleporteazate acolo la gardian unde te teleporteaza teleporterul din alte mape ca si mie imi apare si nu stiu ce sa fac
si deasemenea si nota
Mam teleportat in toate modurile posibile... de la teleporter... si de la ajutorul special... si cu comenzi... inclusiv cu pergamentul orasului ... nimic nici o eroare
Dr4g05 Membru
Subiect: Re: Problema eroare ??????????? Vin Apr 13, 2012 7:07 am
[GA]ardeash a scris:
Dr4g05 a scris:
si deasemenea si nota
Mam teleportat in toate modurile posibile... de la teleporter... si de la ajutorul special... si cu comenzi... inclusiv cu pergamentul orasului ... nimic nici o eroare
am facut un video cu eroarea asta pe youtube /watch?v=NIZXAn0pOT0
Ultima oara cand am primit eroarea asta a fost cand mam teleportat din desert si sunt langa gardian map 1 si nu mai pot intra deloc pe server
Ultima editare efectuata de catre Dr4g05 in Vin Apr 13, 2012 7:08 am, editata de 1 ori (Motiv : Unde eram blocat)
FeAr!!:X Membru
Data de inscriere : 16/03/2012 Varsta : 28 Localizare : pe WC!
Subiect: Re: Problema eroare ??????????? Vin Apr 13, 2012 7:23 am
Mai, nustiu cesa zic,nustiu daca este din cauza noastra, eu am toate updateurile facute,absolut totul este inregula in pc ul meu,,dar totusi si eu am aceasta eroare enervanta,si sper sa o pot rezolva, dar daca este o problema cu pc-urile noastre atunci dece vlientul vechi mergea fara nici o problema:| in orice caz.... sigur se va rezolva.. in timp. .]
dami un + la reputatie, terog:D
Dr4g05 Membru
Subiect: Re: Problema eroare ??????????? Vin Apr 13, 2012 7:26 am
FeAr!!:X a scris:
Mai, nustiu cesa zic,nustiu daca este din cauza noastra, eu am toate updateurile facute,absolut totul este inregula in pc ul meu,,dar totusi si eu am aceasta eroare enervanta,si sper sa o pot rezolva, dar daca este o problema cu pc-urile noastre atunci dece vlientul vechi mergea fara nici o problema:| in orice caz.... sigur se va rezolva.. in timp. .]
dami un + la reputatie, terog:D
sunt de acord cu tine cred ca era mai bun celalalt client dar acum nu ma mai pot juca pe cont ca imi da din prima eroare dar sper sa rezolve ardesh sau anngel ca sa rezolve repede
Epsil0n Membru
Data de inscriere : 13/04/2012 Varsta : 31
Subiect: Eroarea nu e din pc Vin Apr 13, 2012 8:43 am
Daca ar fi o eroare din calculator ar aparea alt fel de eroare nu cu ??????? ??????? In prima zi cand ai introdus clientu a mers perfect...a doua zi dupa niste update-uri au inceput erorile Intri in metin stai 5 minute te scoate si da eroarea....in felu asta ajungem sa ne jucam 100-150 de playeri pe server in cel mai bun caz
-PuLsSs Membru
Data de inscriere : 13/04/2012 Varsta : 26 Localizare : Craiova
Subiect: Re: Problema eroare ??????????? Vin Apr 13, 2012 9:00 am
Da si mie imi apare si nu e din cauza de la pc e ceva cu metinu.....dar sper so rezolvi angel ca e nasol si nu ma pot juca!!!!
Epsil0n Membru
Data de inscriere : 13/04/2012 Varsta : 31
Subiect: Re: Problema eroare ??????????? Vin Apr 13, 2012 10:09 am
In felu asta jucam 100-120 playeri...mai bine introduci vechiul client pana se rezolva problema si gata.
Op3nN Membru Elite
Data de inscriere : 08/03/2011 Varsta : 29 Localizare : Galati
Mda stiu dar ce sa facem cred ca singura modalitate este ori sa asteotam ca angel si ardesh sa poata sa faca serverul ori mas lasa de pe metinu asta dar nu ma las de forum dar ma tot enerveaza ca tot nu merge
deci sa inteleg ca nu stiti ce sa faceti??????????
SṖΛѠИИ♠♡♠SĿΛYZ0Ŕ Membru
Data de inscriere : 05/04/2012 Localizare : Infern..Vi cu mine'?
