NewKing Membru
Data de inscriere : 25/01/2011 Varsta : 33 Localizare : Ce mai conteaza bre sunt la Badea akasa [;x]
| Subiect: Nu mi se pare corect! Lun Ian 31, 2011 7:16 am | |
| [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Va rog sa ma scuzati pt topikul inutil de dinainte va rog sa va uitati si sa fie pedepsit. | |
|
Isabella V.I.P.
Data de inscriere : 11/07/2010 Varsta : 33 Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj) Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel
| Subiect: Re: Nu mi se pare corect! Lun Ian 31, 2011 7:20 am | |
| - NewKing a scris:
- [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Va rog sa ma scuzati pt topikul inutil de dinainte va rog sa va uitati si sa fie pedepsit. Ar merita un mute baiatu sa invete sa respecte o fata dar cum reclamatiile joc sunt inchise nu stiu ce sa iti spun! | |
|
NewKing Membru
Data de inscriere : 25/01/2011 Varsta : 33 Localizare : Ce mai conteaza bre sunt la Badea akasa [;x]
| Subiect: Re: Nu mi se pare corect! Lun Ian 31, 2011 7:21 am | |
| Isa ms oricum | |
|
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
| Subiect: Re: Nu mi se pare corect! Lun Ian 31, 2011 7:23 am | |
| NewKing pastreaza dovezile pana se deschid "reclamatii Joc";)Atunci vei posta aklo!Se vor deschide in februarie(dupa ce termina angel sesiunea)...Pana atunci T.c! | |
|
Isabella V.I.P.
Data de inscriere : 11/07/2010 Varsta : 33 Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj) Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Nu mi se pare corect! | |
| |
|