| Vreau sa anunt! | |
|
+4dRuId.# ǩhƪLL *๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAda . ♡ Ninja4Ever 8 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Ninja4Ever Membru
Data de inscriere : 09/05/2011 Varsta : 27 Localizare : Constanta
| Subiect: Vreau sa anunt! Joi Mai 12, 2011 12:56 pm | |
| Vreau sa anunt imi pare rau.... vam mintit p toti ..... am folosit hack kick.... imi pare rau.... ! imi pare nespus de rau ca am fost un mincinos.... supararile ca toti au tot ce vor mau dus spre hack nici eu nu mai macunosc.... imi pare nespus de rau! daca vreti sa ma ierati ok... | |
|
| |
*๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAda . ♡ Moderator
Data de inscriere : 06/03/2011 Varsta : 27
| Subiect: Re: Vreau sa anunt! Joi Mai 12, 2011 1:18 pm | |
| Orice om merita a 2`a sansa.. :] .. | |
|
| |
ǩhƪLL Membru Elite
Data de inscriere : 14/03/2011 Varsta : 25 Localizare : Shibusen
| Subiect: Re: Vreau sa anunt! Joi Mai 12, 2011 8:15 pm | |
| dupa cum zice shikastyle meriti a doua sansa ,cand recunosti greseala e 50% iertata | |
|
| |
Ninja4Ever Membru
| Subiect: Re: Vreau sa anunt! Joi Mai 12, 2011 9:16 pm | |
| imi pare rau... curiozitatea,supararea si necazurile mau indemnat spre hack ( imi pare rau pt tot | |
|
| |
dRuId.# Moderator
Data de inscriere : 24/08/2010 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti[•]
| Subiect: Re: Vreau sa anunt! Joi Mai 12, 2011 10:35 pm | |
| ReMix dar....parca acolo la intr ..de ce ai luat ban ai zis ca nu ai folo ...dar Eu sincer ptr ca esti din regatul meu te iert | |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
| Subiect: Re: Vreau sa anunt! Joi Mai 12, 2011 10:48 pm | |
| Trebuia sa recunosti de la bun inceput , dar tot te iertam !! | |
|
| |
Isabella V.I.P.
Data de inscriere : 11/07/2010 Varsta : 33 Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj) Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel
| |
| |
Ninja4Ever Membru
| Subiect: Re: Vreau sa anunt! Vin Mai 13, 2011 9:35 am | |
| ms all`s
promit ca o sa ma indrept | |
|
| |
ardeash Membru Elite
Data de inscriere : 26/04/2010 Varsta : 44 Localizare : Arad Comentarii : Nu te uita ca nu intelegi nimnic...
| Subiect: Re: Vreau sa anunt! Vin Mai 13, 2011 3:50 pm | |
| A2`a sansa o acord foarte rar, si numai atunci cand stiu ca merita, pentru ca de la a 2`a sansa urmeaza si a 3a, si a 4`a, si asa mai departe..... Odata ce a facut ceva, sigur va repeta acea greseala, dar daca imi arata si imi demonstreaza ca nu se va mai repeta... sunt dispus sa ii dau a 2a sansa.... Totul depinde de ce face pe viitor.... Pentru ca cineva sa`mi recastige increderea e nevoie de eforturi... oricum rareori se intampla ca a 2`a sansa sa nu aiba acelasi sfarsit ca si prima... | |
|
| |
dRuId.# Moderator
Data de inscriere : 24/08/2010 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti[•]
| Subiect: Re: Vreau sa anunt! Vin Mai 13, 2011 10:59 pm | |
| Remix ...{dupa spusele lui arde}....Cred ca ar trebui sa'i demonstrezi ca meriti a doua sansa asa ca ...fa ceva....in privinta asta | |
|
| |
Ninja4Ever Membru
| Subiect: Re: Vreau sa anunt! Sam Mai 14, 2011 12:31 am | |
| arde azi imi dau reforamatare la calculator...
o sa se stearga tot
mai ales ca hack-ul lam sters | |
|
| |
Isabella V.I.P.
Data de inscriere : 11/07/2010 Varsta : 33 Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj) Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel
| |
| |
ardeash Membru Elite
Data de inscriere : 26/04/2010 Varsta : 44 Localizare : Arad Comentarii : Nu te uita ca nu intelegi nimnic...
| Subiect: Re: Vreau sa anunt! Sam Mai 14, 2011 5:04 pm | |
| Aproape tot timpul am dreptate... Nimeni nu ia pe serveru asta ban degeaba din ura sau invidie ..etc.. numai daca calca pe bec... Daca becul so spart.. au o problema | |
|
| |
Ninja4Ever Membru
| Subiect: Re: Vreau sa anunt! Sam Mai 14, 2011 6:05 pm | |
| Vrea sa anunt plecarea mea de pe speed ca am aflat ca nu mai pot spera la une-banned sa imi deblocheze contul astelf dupa 330+ de ore p speed sa terminat am jucat foarte mult si am reusit mult si prostia mea a stricat totu... daca vreti sa mai tinem legatura dati-mi pm si va las id meu de mess o sa ma gasiti p multe sv de metin2 cu numele ReMiX13 oricum mia facut multa placere sa intalnesc asa lume minunata care ma ajutat no sa va uit nici odata My The Best Friend`s isa enimga (TATII) mai ajutat foarte mult iti multumesc shika(ANDRA) mamiii t`besck God Over Cosmin Takere Eclipse :d my best friend si multi altii ADIO | |
|
| |
◎FrienD★ V.I.P.
Data de inscriere : 13/05/2010 Varsta : 29 Localizare : Timisoara Comentarii : Imi plac fetele(la nebunie)!Imi mai place Metin2 si iubesc fotbalul!
| Subiect: Re: Vreau sa anunt! Sam Mai 14, 2011 8:31 pm | |
| Ninja4Ever man si eu mam lasat dar ai sa vezi ca teai atasat de niste prieteni!O sa vezi ca te intorci dupa un timp asa fac majoritatea care se lasa! Eu iti spun ca iti va fii dor de prietenii tai!Si te vei intoarce daca nu pe joc pe chat forum! Eu iti zic un proverb care se potriveste acestui server:Intra cine vrea,Iese cine poate! Deci nu rezolvi nimic daca te lasi!Daca te lasi renunti la o lupta! Iti spun nu te lasa ! | |
|
| |
Ninja4Ever Membru
| Subiect: Re: Vreau sa anunt! Dum Mai 15, 2011 1:29 am | |
| Friend sper sa ma intorc si nu imi mai zi Ninja4Ever zimi ori ReMiX ori alex ninja4ever lam pus in viteza ca sa pot sa stau p forum | |
|
| |
Isabella V.I.P.
| Subiect: Re: Vreau sa anunt! Dum Mai 15, 2011 1:39 am | |
| | |
|
| |
Ninja4Ever Membru
| Subiect: Re: Vreau sa anunt! Dum Mai 15, 2011 2:27 am | |
| O sa Iau o mica pauza... de 4-5 zile .. 1 sapt/1luna/1an nu zic dar o sa ma intorc ms isa ai fost ca o mama pt mne > < | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Vreau sa anunt! | |
| |
|
| |
| Vreau sa anunt! | |
|