Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

Acasaare cineva un raspuns? EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

are cineva un raspuns?

In jos 
+2
SoulKeeper
mortisS
6 participanți
AutorMesaj
mortisS
Membru
Membru
mortisS

Data de inscriere : 14/09/2010
Varsta : 35
Localizare : Focsani

are cineva un raspuns? Empty
MesajSubiect: are cineva un raspuns?   are cineva un raspuns? Icon_minitimeDum Dec 11, 2011 10:14 pm

sall.. ieri fiind duminica facut bug la razboi intre bresle dar sa terminat si nu a ramas bug.ptr asta am primit ban.
aveam in breasla un jucator care si-a dat itemele jos si si ca sa nu pierd lam scos si asa sa facut bug.dupa o jumatate de ora cel cu care ma bateam la scos serveru cred si na mai intrat.am avut win si sa terminat.nam primit mail,nici mesaj de ce am luat ban sau daca e temporar.daca cineva ma poate ajuta cu un raspuns as fi recunoscator.sa rezolvat scz de topic

Ultima editare efectuata de catre mortisS in Lun Dec 12, 2011 1:34 pm, editata de 3 ori
Sus In jos
SoulKeeper
Membru Elite
Membru Elite
SoulKeeper

Data de inscriere : 24/10/2010
Varsta : 26
Localizare : Iη Yσύя Єγεs xD

MesajSubiect: Re: are cineva un raspuns?   are cineva un raspuns? Icon_minitimeDum Dec 11, 2011 10:32 pm

Daca tu ai facut bug`ul normal ca ai castigat deoarece cel " care il face " si iese nu se intampla nimic ( pierde ).
Probabil ai fost la a 2`a abatere si de asta ai primit ban.
Asteapta si un raspuns de la Angel/ardeash.

Sus In jos
.Úniqúe
Moderator
Moderator
.Úniqúe

Data de inscriere : 26/07/2010
Varsta : 27
Localizare : RamniCu Valcea

MesajSubiect: Re: are cineva un raspuns?   are cineva un raspuns? Icon_minitimeLun Dec 12, 2011 8:56 am

Citeste regulamentul ca daia e bun Smile
nu ai voie sa fugi daia ai primit ban si sunt multi care au luat
Sus In jos
ǩhƪLL
Membru Elite
Membru Elite
ǩhƪLL

Data de inscriere : 14/03/2011
Varsta : 25
Localizare : Shibusen

MesajSubiect: Re: are cineva un raspuns?   are cineva un raspuns? Icon_minitimeMar Dec 13, 2011 6:34 am

[εҳcιϮεϻιηɗ] a scris:
Daca tu ai facut bug`ul normal ca ai castigat deoarece cel " care il face " si iese nu se intampla nimic ( pierde ).

auzi iti spun ceva: sa stii ca angel sau ardeash nu dau avertismente ca sa nu mai faci a 2-a oara . de unde stiu? pentru ca si eu am luat ban odata cred ca tot pe tema asta(probabil am fugit la war sau cu calu nu mai stiu) si seara am inchis pc,diminata: Contul este blocat.Asa ca nu mai palavragi despre avertismente si deastea ca nu prea stii ce se intampla pe sv pentru ca tu esti donator si te doar fix la .. daca iei ban pentru ca tu dai bani ca sa til deblocheze
Sus In jos
BlackArrow
Membru Elite
Membru Elite
BlackArrow

Data de inscriere : 12/07/2011
Localizare : Sub Bradu de Craciun :P

MesajSubiect: Re: are cineva un raspuns?   are cineva un raspuns? Icon_minitimeMar Dec 13, 2011 6:52 am

mortisS a scris:
sall.. ieri fiind duminica facut bug la razboi intre bresle dar sa terminat si nu a ramas bug.ptr asta am primit ban.
aveam in breasla un jucator care si-a dat itemele jos si si ca sa nu pierd lam scos si asa sa facut bug.dupa o jumatate de ora cel cu care ma bateam la scos serveru cred si na mai intrat.am avut win si sa terminat.nam primit mail,nici mesaj de ce am luat ban sau daca e temporar.daca cineva ma poate ajuta cu un raspuns as fi recunoscator.sa rezolvat scz de topic

dai pm lu angel
Sus In jos
.Úniqúe
Moderator
Moderator
.Úniqúe

MesajSubiect: Re: are cineva un raspuns?   are cineva un raspuns? Icon_minitimeMar Dec 13, 2011 7:37 am

Contu il ai debanat

Smile
Nu mai are rostu topicului
T.C Smile
Sus In jos
SoulKeeper
Membru Elite
Membru Elite
SoulKeeper

Data de inscriere : 24/10/2010
Localizare : Iη Yσύя Єγεs xD

MesajSubiect: Re: are cineva un raspuns?   are cineva un raspuns? Icon_minitimeMar Dec 13, 2011 11:18 am

нιтмαη a scris:
[εҳcιϮεϻιηɗ] a scris:

auzi iti spun ceva: sa stii ca angel sau ardeash nu dau avertismente ca sa nu mai faci a 2-a oara . de unde stiu? pentru ca si eu am luat ban odata cred ca tot pe tema asta(probabil am fugit la war sau cu calu nu mai stiu) si seara am inchis pc,diminata: Contul este blocat.Asa ca nu mai palavragi despre avertismente si deastea ca nu prea stii ce se intampla pe sv pentru ca tu esti donator si te doar fix la .. daca iei ban pentru ca tu dai bani ca sa til deblocheze
Auzi baietas, invata metin apoi vorbeste cu mine, vezi ca ai prins fite Wink ma faci pe mine nestiutor ?Smile)) am 2 conturi banate. Sunt expert in war, intreaba pe cine vrei, sunt experimentati cu mine.Wink
Sus In jos
mortisS
Membru
Membru
mortisS

Data de inscriere : 14/09/2010
Varsta : 35
Localizare : Focsani

MesajSubiect: Re:are cineva un raspuns?   are cineva un raspuns? Icon_minitimeMar Dec 13, 2011 10:04 pm

Unique nu ai dat TC.multumesc tuturor ptr sustinere si la owner i multumesc ptr ca mi-a debanat contu
Sus In jos
.Úniqúe
Moderator
Moderator
.Úniqúe

MesajSubiect: Re: are cineva un raspuns?   are cineva un raspuns? Icon_minitimeMar Dec 13, 2011 10:12 pm

fiindca nu pot da la nelamuriri
da nu mai postati Smile o sa dea un moderator Smile
Sus In jos
BlackArrow
Membru Elite
Membru Elite
BlackArrow

Data de inscriere : 12/07/2011
Localizare : Sub Bradu de Craciun :P

MesajSubiect: Re: are cineva un raspuns?   are cineva un raspuns? Icon_minitimeMier Dec 14, 2011 4:35 am

sac te-ai fript =) Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Sus In jos
ǩhƪLL
Membru Elite
Membru Elite
ǩhƪLL

Data de inscriere : 14/03/2011
Varsta : 25
Localizare : Shibusen

MesajSubiect: Re: are cineva un raspuns?   are cineva un raspuns? Icon_minitimeJoi Dec 15, 2011 9:27 am

[FreeStyle] a scris:
нιтмαη a scris:
[εҳcιϮεϻιηɗ] a scris:

Auzi baietas, invata metin apoi vorbeste cu mine, vezi ca ai prins fite Wink ma faci pe mine nestiutor ?Smile)) am 2 conturi banate. Sunt expert in war, intreaba pe cine vrei, sunt experimentati cu mine.Wink
oare mai tare decat atat te poti crede? donator disperat ce esti bagati drq bani aiurea intrun joc ca nu aveti ce face cu ei si aud la televizor ca se plang romanii ca nu au bani...get a life !
Sus In jos
Amethist
Super Moderator
Super Moderator
Amethist

Data de inscriere : 15/12/2010
Varsta : 30
Localizare : # Bucureşti

MesajSubiect: Re: are cineva un raspuns?   are cineva un raspuns? Icon_minitimeVin Dec 16, 2011 6:58 am

* Raspuns primit. T.c. ! :bowdown:
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: are cineva un raspuns?   are cineva un raspuns? Icon_minitime

Sus In jos

are cineva un raspuns?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» un raspuns ca ma inv.