| Arde dar tu vreau sa imi raspunzi :) | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Ninja4Ever Membru
Data de inscriere : 09/05/2011 Varsta : 27 Localizare : Constanta
| Subiect: Arde dar tu vreau sa imi raspunzi :) Lun Mai 09, 2011 7:09 am | |
| Buna ziua/seara
Asi dori sa intreb dc am luat ban p Chat/Forum/Joc
pe joc aveam numele : ReMiX13 pe chat aveam : ReMiX13(pce)Alex pe joc aveam : ReMiX13
asi dori sa intreb dc am luat ban?:-w
deci acum cateva serii eram in iad aveam lvl 98 ma facusem war si nu aveam exp pt g1...
mam dus in iad sa fac exp pt g1 era dorutu ... si tot batea p acolo si facea un lag mare si iam zis saplece ca face lag mare si a plecat si era mult mult mult yang p jos.. si a venit arde si mia dat ban
DC?
Doar arde sa raspunda !
arde,eclipse,angel doar voi raspundeti ! | |
|
| |
pepsyl3mon V.I.P.
Data de inscriere : 28/08/2010 Varsta : 29 Localizare : Dej,jud Cluj
| Subiect: Re: Arde dar tu vreau sa imi raspunzi :) Lun Mai 09, 2011 8:16 am | |
| ReMiX13 (banat IP pt kick hack)....sper ca tea lamurit:P | |
|
| |
Ninja4Ever Membru
| Subiect: Re: Arde dar tu vreau sa imi raspunzi :) Lun Mai 09, 2011 8:25 am | |
| nu folosesc HACK !!!!
dorutu folosea hack kick :@ | |
|
| |
ѕтя8кℓαω Membru Elite
Data de inscriere : 08/03/2011 Varsta : 34 Localizare : ¢яαισνα
| Subiect: Re: Arde dar tu vreau sa imi raspunzi :) Lun Mai 09, 2011 10:27 am | |
| Are dreptate ReMiX dorutu folosea kick hack ca ma dat afara dp 2 conturi unu la pr meu si unu la mn!!!!
| |
|
| |
pepsyl3mon V.I.P.
| Subiect: Re: Arde dar tu vreau sa imi raspunzi :) Lun Mai 09, 2011 10:34 am | |
| NU CONTEAZA CINE A FOLOSIT...A FOST BANAT PE IP..LA TOT:) | |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
| Subiect: Re: Arde dar tu vreau sa imi raspunzi :) Lun Mai 09, 2011 9:56 pm | |
| Pepsy , ba eu cred ca , conteaza foarte mult deoarece iei ban pe un motiv anume , si remix din auzitele mele nu a luat pe drept !! Aici nu ma bag , decideti voi ca pe urma iarasi dati vina pe mine !! | |
|
| |
Ninja4Ever Membru
| Subiect: Re: Arde dar tu vreau sa imi raspunzi :) Mar Mai 10, 2011 12:51 am | |
| Astia care ma stiti bine Stiti ca niciodata nu folosesc hack ca nu am dc? daca imi dai hack sincer sa fiu chiar nu stiu sa il folosesc... astia care ma stiti bine de cand am venit... ati auzit de la cnv ca folosesc hack? | |
|
| |
ardeash Membru Elite
Data de inscriere : 26/04/2010 Varsta : 44 Localizare : Arad Comentarii : Nu te uita ca nu intelegi nimnic...
| Subiect: Re: Arde dar tu vreau sa imi raspunzi :) Mar Mai 10, 2011 3:03 am | |
| Adica io te vad cu ochii mei si tu zici ca nu ... adica ma minti in fata si ma faci pe mine orb ?!?!? Daca mai zici odata ca nu ai folosit te banez iara pe toate conturile ... Nesimtitule | |
|
| |
Ninja4Ever Membru
| Subiect: Re: Arde dar tu vreau sa imi raspunzi :) Mar Mai 10, 2011 8:05 am | |
| arde crede-ma nu folosesc hack credema tu ai venit imiedat ce a plecat dorutu dar ce sa mai zic... de partea mea nu e nimeni.... arde daca sti in ce situatie sunt .... nam dc sa folo hack crede-ma te rog frumos crede-ma | |
|
| |
pepsyl3mon V.I.P.
| Subiect: Re: Arde dar tu vreau sa imi raspunzi :) Vin Mai 13, 2011 1:00 am | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Arde dar tu vreau sa imi raspunzi :) | |
| |
|
| |
| Arde dar tu vreau sa imi raspunzi :) | |
|