Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

Acasa[Propunere]Razboiul Brezlelor EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

[Propunere]Razboiul Brezlelor

In jos 
+3
xTiGeR
artist88
dRuId.#
7 participanți
AutorMesaj
dRuId.#
Moderator
Moderator
dRuId.#

Data de inscriere : 24/08/2010
Varsta : 27
Localizare : Bucuresti[•]

[Propunere]Razboiul Brezlelor Empty
MesajSubiect: [Propunere]Razboiul Brezlelor   [Propunere]Razboiul Brezlelor Icon_minitimeDum Mar 04, 2012 9:42 am

Am vz pe un metin ..asa Breazla"Staff" pe care oavem si noi fiecare breazla da cate un war cu alta pana ajungem la primele 3 brezle din TOT svr iar Apoi stafful sa dea war cu breazla care castiga razboiul intre cele 3 {ultimele brezle} Atunci cand Sfaff-ul este invins de acea breazla Breazla respectiva toti membri care au participat la war sa primesca ..cate ceva MD , LVL , ARMA,ARMURA
Sus In jos
https://metin2ro.all-up.com/
artist88
Membru Elite
Membru Elite
artist88

Data de inscriere : 06/11/2011
Localizare : Langa tine !!!

MesajSubiect: Re: [Propunere]Razboiul Brezlelor   [Propunere]Razboiul Brezlelor Icon_minitimeDum Mar 04, 2012 10:29 am

e aiurea ,e clar ca bresla din topuri va fi aceea cu cei mai multi modati Very Happy si cei din alte bresla neavand nicio sansa pale
Sus In jos
xTiGeR
Membru Elite
Membru Elite
xTiGeR

Data de inscriere : 12/06/2011
Localizare : In Universul Meu !

MesajSubiect: Re: [Propunere]Razboiul Brezlelor   [Propunere]Razboiul Brezlelor Icon_minitimeDum Mar 04, 2012 10:44 am

Normal Druid ..ptr e fain ...ca ejti modat si nu te bate nici gm .
Pana si Eriis a ajuns sa se planga ca toti modatzii il provoaca si il bat la duel ...ca apoi sa se dea mari Cool
Sus In jos
dRuId.#
Moderator
Moderator
dRuId.#

Data de inscriere : 24/08/2010
Localizare : Bucuresti[•]

MesajSubiect: Re: [Propunere]Razboiul Brezlelor   [Propunere]Razboiul Brezlelor Icon_minitimeLun Mar 05, 2012 12:37 am

ASTA E SI FAZA DACA REUSESTE BREAZLA RESPECTIVA SA BATA STAFFUL PRIMESTE UN PREMIU + Mandria Si apropo unt 1974 DE BREZLE Repet 1974 ultimele 974 au lvl 1 dc sa mai fie breazla ? ???
Sus In jos
https://metin2ro.all-up.com/
xTiGeR
Membru Elite
Membru Elite
xTiGeR

Data de inscriere : 12/06/2011
Localizare : In Universul Meu !

MesajSubiect: Re: [Propunere]Razboiul Brezlelor   [Propunere]Razboiul Brezlelor Icon_minitimeLun Mar 05, 2012 5:18 am

Ðя.UidofHell a scris:
ASTA E SI FAZA DACA REUSESTE BREAZLA RESPECTIVA SA BATA STAFFUL PRIMESTE UN PREMIU + Mandria Si apropo unt 1974 DE BREZLE Repet 1974 ultimele 974 au lvl 1 dc sa mai fie breazla ? ???

Pai sigur reuseste , Staff'ul n'are moduri . Staff'ul are arme de gm si lvl peste limitele jocului .

E ca si cum ar fi un player de 65 cu mod de 100 ron vs un player de 110 fara niciun set .

Cine ar castiga ? .
Sus In jos
.Úniqúe
Moderator
Moderator
.Úniqúe

Data de inscriere : 26/07/2010
Localizare : RamniCu Valcea

MesajSubiect: Re: [Propunere]Razboiul Brezlelor   [Propunere]Razboiul Brezlelor Icon_minitimeLun Mar 05, 2012 5:51 am

Ðя.UidofHell a scris:
Am vz pe un metin ..asa Breazla"Staff" pe care oavem si noi fiecare breazla da cate un war cu alta pana ajungem la primele 3 brezle din TOT svr iar Apoi stafful sa dea war cu breazla care castiga razboiul intre cele 3 {ultimele brezle} Atunci cand Sfaff-ul este invins de acea breazla Breazla respectiva toti membri care au participat la war sa primesca ..cate ceva MD , LVL , ARMA,ARMURA

poi crezi ca staff pierde nici 8 membri nu are in bresla Smile
Sus In jos
ScRe3nN
Helper
Helper
ScRe3nN

Data de inscriere : 26/11/2011
Localizare : cluj-napoca

MesajSubiect: Re: [Propunere]Razboiul Brezlelor   [Propunere]Razboiul Brezlelor Icon_minitimeLun Mar 05, 2012 11:00 am

pro, stafful nu poate fi batut

1. are cate 1kk pv
2. frate, poti fu tu cat de modat vrei ca angel daca vrea isi baga 500% sansa de blocare a atacului corporal rez ninja, sura saman war 500% si rez magie 500%. no mai da-i du damage Smile iti urez noroc
3. as fi pro, daca ar fi un event de dueluri, sa se desfasoare in mapa aia noua, goala si asa, intre playeri

concluzie : CONTRA, sunt mult mai multe eventuri MULT MAI FRUMOASE !!! o sa fac un topic. o seara faina all !
Sus In jos
http://www.metin2rospeed.ro
.Úniqúe
Moderator
Moderator
.Úniqúe

Data de inscriere : 26/07/2010
Localizare : RamniCu Valcea

MesajSubiect: Re: [Propunere]Razboiul Brezlelor   [Propunere]Razboiul Brezlelor Icon_minitimeLun Mar 05, 2012 11:30 am

ScRe3nN a scris:
pro, stafful nu poate fi batut

1. are cate 1kk pv
2. frate, poti fu tu cat de modat vrei ca angel daca vrea isi baga 500% sansa de blocare a atacului corporal rez ninja, sura saman war 500% si rez magie 500%. no mai da-i du damage Smile iti urez noroc
3. as fi pro, daca ar fi un event de dueluri, sa se desfasoare in mapa aia noua, goala si asa, intre playeri

concluzie : CONTRA, sunt mult mai multe eventuri MULT MAI FRUMOASE !!! o sa fac un topic. o seara faina all !
nui trb bonusuri fiindca daia este status Smile
Sus In jos
OV1D1UU
Helper
Helper
OV1D1UU

Data de inscriere : 15/12/2010
Varsta : 30

MesajSubiect: Re: [Propunere]Razboiul Brezlelor   [Propunere]Razboiul Brezlelor Icon_minitimeLun Mar 05, 2012 12:48 pm

teapa angel are pv infinit dadeam in el 90k pe pumnal si degeama el dadea 1 skill eram mort...
Sus In jos
[Owner]Angel
Admin
Admin
[Owner]Angel

Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 33
Localizare : Targu Jiu
Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro

MesajSubiect: Re: [Propunere]Razboiul Brezlelor   [Propunere]Razboiul Brezlelor Icon_minitimeLun Mar 05, 2012 4:15 pm

Aceasta propunere nu isi are rostul. Ar fi imposibil sa invingeti breasla STAFF deoarece statusurile fac diferenta.

Subiect inchis !
Sus In jos
http://metin2rospeed.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: [Propunere]Razboiul Brezlelor   [Propunere]Razboiul Brezlelor Icon_minitime

Sus In jos

[Propunere]Razboiul Brezlelor
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Razboiul Dragonilor
» PROPUNERE!!
» O propunere
» Propunere lvl
» Propunere!!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum