Acum cu noua actualizare mai nou din siameze evolueaza iubiri pana acum iubirile aveau valoare mai mare si ce ce nu mi se pare corect este faptul ca iniante uni donau ca sa-si ia iubiri iar acum si-au pierdut valoarea si nu mai este sunt considerate arme gm. Parerea mea este ca ar trebui sa scoate pumnalelel iubiri din evolutie deoarece uni au donat pentru acele pumnale iar acumnu mai au valoare.
GangsterAlfa Membru
Data de inscriere : 16/11/2011 Varsta : 26 Localizare : Undeva in Balcani =)
Subiect: Re: Pentru Angel Dum Dec 04, 2011 5:49 am
te oftici?
BlackFox Membru
Data de inscriere : 27/11/2011 Varsta : 27 Localizare : Hunedoara
Subiect: Re: Pentru Angel Dum Dec 04, 2011 5:57 am
Au donat pentru ca asa au dorit ei.De ce le-ar scoate daca ei au donat?Ei au vrut sa doneze,care-i problema dacaau donat si daca acum nu mai trebuie.Nu te mai oftica atata:@
$Fast3R$ Membru
Data de inscriere : 07/01/2011
Subiect: Re: Pentru Angel Dum Dec 04, 2011 8:23 am
kinicalin a scris:
Acum cu noua actualizare mai nou din siameze evolueaza iubiri pana acum iubirile aveau valoare mai mare si ce ce nu mi se pare corect este faptul ca iniante uni donau ca sa-si ia iubiri iar acum si-au pierdut valoarea si nu mai este sunt considerate arme gm. Parerea mea este ca ar trebui sa scoate pumnalelel iubiri din evolutie deoarece uni au donat pentru acele pumnale iar acumnu mai au valoare.
Analfabetu drq=)))
xAisha ♥Shiori♥ Membru Elite
Data de inscriere : 30/08/2010 Varsta : 31 Localizare : in lumea mea:o3 ♥
Subiect: Re: Pentru Angel Lun Dec 05, 2011 9:05 am
pai cei care pana acum au donat k sa-shi ia iubirii,de acum o sa-shi ia aqua,zin shi alte pumnale
[Owner]Angel Admin
Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 33 Localizare : Targu Jiu Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro
Subiect: Re: Pentru Angel Lun Dec 05, 2011 2:28 pm
Arme tot apar. Poate nici tu nu vei mai dona, asta daca ai donat, poate vei fi furat de iteme si dupa te vei multumi ca acele pumnale se pot face si in joc.