| Anunt : Nu voi fi | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
ReMyX13 V.I.P.
Data de inscriere : 29/05/2011 Varsta : 27 Localizare : Constanta/Poarta6
| Subiect: Anunt : Nu voi fi Mar Ian 31, 2012 9:53 am | |
| vreau sa anunt ca no sa pot fiu on pe forum ceva timp .... sa zic 1 sapt si .... va rog nu scoateti functia motivle : Scoala ( notele) si calculatorul mi sa ars In acest moment sunt pe alt pc ! | |
|
| |
ScRe3nN Helper
Data de inscriere : 26/11/2011 Localizare : cluj-napoca
| Subiect: Re: Anunt : Nu voi fi Mar Ian 31, 2012 9:54 am | |
| ce note ai luat ma ? ) | |
|
| |
❼Days V.I.P.
Data de inscriere : 04/08/2011
| |
| |
ǩhƪLL Membru Elite
Data de inscriere : 14/03/2011 Varsta : 25 Localizare : Shibusen
| Subiect: Re: Anunt : Nu voi fi Mar Ian 31, 2012 10:12 am | |
| fraguta tineti gura ca si eu am fost in aceeasi situatie.poate tu nu ai patit-o pt ca nu mergi la scoala ... nu e nevoie sa dai reply ca stiu ca tot o sa injuri de o sa inghete apele | |
|
| |
CR7 Helper
Data de inscriere : 29/11/2011 Varsta : 25 Localizare : Cernavoda(CvD)
| Subiect: Re: Anunt : Nu voi fi Mar Ian 31, 2012 11:00 am | |
| Fraguta te rog sa taci din gura.Am patit-o si eu cand am luat 2 la fizica si nu ma lasat mama la PC cateva zile.Daca tu stai acasa si nu mergi la scoala e problema ta. | |
|
| |
ǩhƪLL Membru Elite
Data de inscriere : 14/03/2011 Varsta : 25 Localizare : Shibusen
| Subiect: Re: Anunt : Nu voi fi Mar Ian 31, 2012 11:07 am | |
| el se drogheaza cu zahar pudra prin veceurile publice ) | |
|
| |
Dumii V.I.P.
Data de inscriere : 05/02/2011 Varsta : 31 Localizare : My World ;x
| Subiect: Re: Anunt : Nu voi fi Mar Ian 31, 2012 12:06 pm | |
| - Frăguţă a scris:
- ReMyX13 a scris:
- vreau sa anunt ca no sa pot fiu on pe forum ceva timp ....
sa zic 1 sapt si .... va rog nu scoateti functia motivle : Scoala ( notele) si calculatorul mi sa ars In acest moment sunt pe alt pc ! )Si de aia ai acelasi IP la net ca esti pe alt PC? Trebuia sa zici adevaru ca te-o batut maica-ta ca ai luat note mici:)) Ai grija cu comportamentul neadecvat pe forum ! (incepi sa ma calci pe nervi) Si mie mi s-a intamplat sa i`au o nota mica si da m-au certat parintii,si mi`au interzis accesul la calculator ! Nu e mare chestie ! Unii nu stau in pat ca tine ! On : Remix speram sa te intorci cat mai repede posibil si sa ai note bune | |
|
| |
dRuId.# Moderator
Data de inscriere : 24/08/2010 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti[•]
| Subiect: Re: Anunt : Nu voi fi Mar Ian 31, 2012 11:05 pm | |
| T/C TOPIKU RAMANE PTR A VEDEA SI ALTI | |
|
| |
ReMyX13 V.I.P.
Data de inscriere : 29/05/2011 Varsta : 27 Localizare : Constanta/Poarta6
| Subiect: Re: Anunt : Nu voi fi Mier Feb 01, 2012 9:46 am | |
| - Frăguţă a scris:
- ReMyX13 a scris:
- vreau sa anunt ca no sa pot fiu on pe forum ceva timp ....
sa zic 1 sapt si .... va rog nu scoateti functia motivle : Scoala ( notele) si calculatorul mi sa ars In acest moment sunt pe alt pc ! )Si de aia ai acelasi IP la net ca esti pe alt PC? Trebuia sa zici adevaru ca te-o batut maica-ta ca ai luat note mici:)) Ca sa sti am 2 pc-uri unu care il folosesc pt jocuri si altele si unu care sa il am de rezerva si e praf ... acum miam reparat pc-ul miam schimbat piesele care mi sau ars.... am revenit intr`un fel trebuie sa remiedez notele la matematica sincer sa fiu am ramas corigent la matematica din cauza antrenamentelor si asta e Edit: Alexey spre deosebire de mne na dat nici tata nici mama in mne.... Mama nu da si nu ma cearta ca stie ca mie greu daca maicamea si taicamiu sunt despartiti Deci te rog sa te gandesti de 2 ori inainte sa deschizi gura | |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
| Subiect: Re: Anunt : Nu voi fi Joi Feb 02, 2012 12:20 am | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Anunt : Nu voi fi | |
| |
|