Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaCeva ce nu e corect EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Ceva ce nu e corect

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
7Pacate
Membru Elite
Membru Elite
7Pacate

Data de inscriere : 29/06/2011
Varsta : 32
Localizare : Satu-Mare

Ceva ce nu e corect Empty
MesajSubiect: Ceva ce nu e corect   Ceva ce nu e corect Icon_minitimeDum Aug 21, 2011 12:51 am

Sall all.Am observat ca pe metinul acesta daca nu faci o donatie nu ai cum sa fi bunicel nu bun eu am donat ff mult si am realizat ca nu a meritat poate eu gresesc dar ca sa fii puternic pe metinul acesta trebuie sa donezi suma de 200 de ron pentru itemele modate fiindca alt cumva toata lumea o sa doboare si sunt multi playeri care nu isi permit acea suma de 200 de ron pentru ca pentru un copil sau pentru adulti este o suma imensa pentru un joc (mai ales ca suntem in criza) si nu e corect sa castige la duel cel mai bogat care habar nu are de metin si sa piarda in fata unuia care sa stie metin la perffectiune dar asta aste acest metin a fost facut pentru un singur scop si anume bani
Sus In jos
ReMyX13
V.I.P.
V.I.P.
ReMyX13

Data de inscriere : 29/05/2011
Varsta : 27
Localizare : Constanta/Poarta6

MesajSubiect: Re: Ceva ce nu e corect   Ceva ce nu e corect Icon_minitimeDum Aug 21, 2011 12:52 am

Da ai mare dreptate

Sus In jos
..::[TheBoy]::..
Membru Elite
Membru Elite
..::[TheBoy]::..

Data de inscriere : 26/02/2011
Varsta : 29
Localizare : Acolo unde tu nu ai sta nici macar o zii din viata ta

MesajSubiect: Re: Ceva ce nu e corect   Ceva ce nu e corect Icon_minitimeDum Aug 21, 2011 2:27 am

mda...Neutral acum va`ti prins shi voi ? :freaklol
Sus In jos
Coca-Cola;x
V.I.P.
V.I.P.
Coca-Cola;x

Data de inscriere : 08/07/2011
Varsta : 28
Localizare : Constanta

MesajSubiect: Re: Ceva ce nu e corect   Ceva ce nu e corect Icon_minitimeDum Aug 21, 2011 2:43 am

=)))) jalnic....io joc de 2 sapt pe server si am avut urmatoarele arme de gm fara sa donez le zic la rand:metalica,katana,ark cer,arc demonic,ark manie,elf,topor soare....nu toate deodata la rand...si fara sa donez 1 leu

P.S.:multi dobitoci au arme gm si nu dau nici 7k cu ele nu ma puteti contrazice aici...cand aveam sirius bateam multi cu arme gm
Sus In jos
SpeeDutzu
Membru Elite
Membru Elite
SpeeDutzu

Data de inscriere : 02/08/2010
Varsta : 25

MesajSubiect: Re: Ceva ce nu e corect   Ceva ce nu e corect Icon_minitimeDum Aug 21, 2011 2:50 am

mda nici eu nam donat 1ban pnt e o porcarie sa donezi asa multi bani si am set mob 8 iteme arc manie care sunt sigur ca nu multi il au facut ca mine si totusi nam donat dar am muncit mult
Sus In jos
7Pacate
Membru Elite
Membru Elite
7Pacate

Data de inscriere : 29/06/2011
Varsta : 32
Localizare : Satu-Mare

MesajSubiect: Re: Ceva ce nu e corect   Ceva ce nu e corect Icon_minitimeDum Aug 21, 2011 3:30 am

bai coca cola pe tine te-a intrebat cineva ceva? mai bine nu ai mai zice nimic te faci de rusine tu singur:)
Sus In jos
Coca-Cola;x
V.I.P.
V.I.P.
Coca-Cola;x

Data de inscriere : 08/07/2011
Varsta : 28

MesajSubiect: Re: Ceva ce nu e corect   Ceva ce nu e corect Icon_minitimeDum Aug 21, 2011 11:24 am

SpeeDutzu a scris:
mda nici eu nam donat 1ban pnt e o porcarie sa donezi asa multi bani si am set mob 8 iteme arc manie care sunt sigur ca nu multi il au facut ca mine si totusi nam donat dar am muncit mult
io nam muncit aproape deloc frate...joc privatu asta 4fun doar atat...in 2 zile facusem rost de prima arma gm...fara sa donez
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ceva ce nu e corect   Ceva ce nu e corect Icon_minitime

Sus In jos

Ceva ce nu e corect
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Nu mi se pare corect!
» 7Wallpapere pt 7 fete depe game!