| O zi buna pt arde !!! ma las :) | |
|
+9zmR ♫JυѕтOνєя™♫ dRuId.# GodFather♥ ^_^ZCF^_^ DREY Rosenrot. .Úniqúe CoolDowns 13 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
CoolDowns Membru
Data de inscriere : 28/05/2011
| Subiect: O zi buna pt arde !!! ma las :) Sam Mai 28, 2011 1:36 am | |
| Deci prin acest topic vreau sa anunt plecarea mea definitiva de pe acest server Sunt ReMiX13 Am avut multe placeri buna dar tot mai multe neplaceri din cauza unui singur om ( nu dau nume ) prieteni multi... a fost frumos aceasta traire mia placut sa va cunosc,sa radem impreuna:) arde eu iti aduc players si tu imi dai cu shutu in fund MS MULT sti cum se zice un shut in fund in pas inainte deci PA ALL``S!! no sa va uit ( mai ales isa. god , over , lary , cosmin, andra , enigma . si multi altii !!!) ADIO! | |
|
| |
.Úniqúe Moderator
Data de inscriere : 26/07/2010 Varsta : 27 Localizare : RamniCu Valcea
| Subiect: Re: O zi buna pt arde !!! ma las :) Sam Mai 28, 2011 1:43 am | |
| | |
|
| |
Rosenrot. Membru Elite
Data de inscriere : 02/07/2010 Varsta : 30 Localizare : Constanta
| Subiect: Re: O zi buna pt arde !!! ma las :) Sam Mai 28, 2011 2:50 am | |
| Frate , chiar daca nu am apucat sa ne cunoastem , nu pleca , nu pune la suflet , nu ai de ce . Cum zicea si DruidofHell : "Invata sa uiti si vei fi fericit".Nu ai de ce sa pleci chiar daca esti suparat, deci nu ne parasi si tu | |
|
| |
DREY Membru
Data de inscriere : 03/04/2011 Varsta : 28 Localizare : Romania,Caras-Severin,Fizes
| Subiect: Re: O zi buna pt arde !!! ma las :) Sam Mai 28, 2011 2:59 am | |
| | |
|
| |
CoolDowns Membru
| Subiect: Re: O zi buna pt arde !!! ma las :) Sam Mai 28, 2011 3:14 am | |
| Mam saturat !!!! NU MAI SUPORT sa isi bate joc arde de mne arde cu tne aici se duc pleyeri daca ai plecat cred ca sv ar avea peste 1000 de players | |
|
| |
Rosenrot. Membru Elite
Data de inscriere : 02/07/2010 Varsta : 30 Localizare : Constanta
| Subiect: Re: O zi buna pt arde !!! ma las :) Sam Mai 28, 2011 3:20 am | |
| Remix stii cum se spune NU pune la suflet Incearca sa treci peste Nu ne parasi si tu | |
|
| |
^_^ZCF^_^ V.I.P.
Data de inscriere : 21/04/2010 Varsta : 30 Localizare : undeva'n romania
| Subiect: . Sam Mai 28, 2011 4:13 am | |
| bft | |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Re: O zi buna pt arde !!! ma las :) Sam Mai 28, 2011 7:01 am | |
| remix tu vorbesti ca de la arde se duc playerii? da cu kick hacku tau nu se mai duc playerii? mai esti si nesimtit si nu recunosti ca nu ai folosit hack pe contu tau,ci si pe al meu | |
|
| |
dRuId.# Moderator
Data de inscriere : 24/08/2010 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti[•]
| Subiect: Re: O zi buna pt arde !!! ma las :) Sam Mai 28, 2011 7:16 am | |
| Remix acum sincer nu trebe ....sa pui la suflet.....si nu tea pus nimeni sa aduci plaieri ...acum nu ca t trag la raspundere dar nu ar trebui sa-i scoti lu arde pe ochi .....ca ii aduci plaiery pe ..svr...Sincer Nu Pleca.... Mai ai Multe De Vazut De Traiet...printre noi.... Design....Nu Mai fi asa intepat cu el si tu ai gresit si el a gresit ....Nu trebe acum sa porti ura p el
Un Micutz Edit
Fi atent mai ....daca te ...hotarasti sa ramai ...tot la rosi o sa t ajut eu la lvl la toate......Sincer ....Te ajut cu toate....Sami spui aici ce hotarare ai luat | |
|
| |
CoolDowns Membru
| Subiect: Re: O zi buna pt arde !!! ma las :) Sam Mai 28, 2011 11:59 am | |
| - ۰Ðєѕιgη۰ a scris:
- remix tu vorbesti ca de la arde se duc playerii? da cu kick hacku tau nu se mai duc playerii? mai esti si nesimtit si nu recunosti ca nu ai folosit hack pe contu tau,ci si pe al meu
mai sti cand imi cerei mie iteme ca nu aveai? tu si over :-s imi cereati iteme si cand vam dat eram bun candfac o greseala is mort pt toti :-s | |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
| |
| |
CoolDowns Membru
| Subiect: Re: O zi buna pt arde !!! ma las :) Sam Mai 28, 2011 1:05 pm | |
| eu nu scot ochi la nimeni dar god ai grija cu vorbele | |
|
| |
zmR Membru
Data de inscriere : 17/02/2011 Varsta : 33 Localizare : I do not know where
| |
| |
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Re: O zi buna pt arde !!! ma las :) Dum Mai 29, 2011 2:50 am | |
| - CoolDowns a scris:
- eu nu scot ochi la nimeni
dar god ai grija cu vorbele ti`ai luat itemele inapoi de pe contu meu inainte sa iau ban asa ca nu mai suferi,plus ca tu ai uitat cand ti`am facut iteme si te milogeai de mn? | |
|
| |
Fraude^_^ Membru
Data de inscriere : 01/05/2011 Localizare : 2 Blocuri Mai Sus La Stanga
| Subiect: Re: O zi buna pt arde !!! ma las :) Dum Mai 29, 2011 1:18 pm | |
| Aiurea topicu' ... Remix, si eu am luat ban din acelasi motiv ... dar eu macar nu ma plang atata timp cat stiu ca am fost vinovat si am riscat
Oricum, RoSpeedu' nu mai e cum era inainte ... acuma orice cretin vine, baga 100/150 ron si isi ia itm modate
Itemele modate fac cumva pizza, cartofi prajiti sau altcv?
Voi chiar nu realizati ca bagati bani intr'un server PRIVAT ?
Asta nu inseamna nimica pe privat orice prost poate fii bun dar pe oficial e cu totu' altcv
Nici macar nu e sigur serverul de pe o zi pe alta
Voi nu v-a ganditi putin ca daca i se pune pata lui Angel, inchide srv, el castiga bani de pe urma prostiilor, si v-a lasa cu ochii-n soare?
Hai sa zicem, incercati si voi privatu' sa testati niste chestii pe care pe oficial nu le puteti obtine asa usor ... bagati 5 - 10 euro ... da nimic mai mult
Dar se pare ca voi cu asta traiti cu privatele ...
Hai, acuma sa vina Angel / arde sa spuna cv destept si apoi sa primesc ban deabea astept pt ca si ei stiu ca asa e, cum spun eu dar asta e, adevarul doare xD | |
|
| |
[Owner]Angel Admin
Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 33 Localizare : Targu Jiu Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro
| Subiect: Re: O zi buna pt arde !!! ma las :) Lun Mai 30, 2011 9:20 am | |
| Te asigur eu ca nu se va intampla asta. Nu esti in pozitia sa iti faci griji de acest lucru. Cat timp donatiile exista va exista si serverul. Toti banii facuti cu serverul acesta se vor duce la hosting (in cazul in care donatiile inceteaza). Iar daca dupa ceea nu ne dam drumul atunci se va inchide ramanand doar cu amintirile la fel ca toti. Dar cu serverul este placut de jucatori, nu este problema ta ca ei doneaza si ajuta ca sa joci si tu, cel care faci mofturi, in continuare.
Tu de ce pleci Remix? Spune care este problema ta in legatura cu ardeash si o rezolv eu. | |
|
| |
ReMyX13 V.I.P.
Data de inscriere : 29/05/2011 Varsta : 27 Localizare : Constanta/Poarta6
| Subiect: Re: O zi buna pt arde !!! ma las :) Lun Mai 30, 2011 9:25 am | |
| - [Owner]Angel a scris:
- Te asigur eu ca nu se va intampla asta. Nu esti in pozitia sa iti faci griji de acest lucru. Cat timp donatiile exista va exista si serverul. Toti banii facuti cu serverul acesta se vor duce la hosting (in cazul in care donatiile inceteaza). Iar daca dupa ceea nu ne dam drumul atunci se va inchide ramanand doar cu amintirile la fel ca toti.
