| 3 saptamani langa andra:O:X | |
|
+10◎FrienD★ Ninja4Ever AntiNoob unnammed zmR .Úniqúe Annabelle *๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAda . ♡ xXxNightAnGeLxXx ByDark 14 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
ByDark Membru
Data de inscriere : 04/12/2010 Varsta : 30
| Subiect: 3 saptamani langa andra:O:X Vin Mai 20, 2011 5:25 am | |
| iepp all:x astazi fac 3 saptamani de cand snt cu andra E singura persoana care o iubesc cu adevarat:X sh care am stat cel mai mlt langa ea:$ Andra te iubesccc:Xsh am o poiezie pt tn:$:X:X: Sa nu ma intrebi iubitul meu, In lipsa ta daca mi-e greu, Sa nu ma-ntrebi daca iubesc, Sa nu ma-ntrebi daca traiesc, Sa nu ma-ntrebi daca mi-e dor, Sa nu ma-ntrebi de vreau sa mor, Sa nu ma-ntrebi daca mai pling, Sa nu ma-ntrebi ce am in gand, Sa nu ma-ntrebi ce-i frumusetea, Si suferinta si tristetea; Sa nu ma-ntrebi ce-i fericirea, Nici daca am cunoscut iubirea, Sa nu ma-ntrebi daca zambesc, In jur de pot sa mai privesc, Sa nu ma-ntrebi daca ma doare, Nici daca vad pe cer ca-i soare, Fara sa-ntrebi am sa-ti raspund, Frumosul meu cu suflet bland, La orce-ai vrut sau vrei sa sti, Raspunsuri,inger vei primi, In lipsa ta mi-e greu iubire, Iubesc,traiesc an amintire, De chipul tau ami este dor, Eu fara tine vreau sa....mor, In noapte lacrima-mi ascund, De dragul tau iubire pling, Cu tine-n gand adorm cu greu, In vis apari mereu mereu, Cei frumusetea?chipul tau, Cei suferinta?dorul meu, Cei tristetea?viata mea, De-ar fi s-o pierd nu mi-ar pasa, Ca am putut sa te cunosc, Sa te ating suflet frumos, Si am putut sa-ti simt iubirea, Si am aflat ce-i fericirea, Daca zimbesc o fac prin lacrimi, Daca privesc nu-s ochii mei, Ca nu mai am lumina inger, De cand te-ai departat de ei, Nu stiu,nu vad daca e soare, Nimic acum nu are rost, Secunda fara tine doare, A fost frumos,frumos...... a fost! Te ube andra:X:X: versurile leam loat de la o persoana foarte draga mie:$ sh le dedic loo andra:$:$:X:X: | |
|
| |
xXxNightAnGeLxXx V.I.P.
Data de inscriere : 19/06/2010 Varsta : 28 Localizare : Constanta ;)
| Subiect: Re: 3 saptamani langa andra:O:X Vin Mai 20, 2011 5:26 am | |
| felicitari Sunteti unul din cele mai frum cupluri dp Speed Sper sa mai ramaneti impreuna (A) Va potriviti de minune | |
|
| |
*๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAda . ♡ Moderator
Data de inscriere : 06/03/2011 Varsta : 27
| Subiect: Re: 3 saptamani langa andra:O:X Vin Mai 20, 2011 5:39 am | |
| Olathulee Te iubesc asa de mlt` :* dar mlt de tot:* .. Orice s`ar intampla baby , nu conteaza ptr ca stiu k ne iubim reciproc , esti raza mea , esti soarele meu , care stiu k imi apartii doar mie , te iubesc ff,mult esti mai dulce ca ciocolata , mai mereu tu ma alintii , mai mereu tu imi alungii suferinta din inima , si cu toate astea Tu esti tot ce`am visat , tot ce me`am dorit nu mai am nevoie de nimic pe lumea asta atata de mica Ptr me esti UNIVERSUL ; In sufletul meu , in inima mea am doar iubire ce ti`o daruiesc pe zi ce trece mai mult , mai mult si tot mai mult ptr k te iubesc asa de mult incat imi vine sa te iau si sa nu te mai dau la nimeni niciodata` > Sa te tin doar ptr me ` ; .. T`obe moolt` :* | |
|
| |
Annabelle V.I.P.
Data de inscriere : 28/06/2010 Varsta : 101
| Subiect: Re: 3 saptamani langa andra:O:X Vin Mai 20, 2011 7:36 am | |
| | |
|
| |
.Úniqúe Moderator
Data de inscriere : 26/07/2010 Varsta : 27 Localizare : RamniCu Valcea
| Subiect: Re: 3 saptamani langa andra:O:X Vin Mai 20, 2011 7:49 am | |
| Bravo Enigma | |
|
| |
zmR Membru
Data de inscriere : 17/02/2011 Varsta : 33 Localizare : I do not know where
| Subiect: Re: 3 saptamani langa andra:O:X Vin Mai 20, 2011 8:05 am | |
| astea-s finii mei FINULE SI FINA FF FRUM [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
unnammed Membru
Data de inscriere : 20/02/2011 Varsta : 30 Localizare : Tg. Frumos
| Subiect: Re: 3 saptamani langa andra:O:X Sam Mai 21, 2011 1:08 am | |
| | |
|
| |
AntiNoob Membru Elite
Data de inscriere : 02/12/2010
| Subiect: Re: 3 saptamani langa andra:O:X Sam Mai 21, 2011 2:37 am | |
| Frumos din partea ta Enigma Bun baiat )))) (A) | |
|
| |
Ninja4Ever Membru
Data de inscriere : 09/05/2011 Varsta : 27 Localizare : Constanta
| |
| |
◎FrienD★ V.I.P.
Data de inscriere : 13/05/2010 Varsta : 29 Localizare : Timisoara Comentarii : Imi plac fetele(la nebunie)!Imi mai place Metin2 si iubesc fotbalul!
| Subiect: Re: 3 saptamani langa andra:O:X Sam Mai 21, 2011 4:12 am | |
| Va sta chiar foarte bine impreuna!Succes in continuare enigmo!Esti norocos pentru ca o ai pe andra langa tine! | |
|
| |
Amethist Super Moderator
Data de inscriere : 15/12/2010 Varsta : 30 Localizare : # Bucureşti
| Subiect: Re: 3 saptamani langa andra:O:X Sam Mai 21, 2011 5:25 am | |
| Frumosi !.. >;d . In sf. te`ai facut si thu baiat cuminte !.. ;;] | |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
| Subiect: Re: 3 saptamani langa andra:O:X Sam Mai 21, 2011 5:30 am | |
| Frumos cuplu ! | |