Subiect: Re: Problema eroare ??????????? Sam Apr 14, 2012 12:24 am
Eu am mai gasit 2 buguri ;-?? 1.Daca da cineva negot la mine,si eu pun 99999999(de ex) ma scoate 2.Cand vreau sa ma casatoresc scriu numele celei cu care vreau sa ma casatoresc, si cand dau Ok ma scote din joc si arata semnul intrebarii.
Dr4g05 Membru
Subiect: Re: Problema eroare ??????????? Sam Apr 14, 2012 1:07 am
SṖΛѠИИ♠♡♠SĿΛYZ0Ŕ a scris:
Eu am mai gasit 2 buguri ;-?? 1.Daca da cineva negot la mine,si eu pun 99999999(de ex) ma scoate 2.Cand vreau sa ma casatoresc scriu numele celei cu care vreau sa ma casatoresc, si cand dau Ok ma scote din joc si arata semnul intrebarii.
Pai navem cei face eu nu pot intra deloc
Spartan Membru
Data de inscriere : 22/01/2012
Subiect: Re: Problema eroare ??????????? Sam Apr 14, 2012 2:05 am
AM mai afisat zilele trecute un mesaj cu solutii:[center]vedeti ca e de la ANTIVIRUS,opriti toate protectiile de la antivirus,si incercati sa vedeti cum e.daca nici asa nu merge descarcati jocul din nou de pe al doilea link de download.Eu nu mai am nici o problema.(de mentionat: am windows XP pe pc.)
Dr4g05 Membru
Subiect: Re: Problema eroare ??????????? Sam Apr 14, 2012 2:56 am
raduromania2012 a scris:
AM mai afisat zilele trecute un mesaj cu solutii:[center]vedeti ca e de la ANTIVIRUS,opriti toate protectiile de la antivirus,si incercati sa vedeti cum e.daca nici asa nu merge descarcati jocul din nou de pe al doilea link de download.Eu nu mai am nici o problema.(de mentionat: am windows XP pe pc.)
Windows 7 Ultimate 32 bits system nu merge
SṖΛѠИИ♠♡♠SĿΛYZ0Ŕ Membru
Data de inscriere : 05/04/2012 Localizare : Infern..Vi cu mine'?
Subiect: Re: Problema eroare ??????????? Sam Apr 14, 2012 6:58 am
raduromania2012 a scris:
Data de inscriere : 16/03/2012 Varsta : 28 Localizare : pe WC!
Subiect: Re: Problema eroare ??????????? Sam Apr 14, 2012 10:41 am
[GA]ardeas si [Owner ]Angel, sincer sa fiu dar va faceti de tot rasul, cum puteti spune ca problema aceasta cu eroarea care contine semne de intrebare????????? este din cauza pc urilor noastre?!eu unul nu ca vreau io sa ma dau destept dar , am facut tot,am instalat net framework 3.5, am facut toate updateurile , si nimic!, acelas lucru se intampla... ma lasa sa ma joc vreo 3 minute, iar apoi ma scoate si imi apare eroarea eu bag mana in foc ca aceasta eroare se produce din cauza voastra, si nu a noastra. sper so rezolvati, clientul celelalt era genialll!!facut, dar va trecut vouo un tzasti prin creer sa faceti updateul si noul client.
ReMyX13 V.I.P.
Data de inscriere : 29/05/2011 Varsta : 27 Localizare : Constanta/Poarta6
Subiect: Re: Problema eroare ??????????? Sam Apr 14, 2012 11:11 am
cand merg din map2 rosi de la teleporter special la map1 rosi ma scoate si im arata o chestie cu multe semne de intrebare ?????????????????????????
robiolic Membru
Data de inscriere : 22/06/2011 Varsta : 28 Localizare : Sighetu-Marmatiei
Subiect: Re: Problema eroare ??????????? Sam Apr 14, 2012 11:24 am
cum adika?
MasterLover Membru
Data de inscriere : 13/01/2012 Varsta : 27 Localizare : Jud. Mh.
Subiect: Re: Problema eroare ??????????? Dum Apr 15, 2012 6:06 am
nu conteaza ca te teleportezi sau nu ex:sunt la depozit iar cand ma apropii de centrul orasului in map1 de casa accea cu portal ma scoate si apar semnele ????????
spaimasv Membru
Data de inscriere : 09/04/2012 Varsta : 26 Localizare : sebes
Subiect: Re: Problema eroare ??????????? Dum Apr 15, 2012 8:20 am
si eu am avuto un timp la vechiul client dar dupa un timp a disparut,dar acum la noul client a reaparut, dar sigur aceasta eroare o sa dispara cu timpul