Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

Acasa3 saptamani langa andra:O:X EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

3 saptamani langa andra:O:X

In jos 
+10
◎FrienD★
Ninja4Ever
AntiNoob
unnammed
zmR
.Úniqúe
Annabelle
*๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAda . ♡
xXxNightAnGeLxXx
ByDark
14 participanți
AutorMesaj
ByDark
Membru
Membru
ByDark

Data de inscriere : 04/12/2010
Varsta : 30

3 saptamani langa andra:O:X Empty
MesajSubiect: 3 saptamani langa andra:O:X   3 saptamani langa andra:O:X Icon_minitimeVin Mai 20, 2011 5:25 am

iepp all:x astazi fac 3 saptamani de cand snt cu andra :calm: :banana:

E singura persoana care o iubesc cu adevarat:X sh care am stat cel mai mlt langa ea:$ :trabuc:

Andra te iubesccc:Xsh am o poiezie pt tn:$:X:X:

Sa nu ma intrebi iubitul meu, In lipsa ta daca mi-e greu, Sa nu ma-ntrebi daca iubesc, Sa nu ma-ntrebi daca traiesc, Sa nu ma-ntrebi daca mi-e dor, Sa nu ma-ntrebi de vreau sa mor, Sa nu ma-ntrebi daca mai pling, Sa nu ma-ntrebi ce am in gand, Sa nu ma-ntrebi ce-i frumusetea, Si suferinta si tristetea; Sa nu ma-ntrebi ce-i fericirea, Nici daca am cunoscut iubirea, Sa nu ma-ntrebi daca zambesc, In jur de pot sa mai privesc, Sa nu ma-ntrebi daca ma doare, Nici daca vad pe cer ca-i soare, Fara sa-ntrebi am sa-ti raspund, Frumosul meu cu suflet bland, La orce-ai vrut sau vrei sa sti, Raspunsuri,inger vei primi, In lipsa ta mi-e greu iubire, Iubesc,traiesc an amintire, De chipul tau ami este dor, Eu fara tine vreau sa....mor,
In noapte lacrima-mi ascund, De dragul tau iubire pling, Cu tine-n gand adorm cu greu, In vis apari mereu mereu, Cei frumusetea?chipul tau, Cei suferinta?dorul meu, Cei tristetea?viata mea, De-ar fi s-o pierd nu mi-ar pasa, Ca am putut sa te cunosc, Sa te ating suflet frumos, Si am putut sa-ti simt iubirea, Si am aflat ce-i fericirea, Daca zimbesc o fac prin lacrimi, Daca privesc nu-s ochii mei, Ca nu mai am lumina inger, De cand te-ai departat de ei, Nu stiu,nu vad daca e soare, Nimic acum nu are rost, Secunda fara tine doare, A fost frumos,frumos...... a fost!

Te ube andra:X:X: versurile leam loat de la o persoana foarte draga mie:$ sh le dedic loo andra:$:$:X:X:
Sus In jos
xXxNightAnGeLxXx
V.I.P.
V.I.P.
xXxNightAnGeLxXx

Data de inscriere : 19/06/2010
Varsta : 28
Localizare : Constanta ;)

MesajSubiect: Re: 3 saptamani langa andra:O:X   3 saptamani langa andra:O:X Icon_minitimeVin Mai 20, 2011 5:26 am

felicitari Smile
Sunteti unul din cele mai frum cupluri dp Speed Wink
Sper sa mai ramaneti impreuna (A)
Va potriviti de minune
cheers
Sus In jos
*๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAda . ♡
Moderator
Moderator
*๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAda . ♡

Data de inscriere : 06/03/2011
Varsta : 27

MesajSubiect: Re: 3 saptamani langa andra:O:X   3 saptamani langa andra:O:X Icon_minitimeVin Mai 20, 2011 5:39 am

Olathulee Surprised Te iubesc asa de mlt` :* dar mlt de tot:* .. Orice s`ar intampla baby , nu conteaza ptr ca stiu k ne iubim reciproc , esti raza mea , esti soarele meu , care stiu k imi apartii doar mie , te iubesc ff,mult esti mai dulce ca ciocolata , mai mereu tu ma alintii , mai mereu tu imi alungii suferinta din inima , si cu toate astea Tu esti tot ce`am visat , tot ce me`am dorit nu mai am nevoie de nimic pe lumea asta atata de mica Ptr me esti UNIVERSUL ;Wink In sufletul meu , in inima mea am doar iubire ce ti`o daruiesc pe zi ce trece mai mult , mai mult si tot mai mult ptr k te iubesc asa de mult incat imi vine sa te iau si sa nu te mai dau la nimeni niciodata` >Smile Sa te tin doar ptr me ` ;Wink .. T`obe moolt` :*
Sus In jos
Annabelle
V.I.P.
V.I.P.
Annabelle

Data de inscriere : 28/06/2010
Varsta : 101

MesajSubiect: Re: 3 saptamani langa andra:O:X   3 saptamani langa andra:O:X Icon_minitimeVin Mai 20, 2011 7:36 am

baiat bun engi :calm: tine'o tot asha Razz

aa=))si aniversare fericita:>
:calm:
Sus In jos
.Úniqúe
Moderator
Moderator
.Úniqúe

Data de inscriere : 26/07/2010
Localizare : RamniCu Valcea

MesajSubiect: Re: 3 saptamani langa andra:O:X   3 saptamani langa andra:O:X Icon_minitimeVin Mai 20, 2011 7:49 am

Bravo
Enigma Smile :calm:
Sus In jos
zmR
Membru
Membru
zmR

Data de inscriere : 17/02/2011
Varsta : 33
Localizare : I do not know where

MesajSubiect: Re: 3 saptamani langa andra:O:X   3 saptamani langa andra:O:X Icon_minitimeVin Mai 20, 2011 8:05 am

astea-s finii mei FINULE SI FINA FF FRUM [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
unnammed
Membru
Membru
unnammed

Data de inscriere : 20/02/2011
Localizare : Tg. Frumos

MesajSubiect: Re: 3 saptamani langa andra:O:X   3 saptamani langa andra:O:X Icon_minitimeSam Mai 21, 2011 1:08 am

gg
Sus In jos
AntiNoob
Membru Elite
Membru Elite
AntiNoob

Data de inscriere : 02/12/2010

MesajSubiect: Re: 3 saptamani langa andra:O:X   3 saptamani langa andra:O:X Icon_minitimeSam Mai 21, 2011 2:37 am

Frumos din partea ta Enigma Razz

Bun baiat Smile)))) (A) :calm:
Sus In jos
Ninja4Ever
Membru
Membru
Ninja4Ever

Data de inscriere : 09/05/2011
Localizare : Constanta

MesajSubiect: Re: 3 saptamani langa andra:O:X   3 saptamani langa andra:O:X Icon_minitimeSam Mai 21, 2011 3:56 am

Bvo Dark Smile :shot:

Ultima editare efectuata de catre Ninja4Ever in Sam Mai 21, 2011 1:52 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
◎FrienD★
V.I.P.
V.I.P.
◎FrienD★

Data de inscriere : 13/05/2010
Varsta : 29
Localizare : Timisoara
Comentarii : Imi plac fetele(la nebunie)!Imi mai place Metin2 si iubesc fotbalul!

MesajSubiect: Re: 3 saptamani langa andra:O:X   3 saptamani langa andra:O:X Icon_minitimeSam Mai 21, 2011 4:12 am

Va sta chiar foarte bine impreuna!Succes in continuare enigmo!Esti norocos pentru ca o ai pe andra langa tine!
Sus In jos
Amethist
Super Moderator
Super Moderator
Amethist

Data de inscriere : 15/12/2010
Localizare : # Bucureşti

MesajSubiect: Re: 3 saptamani langa andra:O:X   3 saptamani langa andra:O:X Icon_minitimeSam Mai 21, 2011 5:25 am

Frumosi !.. >;d . In sf. te`ai facut si thu baiat cuminte !.. ;;]
Sus In jos
♫JυѕтOνєя™♫
V.I.P.
V.I.P.
♫JυѕтOνєя™♫

Data de inscriere : 04/09/2010
Localizare : OνєяGяανє

MesajSubiect: Re: 3 saptamani langa andra:O:X   3 saptamani langa andra:O:X Icon_minitimeSam Mai 21, 2011 5:30 am

Frumos cuplu ! Smile
Sus In jos
pită_cu_gem
Membru
Membru
pită_cu_gem

Data de inscriere : 13/05/2011

MesajSubiect: Re: 3 saptamani langa andra:O:X   3 saptamani langa andra:O:X Icon_minitimeSam Mai 21, 2011 8:43 am

respect:
Sus In jos
appLy
Membru
Membru
appLy

Data de inscriere : 01/01/2011

MesajSubiect: Re: 3 saptamani langa andra:O:X   3 saptamani langa andra:O:X Icon_minitimeSam Mai 21, 2011 11:10 pm

foarte frm bv man Wink cheers
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: 3 saptamani langa andra:O:X   3 saptamani langa andra:O:X Icon_minitime

Sus In jos

3 saptamani langa andra:O:X
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» mam gandit si eu sa postez dupa 2 saptamani de joc
» Andra Enjoi PhotoShop!
» La Multi Ani tuturor celor cu numele de Andrei Andrea Andra etc.
» Ce ai face daca te`ai trezi langa persoana de deasupra ta ?:))
» Un nou joc :)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2RoSpeed :: DISCUTII :: Discutii libere-
Mergi direct la: