Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaNU inteleg absolut nimic. EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

NU inteleg absolut nimic.

In jos 
+2
ReMyX13
PynkLove
6 participanți
AutorMesaj
PynkLove
Membru
Membru
PynkLove

Data de inscriere : 22/08/2011
Varsta : 32

NU inteleg absolut nimic. Empty
MesajSubiect: NU inteleg absolut nimic.   NU inteleg absolut nimic. Icon_minitimeJoi Aug 25, 2011 5:34 am

https://metin2ro.all-up.com/f13-reclamatii-joc .....Am gasit intradevar formularul acela de reclamatii, dar, totusi, despre ce fel de reclamatii este vorba?

Pentru ca acel mesaj spune, printre multe altele asta "-Nu trimiteti mesaje cu print pentru injuraturi ca nu se vor lua in considerare ... acesti jucatori vor fi sanctionati daca sunt prinsi de catre staff in joc"..... Am inteles eu prost, sau aici pe servar, iei mute decat daca te prinde un gm, atunci cand injuri? ....In concluzie daca ma injura cineva si i fac poza, pot sa o tin de amintire? Sau totusi se trimite undeva poza aia si nu am gasit eu.
Sunt noua pe acest sv.
Sus In jos
ReMyX13
V.I.P.
V.I.P.
ReMyX13

Data de inscriere : 29/05/2011
Varsta : 27
Localizare : Constanta/Poarta6

MesajSubiect: Re: NU inteleg absolut nimic.   NU inteleg absolut nimic. Icon_minitimeJoi Aug 25, 2011 5:39 am

Injuraturile nu sunt loate in considerare

trb sa fie prins de un membru din staf sa primeasca mute
Sus In jos
PynkLove
Membru
Membru
PynkLove

MesajSubiect: Doamne fereste...   NU inteleg absolut nimic. Icon_minitimeJoi Aug 25, 2011 5:43 am

Asta mi s-ar parea cea mai deplasata regula din istoria metinului romanesc.....Traim in romania. Iar cum stafful are pretentie la respect si jucatorii tr sa aiba, iar cei ce au un limbaj abuziv sa fie trasi la raspundere... Neutral
Adica, am plecat de pe un sv...ca cine si-o baga in mama lua 10ore mute si am ajuns aci unde nu pateste nimic =)))). Sa-mi zica cineva ca nu-i adv:|...
Sus In jos
ReMyX13
V.I.P.
V.I.P.
ReMyX13

Data de inscriere : 29/05/2011
Varsta : 27
Localizare : Constanta/Poarta6

MesajSubiect: Re: NU inteleg absolut nimic.   NU inteleg absolut nimic. Icon_minitimeJoi Aug 25, 2011 10:39 pm

Nu`stiu frate

asa a zis Angel,Arde si Restu care au acum Functia de GM
Sus In jos
Coca-Cola;x
V.I.P.
V.I.P.
Coca-Cola;x

Data de inscriere : 08/07/2011
Varsta : 28
Localizare : Constanta

MesajSubiect: Re: NU inteleg absolut nimic.   NU inteleg absolut nimic. Icon_minitimeJoi Aug 25, 2011 11:43 pm

pai e normal sa nu se accepte printurile cu injuraturi pentru ca tu de exemplu in injuri pe unu si inchizi mesaju cu el si dupa aia el te injura si tu ii faci print doar lui cand tea injurat nu? de asta nu se iau in considerare printurile cu injuraturi
Sus In jos
Amethist
Super Moderator
Super Moderator
Amethist

Data de inscriere : 15/12/2010
Varsta : 30
Localizare : # Bucureşti

MesajSubiect: Re: NU inteleg absolut nimic.   NU inteleg absolut nimic. Icon_minitimeVin Aug 26, 2011 1:29 am

Varianta fara poze la cei care injura este mai buna deoarece multi injurati pe joc si dupa nu stiti dc ati luat mut, cel mai bne e sa va dea un mb al staff-ului exact atunci cand v-a vazut injurand. Smile

Ultima editare efectuata de catre ObsessionDoll in Vin Aug 26, 2011 1:16 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
PynkLove
Membru
Membru
PynkLove

MesajSubiect: Te auzi ce spui?    NU inteleg absolut nimic. Icon_minitimeVin Aug 26, 2011 11:26 am

Coca-Cola;x a scris:
pai e normal sa nu se accepte printurile cu injuraturi pentru ca tu de exemplu in injuri pe unu si inchizi mesaju cu el si dupa aia el te injura si tu ii faci print doar lui cand tea injurat nu? de asta nu se iau in considerare printurile cu injuraturi

Daca il injur pe unu...poate frumos sa faca print si el la randu lui... Iar oamenii cu cap nu ar raspunde la copii idioti...
Sus In jos
PynkLove
Membru
Membru
PynkLove

MesajSubiect: Pupatias talpile doamne....   NU inteleg absolut nimic. Icon_minitimeVin Aug 26, 2011 11:31 am

ObsessionDoll a scris:
Varianta fara poze la cei care injura este mai buan deoarece multi injurati pe joc si dupa nu stiti dc ati luat mut, cel mai bne e sa va dea un mb al staff-ului exact atunci cand v-a vazut injurand. Smile