Dar cu serverul este placut de jucatori, nu este problema ta ca ei doneaza si ajuta ca sa joci si tu, cel care faci mofturi, in continuare.
Tu de ce pleci Remix? Spune care este problema ta in legatura cu ardeash si o rezolv eu. mia transmins sa va spun ca sunt vecinu lui arde ia banat un cont degeaba nume cont : remix2010 nume joc ByR3MyX13 acest cont la facut dupa reformatre si nu mia avea hack-ul si pe forum pe Ninja4Ever iar a primit ban si il roaga pe arde pe chat sa isi deblocheaze privat mesaj si chat privat sa poate banati vorbi cu el ATATA ! a avut sazica | |
|
| |
----->>Viruss<<----- Membru Elite
Data de inscriere : 05/03/2011 Varsta : 27 Localizare : La mare
| Subiect: Re: O zi buna pt arde !!! ma las :) Mier Iun 01, 2011 7:07 am | |
| serverul se va duce drq cu arde pe el...intro singura parte ai avut dreptate...e un adm. bun..dar cum am mai zis ar trb sa monteze un hack-shield ca sa dispara hackeri ar fi ma ibn nu credeti
Ultima editare efectuata de catre Assasin;x in Mier Iun 08, 2011 1:00 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
.Úniqúe Moderator
Data de inscriere : 26/07/2010 Varsta : 27 Localizare : RamniCu Valcea
| |
| |
Fraude^_^ Membru
Data de inscriere : 01/05/2011 Localizare : 2 Blocuri Mai Sus La Stanga
| Subiect: Re: O zi buna pt arde !!! ma las :) Joi Iun 02, 2011 12:38 pm | |
| - Assasin;x a scris:
- serverul se va duce drq cu arde pe el...intro singura parte ai avut dreptate...e un adm. bun..dar cum am mai zis ar trb sa monteze un hack-shield ca sa dispara hackeri ar fi ma ibn nu credeti
staff Am observat cv, tu la sfarsit ai scris " staff", dar la inceput ai scris ca serverul se va duce drq cu arde pe el Arde e din staff, si isi face treaba ca lumea, daca nu isi facea treaba bine, eu acum nu aveam ban pe joc Angel, sa fim seriosi, voi nu platiti la hosting cat spuneti ca platiti , mai ales ca mai e si lag din cand in cand pe server si pentru a remedia asta mai trebuie rebooturi... Daca plateati in fiecare luna cat ati zis ca platiti, tu si ardeash, pai mergea ca uns fara PIC de lag, sunt sigur... Serios acuma, Angel, cine sta pana la 3 noaptea (sa zicem) pe metin, pentru a juca? NIMENI, cu cateva exeptii de cativa nebuni... Serveru' era bun si cand era PvP mai de mult, cand il tineai tu ... Programu' era cat se poate de acceptabil si normal, rar de tot existau probleme cu loginu', si cand existau, oricum nimeni nu murea daca astepta 2-3 min pana urmeaza alta repriza de login | |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
| Subiect: Re: O zi buna pt arde !!! ma las :) Joi Iun 02, 2011 10:44 pm | |
| | |
|
| |
ReMyX13 V.I.P.
Data de inscriere : 29/05/2011 Varsta : 27 Localizare : Constanta/Poarta6
| Subiect: Re: O zi buna pt arde !!! ma las :) Vin Iun 03, 2011 12:00 am | |
| - [Owner]Angel a scris:
- Te asigur eu ca nu se va intampla asta. Nu esti in pozitia sa iti faci griji de acest lucru. Cat timp donatiile exista va exista si serverul. Toti banii facuti cu serverul acesta se vor duce la hosting (in cazul in care donatiile inceteaza). Iar daca dupa ceea nu ne dam drumul atunci se va inchide ramanand doar cu amintirile la fel ca toti.
Dar cu serverul este placut de jucatori, nu este problema ta ca ei doneaza si ajuta ca sa joci si tu, cel care faci mofturi, in continuare.
Tu de ce pleci Remix? Spune care este problema ta in legatura cu ardeash si o rezolv eu. daca e cv imi zici aici si iti dau pm si zic tot ca aici se baga toti si nam chef app is remix mam reintors sper sa nu mai iau iar ban ca nu intru 2 zile pe cont :@ | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: O zi buna pt arde !!! ma las :) | |
| |
|
| |
| O zi buna pt arde !!! ma las :) | |
|