| Prima mea lucrare photoshop | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
KlausePs Membru Elite
Data de inscriere : 04/08/2010 Varsta : 28 Localizare : In lumea mea :P
| Subiect: Prima mea lucrare photoshop Dum Sept 04, 2011 12:03 pm | |
| Salut,asta este prima mea lucrare in photoshop si vreau niste pareri [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Astept pareri | |
|
| |
❼Days V.I.P.
Data de inscriere : 04/08/2011
| Subiect: Re: Prima mea lucrare photoshop Dum Sept 04, 2011 12:04 pm | |
| Cu pareri de rau asta e usor de facut ai trantit un text acol ai facut niste lini cu niste efecte , dar sincer linile arata destul de bine dar daca vrei ceva bun uitate in lucrarile mele din paginile trecute! | |
|
| |
Dumii V.I.P.
Data de inscriere : 05/02/2011 Varsta : 31 Localizare : My World ;x
| Subiect: Re: Prima mea lucrare photoshop Dum Sept 04, 2011 12:05 pm | |
| este prea simpla macar sa dai blending options baga alte fundaluri umbre etc | |
|
| |
❼Days V.I.P.
Data de inscriere : 04/08/2011
| Subiect: Re: Prima mea lucrare photoshop Dum Sept 04, 2011 12:07 pm | |
| - Ovy (Energy.Life) a scris:
- este prea simpla macar sa dai blending options
baga alte fundaluri umbre etc NU IL ASCULTA NU E NEVOIE DE UMBRE UITATTE LA TUTORIALE DE AICI CA AM POSTAT E 5 PARCA PT INCEPATORI SI UITATE SI PE [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] E COMUNITATE DE PHOTOSHOP , SI NU UITA SI LA TUOTORIALE PE [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] LA FORUM (ADICA AICIDOWLOADEAZATI RESURSE FA CU RENDERE FA CU BGURI , DAR NU IL ASCULTA CU BLEENDING OPTIONS EL A VAZUT CA SUNT SIMPLU DE FACUT SI EL TRANSTESTE NISTE BLEENDINGURI DE TOT CACATU IN LUCRARILE LUI DAR UITATE PE [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] , LA RESURSE SI LA TUTORIALE
Ultima editare efectuata de catre Pisiq. in Dum Sept 04, 2011 12:08 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
.:SkilltesterStabbone:. Membru Elite
Data de inscriere : 23/08/2011 Varsta : 28 Localizare : Constangeles b-)
| Subiect: Re: Prima mea lucrare photoshop Dum Sept 04, 2011 12:08 pm | |
| - Pisiq. a scris:
- Cu pareri de rau asta e usor de facut ai trantit un text acol ai facut niste lini cu niste efecte , dar sincer linile arata destul de bine dar daca vrei ceva bun uitate in lucrarile mele din paginile trecute!
HAHAHAHAHA ce om prost... esti plin de tine mah... Nu te suport... MORI,MORI,MORI,MORI,MORI ! P.S PT PRIMA IMAGINE A IESIT OK;) | |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| |
| |
KlausePs Membru Elite
Data de inscriere : 04/08/2010 Varsta : 28 Localizare : In lumea mea :P
| Subiect: Re: Prima mea lucrare photoshop Lun Sept 05, 2011 3:54 am | |
| | |
|
| |
.Úniqúe Moderator
Data de inscriere : 26/07/2010 Varsta : 27 Localizare : RamniCu Valcea
| Subiect: Re: Prima mea lucrare photoshop Lun Sept 12, 2011 12:53 am | |
| | |
|
| |
Coca-Cola;x V.I.P.
Data de inscriere : 08/07/2011 Varsta : 28 Localizare : Constanta
| Subiect: Re: Prima mea lucrare photoshop Lun Sept 12, 2011 4:20 am | |
| bha da mai terminatio draq cu imaginile astea ca deja e enervant cate un topic pt un kk.t de imagine | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Prima mea lucrare photoshop | |
| |
|
| |
| Prima mea lucrare photoshop | |
|