Cum sa nu stie de ce ia mute ?Smile) Pai daca se face reclamatia pe forum, gm o vede, scrie pe joc PynkLove Mute 6h limbaj...se uita jucatorul imd pe joc si vede...iar daca nu e in joc se uita pe forum si vede de ce a luat mute. Dar aja?
Deci in clz, jucatorii care aveti cv cu mine, se pare ca puteti s-o ****** pe mama linisti ca nu patiti nimic...Smile) =)))Eu creca Angel omite un mic detaliu....este un servar full ROMANESC /Smile

Edit: Si obsesion nu mi-o lua in nume de rau...Ai un grad, incearca pe viitor sa fi mult mai vigilenta, in legatura cu greselile gramaticale...Eu ultima parte cu..."cel mai bine e sa va dea un mb al staff-ului exact atunci cand v-a vazut injurand" nu ma chinui sa inteleg aceasta fraza pentru ca mi-e teama sa n-o iterpretez gresit.
Sus In jos
╚»Dracila«╝
V.I.P.
V.I.P.
╚»Dracila«╝

Data de inscriere : 08/04/2011
Localizare : In spatele thau [;x]

MesajSubiect: Re: NU inteleg absolut nimic.   NU inteleg absolut nimic. Icon_minitimeVin Aug 26, 2011 11:57 am

Adik vroia sa zica, ca mute nu se da prin poze/reclamatii..mute se da doar ce prind angel/arde/eriis/adina, cand sunt ei on ! Wink
Sus In jos
Dumii
V.I.P.
V.I.P.
Dumii

Data de inscriere : 05/02/2011
Varsta : 31
Localizare : My World ;x

MesajSubiect: Re: NU inteleg absolut nimic.   NU inteleg absolut nimic. Icon_minitimeVin Aug 26, 2011 12:21 pm

PynkLove a scris:
ObsessionDoll a scris:
Varianta fara poze la cei care injura este mai buan deoarece multi injurati pe joc si dupa nu stiti dc ati luat mut, cel mai bne e sa va dea un mb al staff-ului exact atunci cand v-a vazut injurand. Smile

Cum sa nu stie de ce ia mute ?Smile) Pai daca se face reclamatia pe forum, gm o vede, scrie pe joc PynkLove Mute 6h limbaj...se uita jucatorul imd pe joc si vede...iar daca nu e in joc se uita pe forum si vede de ce a luat mute. Dar aja?
Deci in clz, jucatorii care aveti cv cu mine, se pare ca puteti s-o ****** pe mama linisti ca nu patiti nimic...Smile) =)))Eu creca Angel omite un mic detaliu....este un servar full ROMANESC /Smile

Edit: Si obsesion nu mi-o lua in nume de rau...Ai un grad, incearca pe viitor sa fi mult mai vigilenta, in legatura cu greselile gramaticale...Eu ultima parte cu..."cel mai bine e sa va dea un mb al staff-ului exact atunci cand v-a vazut injurand" nu ma chinui sa inteleg aceasta fraza pentru ca mi-e teama sa n-o iterpretez gresit.
O sa iei Warn
Sus In jos
http://metin2rospeed.ro
Amethist
Super Moderator
Super Moderator
Amethist

MesajSubiect: Re: NU inteleg absolut nimic.   NU inteleg absolut nimic. Icon_minitimeVin Aug 26, 2011 1:13 pm

Daca nu ai inteles mai treci pe la scoala. Smile Reclamatiile nu se fac pe forum ci prin mail Smile , jucatorul reclamat nu va vedea cine la reclamat si de ce, asadar daca esti prins injurand de un Gm iti da mute la momentu actual nu dupa 2 zile cand vede Angel sau Ardeash poza/pozele! Smile

PynkLove, war 1, dublu post. Smile
Sus In jos
PynkLove
Membru
Membru
PynkLove

MesajSubiect: M-am Convins, ms fain.   NU inteleg absolut nimic. Icon_minitimeSam Aug 27, 2011 9:05 am

Da dovada de maturitate si nu ma trage pe mine la raspundere cu privire la faptul ca nu am scoala, raspunde frumos si cu respect atunci cand un om iti spune sa fi vigilent/a pe viitor, pentru ca nu ti-o zice din rautate.... Si pe viitor incearca in paralel cu vigilenta in scris, sa ti si de respectul fata de o persoana pe care nu o cunosti....
M-am lamurit, ms fain. Smile
Sus In jos
Amethist
Super Moderator
Super Moderator
Amethist

MesajSubiect: Re: NU inteleg absolut nimic.   NU inteleg absolut nimic. Icon_minitimeSam Aug 27, 2011 11:24 am

Eu ti-am explicat de ce nu se da mute prin poze, sper ca ai inteles. Smile

T.c Smile
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: NU inteleg absolut nimic.   NU inteleg absolut nimic. Icon_minitime

Sus In jos

NU inteleg absolut nimic.
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» eu nu mai inteleg nimic
» Salut, am o nelamurire.
» nu se poate face nimic?
» nu imi apar md-urile
» Nu Inteleg..

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum