| [Propunere]Razboiul Brezlelor | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
dRuId.# Moderator
Data de inscriere : 24/08/2010 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti[•]
| Subiect: [Propunere]Razboiul Brezlelor Dum Mar 04, 2012 9:42 am | |
| Am vz pe un metin ..asa Breazla"Staff" pe care oavem si noi fiecare breazla da cate un war cu alta pana ajungem la primele 3 brezle din TOT svr iar Apoi stafful sa dea war cu breazla care castiga razboiul intre cele 3 {ultimele brezle} Atunci cand Sfaff-ul este invins de acea breazla Breazla respectiva toti membri care au participat la war sa primesca ..cate ceva MD , LVL , ARMA,ARMURA | |
|
| |
artist88 Membru Elite
Data de inscriere : 06/11/2011 Localizare : Langa tine !!!
| Subiect: Re: [Propunere]Razboiul Brezlelor Dum Mar 04, 2012 10:29 am | |
| e aiurea ,e clar ca bresla din topuri va fi aceea cu cei mai multi modati si cei din alte bresla neavand nicio sansa | |
|
| |
xTiGeR Membru Elite
Data de inscriere : 12/06/2011 Localizare : In Universul Meu !
| |
| |
dRuId.# Moderator
Data de inscriere : 24/08/2010 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti[•]
| Subiect: Re: [Propunere]Razboiul Brezlelor Lun Mar 05, 2012 12:37 am | |
| ASTA E SI FAZA DACA REUSESTE BREAZLA RESPECTIVA SA BATA STAFFUL PRIMESTE UN PREMIU + Mandria Si apropo unt 1974 DE BREZLE Repet 1974 ultimele 974 au lvl 1 dc sa mai fie breazla ? ??? | |
|
| |
xTiGeR Membru Elite
Data de inscriere : 12/06/2011 Localizare : In Universul Meu !
| Subiect: Re: [Propunere]Razboiul Brezlelor Lun Mar 05, 2012 5:18 am | |
| - Ðя.UidofHell a scris:
- ASTA E SI FAZA DACA REUSESTE BREAZLA RESPECTIVA SA BATA STAFFUL PRIMESTE UN PREMIU + Mandria Si apropo unt 1974 DE BREZLE Repet 1974 ultimele 974 au lvl 1 dc sa mai fie breazla ? ???
Pai sigur reuseste , Staff'ul n'are moduri . Staff'ul are arme de gm si lvl peste limitele jocului .
E ca si cum ar fi un player de 65 cu mod de 100 ron vs un player de 110 fara niciun set .
Cine ar castiga ? . | |
|
| |
.Úniqúe Moderator
Data de inscriere : 26/07/2010 Varsta : 27 Localizare : RamniCu Valcea
| Subiect: Re: [Propunere]Razboiul Brezlelor Lun Mar 05, 2012 5:51 am | |
| - Ðя.UidofHell a scris:
- Am vz pe un metin ..asa Breazla"Staff" pe care oavem si noi fiecare breazla da cate un war cu alta pana ajungem la primele 3 brezle din TOT svr iar Apoi stafful sa dea war cu breazla care castiga razboiul intre cele 3 {ultimele brezle} Atunci cand Sfaff-ul este invins de acea breazla Breazla respectiva toti membri care au participat la war sa primesca ..cate ceva MD , LVL , ARMA,ARMURA
poi crezi ca staff pierde nici 8 membri nu are in bresla | |
|
| |
ScRe3nN Helper
Data de inscriere : 26/11/2011 Localizare : cluj-napoca
| Subiect: Re: [Propunere]Razboiul Brezlelor Lun Mar 05, 2012 11:00 am | |
| pro, stafful nu poate fi batut 1. are cate 1kk pv 2. frate, poti fu tu cat de modat vrei ca angel daca vrea isi baga 500% sansa de blocare a atacului corporal rez ninja, sura saman war 500% si rez magie 500%. no mai da-i du damage iti urez noroc 3. as fi pro, daca ar fi un event de dueluri, sa se desfasoare in mapa aia noua, goala si asa, intre playeri concluzie : CONTRA, sunt mult mai multe eventuri MULT MAI FRUMOASE !!! o sa fac un topic. o seara faina all ! | |
|
| |
.Úniqúe Moderator
Data de inscriere : 26/07/2010 Varsta : 27 Localizare : RamniCu Valcea
| |
| |
OV1D1UU Helper
Data de inscriere : 15/12/2010 Varsta : 30
| Subiect: Re: [Propunere]Razboiul Brezlelor Lun Mar 05, 2012 12:48 pm | |
| teapa angel are pv infinit dadeam in el 90k pe pumnal si degeama el dadea 1 skill eram mort... | |
|
| |
[Owner]Angel Admin
Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 33 Localizare : Targu Jiu Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro
| Subiect: Re: [Propunere]Razboiul Brezlelor Lun Mar 05, 2012 4:15 pm | |
| Aceasta propunere nu isi are rostul. Ar fi imposibil sa invingeti breasla STAFF deoarece statusurile fac diferenta.
Subiect inchis ! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: [Propunere]Razboiul Brezlelor | |
| |
|
| |
| [Propunere]Razboiul Brezlelor | |
|