| Daca de aici nu se intelege ca pers asta cunoaste pe GM atunci ce?lamuriti-ma | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
ஐνєяσηι¢αஐ Membru
Data de inscriere : 17/08/2011 Varsta : 41 Localizare : Acolo unde nu esti tu :)
| Subiect: Daca de aici nu se intelege ca pers asta cunoaste pe GM atunci ce?lamuriti-ma Joi Oct 20, 2011 9:15 am | |
| Am ceva probleme cu aceasta individa in joc,de la o banala gluma sa ajuns la nenumarate jigniri,bineinteles ca nici eu nu am stat sa ii multumesc pentru acuzele si 'frumoasele' insulte,eu la randul meu ma fac vinovata de unele insulte,nu atat de 'mahala' cum le are ea insa tot insulte se numesc.Am postat acest topic pentru ca sunt nedumerita de ceea ce insinueaza in acest screenshot:),vorbind cu Gm in cauza mi-a spus k o stie pe individa doar din joc dupa nume,nu si personal sau ca fiind amice.Deci ce sa inteleg? daca eu sunt paranoik poate ma pot lamurii altii. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
,,;;[TheBoy];;,, Membru Elite
Data de inscriere : 04/09/2011 Varsta : 29 Localizare : In IAD, printre ingeri
| Subiect: Re: Daca de aici nu se intelege ca pers asta cunoaste pe GM atunci ce?lamuriti-ma Joi Oct 20, 2011 10:21 am | |
| Care e problema daca cunoaste GM`ii ? | |
|
| |
ஐνєяσηι¢αஐ Membru
Data de inscriere : 17/08/2011 Varsta : 41 Localizare : Acolo unde nu esti tu :)
| Subiect: Re: Daca de aici nu se intelege ca pers asta cunoaste pe GM atunci ce?lamuriti-ma Joi Oct 20, 2011 12:07 pm | |
| - TheBoy ™ a scris:
- Care e problema daca cunoaste GM`ii ?
[justify]Problema este ca la cum se vede si in poza a sunat cam a amenintare ,GM spune k nu o cunoaste.De cate ori mi-a adresat injurii nu a fost vazuta de Gm (de ex astazi cand dupa aceasta discutie a aparut in peisaj) [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine].Ce vreau sa demonstrez este ca poate face orice si nu este pedepsita .Si asta doar pentru ca ,exact cum spune [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] de pe server o stiu,banuiesc k si cei din staff . | |
|
| |
dRuId.# Moderator
Data de inscriere : 24/08/2010 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti[•]
| Subiect: Re: Daca de aici nu se intelege ca pers asta cunoaste pe GM atunci ce?lamuriti-ma Joi Oct 20, 2011 12:21 pm | |
| Camelia nu cred ca face asa ceva ..de una singura ... poate iai facut tu ceva..o cun foarte bine pe cami si in primul rand oricine cunoaste stafuul si chiar ..daca ameninta ..nu ca are voie dar nu este nimik ilegal ..sau incalcare a regulilor deci dati T/C topik inutil | |
|
| |
,,;;[TheBoy];;,, Membru Elite
Data de inscriere : 04/09/2011 Varsta : 29 Localizare : In IAD, printre ingeri
| Subiect: Re: Daca de aici nu se intelege ca pers asta cunoaste pe GM atunci ce?lamuriti-ma Vin Oct 21, 2011 2:51 am | |
| si ce ai vrea sa`i faca cei din staff ? | |
|
| |
❼Days V.I.P.
Data de inscriere : 04/08/2011
| Subiect: Re: Daca de aici nu se intelege ca pers asta cunoaste pe GM atunci ce?lamuriti-ma Vin Oct 21, 2011 3:33 am | |
| Sa-mi explice cineva ce-i cu topicul asta... | |
|
| |
╚»Dracila«╝ V.I.P.
Data de inscriere : 08/04/2011 Localizare : In spatele thau [;x]
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Daca de aici nu se intelege ca pers asta cunoaste pe GM atunci ce?lamuriti-ma | |
| |
|
| |
| Daca de aici nu se intelege ca pers asta cunoaste pe GM atunci ce?lamuriti-ma | |
|