| Tocmai mi`a venit o idee pt un joc.. | |
|
+9CR7 ♫JυѕтOνєя™♫ ShowTime Lika. ReMyX13 ǩhƪLL SexyKnif3 ..::[TheBoy]::.. GodFather♥ 13 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Dumii V.I.P.
Data de inscriere : 05/02/2011 Varsta : 31 Localizare : My World ;x
| Subiect: Re: Tocmai mi`a venit o idee pt un joc.. Mar Dec 06, 2011 1:27 pm | |
| maestru m - masa a - atlas )) e - enciclopedie s - sirenaa :O t - tentant r - reancarnare u - uimitor | |
|
| |
CR7 Helper
Data de inscriere : 29/11/2011 Varsta : 25 Localizare : Cernavoda(CvD)
| Subiect: Re: Tocmai mi`a venit o idee pt un joc.. Mar Dec 06, 2011 1:31 pm | |
| basescu
b-boschetar a-ametit s-sucks e-euroboschetar s-sarac c-curvos u-umanosapiens | |
|
| |
ǩhƪLL Membru Elite
Data de inscriere : 14/03/2011 Varsta : 25 Localizare : Shibusen
| Subiect: Re: Tocmai mi`a venit o idee pt un joc.. Mar Dec 06, 2011 9:21 pm | |
| - DeadMachineCvD a scris:
- cypaker esti un copil distrus de viata.Mai voiai si helper.COpil copac si retardat ce esto
ON
cypaker
c-cacacios y-idiot p-Cap de prezervator a-analfabet k-koios e-eutanasiat r-roman spurcat
SA IMI IEI PU** IN GURA TA wa copil din tomberon el ti-a adresat niste cuvinte care chiar ti se potrivesc !Tu injuri aiurea si dupa te vaietzi ca tu esti nevinovat,esti ca o daniela crudu la vrei sa fii miliardar...nu stii ce sa faci adica el nu te-a injurat si tu incepi sa injuri f***tzi sfoara mati de inginer de salubritate ) ON: bou(DeadMachineCvD) b-batut o-oribilat u-urat | |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Re: Tocmai mi`a venit o idee pt un joc.. Mar Dec 06, 2011 11:37 pm | |
| NU mai injurati! Ducetiva pe camp si injurati acolo!
Regula jocului e sa faci cuvinte CU ULTIMA LITERA! Nu cu orice litera! | |
|
| |
xXSαмαηXx Membru Elite
Data de inscriere : 02/12/2011 Varsta : 29 Localizare : Vคlςєค,Dгคﻮครคภเ ;)
| Subiect: Re: Tocmai mi`a venit o idee pt un joc.. Mier Dec 07, 2011 12:14 am | |
| DeadMachines se vede k esti un copil care stie doar sa injure si cand tiai cerut scuze si ai zis k o sa te faci cuminte ai cam incalcat promisiunile;)Vezi poate iar iei ban,nush ce ai tu cu mne k eo nu tiam facut nmk PS:uragan u-urat r-racit a-analfabet g-game a-antic n-nimeni | |
|
| |
ReMyX13 V.I.P.
Data de inscriere : 29/05/2011 Varsta : 27 Localizare : Constanta/Poarta6
| Subiect: Re: Tocmai mi`a venit o idee pt un joc.. Mier Dec 07, 2011 1:13 am | |
| nelimitat
n- nu e- elegant l- laudoros i - iad m - maestru i-iritat t- tantalau a -aerodinamic t - tractor | |
|
| |
CR7 Helper
Data de inscriere : 29/11/2011 Varsta : 25 Localizare : Cernavoda(CvD)
| Subiect: Re: Tocmai mi`a venit o idee pt un joc.. Mier Dec 07, 2011 1:20 am | |
| imi bag pl in aia care mai ma injura
ON:
Prosti(hitman,cypaker,saman)
P-pedofili r-rai o-orfelinat s-super t-tampiti i-inapti | |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Re: Tocmai mi`a venit o idee pt un joc.. Mier Dec 07, 2011 6:36 am | |
| NU mai vorbi urat,deja imi faci nervi,vezi sa nu iei ban iar!
ON
Imortalizat Nervos Demoralizat Important Gerunziu Omogen | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Tocmai mi`a venit o idee pt un joc.. | |
| |
|
| |
| Tocmai mi`a venit o idee pt un joc.. | |
|