Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

Acasao parere despre asta daca se poate EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

o parere despre asta daca se poate

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
S0fisticaT
Membru
Membru
S0fisticaT

Data de inscriere : 12/12/2011
Varsta : 31
Localizare : In Visele Fetelor...alea erotice :$

o parere despre asta daca se poate Empty
MesajSubiect: o parere despre asta daca se poate   o parere despre asta daca se poate Icon_minitimeJoi Apr 19, 2012 6:42 am

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

hai sa vedem ce ne zice lumea Smile)))) lol! lol!
Sus In jos
dRuId.#
Moderator
Moderator
dRuId.#

Data de inscriere : 24/08/2010
Varsta : 27
Localizare : Bucuresti[•]

MesajSubiect: Re: o parere despre asta daca se poate   o parere despre asta daca se poate Icon_minitimeJoi Apr 19, 2012 7:06 am

....Bravo mai ce sa zic .1 singur repros am pentru voi in loc sa fiti cu nasul pe sus si unii dintre voi sa ii strige pe cei lalti modati "Sclavi " sau cam asa ceva ! . Nu mi se pare normal dasta nici nu prea va inghite nimeni " pe unii" daca ati vi 1 pic mai sociabili cu alti ati fi super OK dar asa !!! Suspect CHiar mi-ar fi placut sa fiu printre voi prin Mafia dar ..daca sunteti asa ..nu prea ..lasati de dorit [unii]
Sus In jos
https://metin2ro.all-up.com/
ǩhƪLL
Membru Elite
Membru Elite
ǩhƪLL

Data de inscriere : 14/03/2011
Varsta : 25
Localizare : Shibusen

MesajSubiect: Re: o parere despre asta daca se poate   o parere despre asta daca se poate Icon_minitimeJoi Apr 19, 2012 8:01 am

Ma druit,oricine,si chiar oricine si-o ia in cap si prinde fitze daca vede ca are prin jurul lui de astia "tari" sa zic asa care sa zicem ...ii bat din intamplare pe cei de la tron,adica cum zic toti "Legendele Serverului",inainte breslele alea...Nirvana si xSenCe erau cele mai bun,acu,poc au pirdut odata 1 war,ceilalti snt cei mai buni,logic!!!!Ca si pe Ro,unu de lvl 90 creste linistit in v3 fara iteme pvp la el,vine altu de lvl 85 care e gelos,isi baga itemele pvp pe el ,il rupe pe ala,sau il face pe el sa o rupa la fuga,si gata automat e un praf.sau sclav,sau cum vrei tu sa ii zici.Asta e doar un joc oameni buni!Chiar si in viata daca esti "gangster" sau cn stie alt huligan de asta care fura din magazine,fumeaza,ii bate pe toti,nu esti un smecher!Dar ce naiba,multi au inteles ce au vrut din parazitii si din BUG mafia.
Sus In jos
S0fisticaT
Membru
Membru
S0fisticaT

Data de inscriere : 12/12/2011
Varsta : 31
Localizare : In Visele Fetelor...alea erotice :$

MesajSubiect: ...   o parere despre asta daca se poate Icon_minitimeJoi Mai 03, 2012 11:02 pm

sclavi nesclavi...pe deoparte ai dreptate ca se ajunge romanu la 1 mil jumate se roaga de altu sa'i faca un mod bun dupaia numai ai chip de el....dar personal nu cred ca am refuzat pe cineva cand mi'a spus Greg am si eu loc in mafia? Smile :calm:
Sus In jos
GodFather♥
V.I.P.
V.I.P.
GodFather♥

Data de inscriere : 07/05/2010
Varsta : 30
Localizare : Bucuresti
Comentarii : Ma descurc!

MesajSubiect: Re: o parere despre asta daca se poate   o parere despre asta daca se poate Icon_minitimeJoi Mai 03, 2012 11:14 pm

Dragut :-?
Sus In jos
https://www.youtube.com/watch?v=z8gQWbFpDGg
Nevermore
Membru
Membru
Nevermore

Data de inscriere : 21/02/2012
Varsta : 32
Localizare : iasi/pascani

MesajSubiect: Re: o parere despre asta daca se poate   o parere despre asta daca se poate Icon_minitimeJoi Mai 03, 2012 11:30 pm

Ganii...odata era serverul in care daca aveai o arma GM erai boss...acum toti au...
Cand se pronuta "SCLAV" e ala care are lv 90 e tare in tastatura dar in fata monitorului sta un copil de 14 ani care nu are nicio treaba cu viata reala si singurii lui prieteni sunt 4 pereti 1 geam si 1 usa
Alta e cand intri pe joc sa mai vorbesti cu amicii si sa mai stai cu ei nu sa stai 12 din 24 pe metin2 fara sa scoti o fata la un suc sau sa stai cu parintii/prietenii

GG Greg
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: o parere despre asta daca se poate   o parere despre asta daca se poate Icon_minitime

Sus In jos

o parere despre asta daca se poate
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2RoSpeed :: DISCUTII :: Discutii libere-
Mergi direct la: