| O idee pt un "event" | |
|
+5OV1D1UU xTiGeR dRuId.# ♫JυѕтOνєя™♫ ReMyX13 9 participanți |
e buna ? | | Total voturi : 9 | | Sondaj inchis |
|
Autor | Mesaj |
---|
ReMyX13 V.I.P.
Data de inscriere : 29/05/2011 Varsta : 27 Localizare : Constanta/Poarta6
| Subiect: O idee pt un "event" Lun Dec 12, 2011 1:13 am | |
| Deci un player sa omoare in DUEL 100 de players ! daca omoara sa primeasca 100 de md Daca se pune pe liber si omoara players sa ii scada din acel nr de players ex : ReMyX13 a omorat 15 players in duel Am omorat 5 cand eram pe liber si mia scazut pana la 10 players | |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
| Subiect: Re: O idee pt un "event" Lun Dec 12, 2011 2:08 am | |
| Pai sunt mii de jucatori , cum sa tina evidenta la fiecare jucator cate dueluri a castigat ? Si app , asa fac si eu duel cu cei mai slabi si gata fac 100 de duele castigate , eu nu prea sunt de acord :-?? Acum nush | |
|
| |
dRuId.# Moderator
Data de inscriere : 24/08/2010 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti[•]
| Subiect: Re: O idee pt un "event" Lun Dec 12, 2011 2:08 am | |
| Este exagerat de multe md ... si oricum daca vin 2 3 modati ... ramaneti fara md voi si le ia ei ...ex ... va ramane doar 1 cel mai bun dupa svr si atunci vom vedea .. | |
|
| |
xTiGeR Membru Elite
Data de inscriere : 12/06/2011 Localizare : In Universul Meu !
| Subiect: Re: O idee pt un "event" Lun Dec 12, 2011 3:27 am | |
| Mda...ce sa zic sunt doar 3 probleme ... : 1 Modatii o sa omoare mereu ...si mereu ...si mereu (poate mai sunt tembeli dastia pe speed care nu stiu ce e aia mod si fac duel cu toata lumea) 2. Oricine poate sa omoare dastia mici si face imd 100 3. Poate ii vine cuiva ideea sa isi faca un cont mai mic si sa faca dueluri intre contul lui mai mic si cel mai mare.
| |
|
| |
OV1D1UU Helper
Data de inscriere : 15/12/2010 Varsta : 30
| Subiect: Re: O idee pt un "event" Lun Dec 12, 2011 5:37 am | |
| | |
|
| |
ǩhƪLL Membru Elite
Data de inscriere : 14/03/2011 Varsta : 25 Localizare : Shibusen
| Subiect: Re: O idee pt un "event" Lun Dec 12, 2011 8:02 am | |
| Bine ca ar merge modatule nui asa?la tn e ca si cum ai zice :pai eu imi chem toti colegii pe sv ,ii chem pe toti la mine si ii fac praf pe toti | |
|
| |
.Úniqúe Moderator
Data de inscriere : 26/07/2010 Varsta : 27 Localizare : RamniCu Valcea
| Subiect: Re: O idee pt un "event" Lun Dec 12, 2011 8:58 am | |
| hm remix nu e o idee cam buna ca daca vine un modat pica toti jos si sti bine nush ce sa zic e alegerea lu angel nu e sv meu sau al tau sau altcuiva doar a lui Angel:) | |
|
| |
xXSαмαηXx Membru Elite
Data de inscriere : 02/12/2011 Varsta : 29 Localizare : Vคlςєค,Dгคﻮครคภเ ;)
| Subiect: Re: O idee pt un "event" Lun Dec 12, 2011 10:08 am | |
| Nu e buna ideea de lok.. 1.Vin eo si va omor pe toti:))) 2.Toti o sa fie pe mana zicand...ba lasama sa te omor de 100 de ori gen.. 3.Exces de MD-uri si noobi o sa aiba 3-4 arme de GM:)) parerea mea.. Deci contra:) | |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
| Subiect: Re: O idee pt un "event" Lun Dec 12, 2011 10:15 am | |
| - TheAng3L a scris:
- Mda...ce sa zic sunt doar 3 probleme ... :
1 Modatii o sa omoare mereu ...si mereu ...si mereu (poate mai sunt tembeli dastia pe speed care nu stiu ce e aia mod si fac duel cu toata lumea) 2. Oricine poate sa omoare dastia mici si face imd 100 3. Poate ii vine cuiva ideea sa isi faca un cont mai mic si sa faca dueluri intre contul lui mai mic si cel mai mare.
Scuzama , dar tocmai ai dat ideea , inteligentule )))) | |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Re: O idee pt un "event" Lun Dec 12, 2011 11:32 am | |
| Nu e o idee deloc buna,eu pot sa omor 10 oameni si zic ca am omorat 100,plus ca pot sa imi fac conturi mai mici si sa le omor,sau pot face alte lucruri.
Nu are rost sa mai tin topicul deschis! Deja unii sunt contra,plus ca modatii castiga automat! Event`urile vor fi alese de Angel,ii poti da PM cu propunerea ta! Asa ca..
Subiect inchis! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: O idee pt un "event" | |
| |
|
| |
| O idee pt un "event" | |
|