La Multi Ani tuturor celor cu numele de Andrei Andrea Andra etc.
+4
*๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAda . ♡
[Owner]Angel
Tavi
ReDTz
8 participanți
Autor
Data de inscriere : 22/04/2011 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti
Subiect: La Multi Ani tuturor celor cu numele de Andrei Andrea Andra etc. Joi Noi 29, 2012 3:19 pm
La multi ani mie in primul rand in al-2-ilea rand la multi ani lu andra si in al 3-ilea rand la multi ani tuturor care ii cheama Andrei Andra etc mie lene sa scriu:)) e 1 dimineata datio drq=))). Care vor sa scrie urari sau alte dastea ar putea sa o faca in acest topic. Acuma nb ca nu am ce sa mai fac.
P.S:Topicul lam facut si ca ma plictiseam:)).
Tavi Helper
Data de inscriere : 24/06/2010 Varsta : 26 Localizare : Navodari Comentarii : De ce sa fie comentari?nu sunt rau
Subiect: Re: La Multi Ani tuturor celor cu numele de Andrei Andrea Andra etc. Joi Noi 29, 2012 3:54 pm
Mda merci :D:D:La multi ani tuturor care poarta acest nume"inclusiv eu..."
[Owner]Angel Admin
Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 33 Localizare : Targu Jiu Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro
Subiect: Re: La Multi Ani tuturor celor cu numele de Andrei Andrea Andra etc. Joi Noi 29, 2012 4:16 pm
La multi ani tuturor !
*๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAda . ♡ Moderator
Data de inscriere : 06/03/2011 Varsta : 27
Subiect: Re: La Multi Ani tuturor celor cu numele de Andrei Andrea Andra etc. Vin Noi 30, 2012 12:03 am
Ok , deci să încep cu începutul . Mulţumesc frumos pentru urare , chiar daca ne-am mai spus şi pe Metin azi . În al 2-lea rând la mulţi ani celor care îşi sărbătoresc astăzi ziua . ăăăăăăăă , era să uit la mulţi ani şi lui Destiny.Angel ! Este şi el un Andrei pe aici .
Đεsτiηy дηgεℓ Membru Elite
Data de inscriere : 23/12/2011 Varsta : 27
Subiect: Re: La Multi Ani tuturor celor cu numele de Andrei Andrea Andra etc. Vin Noi 30, 2012 1:34 am
Multumesc! La multi ani si tie nepotuu si tuturor celor cu numele Andrei, Andra etc. Si cel mai important, La Multi Ani surioara mea Andra(Shika Style)
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
Subiect: Re: La Multi Ani tuturor celor cu numele de Andrei Andrea Andra etc. Vin Noi 30, 2012 3:41 am
La multi ani!
ReDTz Membru Elite
Data de inscriere : 22/04/2011 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti
Subiect: Re: La Multi Ani tuturor celor cu numele de Andrei Andrea Andra etc. Vin Noi 30, 2012 5:43 am
Đεsτiηy дηgεℓ a scris:
Multumesc! La multi ani si tie nepotuu si tuturor celor cu numele Andrei, Andra etc. Si cel mai important, La Multi Ani surioara mea Andra(Shika Style)
LA MULTI ANI UNCHI Under
xAisha ♥Shiori♥ Membru Elite
Data de inscriere : 30/08/2010 Varsta : 31 Localizare : in lumea mea:o3 ♥
Subiect: Re: La Multi Ani tuturor celor cu numele de Andrei Andrea Andra etc. Vin Noi 30, 2012 6:59 am
La Multzi ani!♥
Blake. Membru
Data de inscriere : 17/05/2012 Localizare : Romania
Subiect: Re: La Multi Ani tuturor celor cu numele de Andrei Andrea Andra etc. Vin Noi 30, 2012 10:23 am
La mulți ani!
Continut sponsorizat
Subiect: Re: La Multi Ani tuturor celor cu numele de Andrei Andrea Andra etc.
La Multi Ani tuturor celor cu numele de Andrei Andrea Andra etc.