Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaLa Multi Ani tuturor celor cu numele de Andrei Andrea Andra etc. EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

La Multi Ani tuturor celor cu numele de Andrei Andrea Andra etc.

In jos 
+4
*๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAda . ♡
[Owner]Angel
Tavi
ReDTz
8 participanți
AutorMesaj
ReDTz
Membru Elite
Membru Elite

Data de inscriere : 22/04/2011
Varsta : 27
Localizare : Bucuresti

La Multi Ani tuturor celor cu numele de Andrei Andrea Andra etc. Empty
MesajSubiect: La Multi Ani tuturor celor cu numele de Andrei Andrea Andra etc.   La Multi Ani tuturor celor cu numele de Andrei Andrea Andra etc. Icon_minitimeJoi Noi 29, 2012 3:19 pm

La multi ani mie in primul rand in al-2-ilea rand la multi ani lu andra si in al 3-ilea rand la multi ani tuturor care ii cheama Andrei Andra etc mie lene sa scriu:)) e 1 dimineata datio drq=))).
Care vor sa scrie urari sau alte dastea ar putea sa o faca in acest topic.
Acuma nb ca nu am ce sa mai fac.

P.S:Topicul lam facut si ca ma plictiseam:)).
Sus In jos
Tavi
Helper
Helper
Tavi

Data de inscriere : 24/06/2010
Varsta : 26
Localizare : Navodari
Comentarii : De ce sa fie comentari?nu sunt rau Razz

MesajSubiect: Re: La Multi Ani tuturor celor cu numele de Andrei Andrea Andra etc.   La Multi Ani tuturor celor cu numele de Andrei Andrea Andra etc. Icon_minitimeJoi Noi 29, 2012 3:54 pm

Mda merci Very Happy:D:D:La multi ani tuturor care poarta acest nume"inclusiv eu..." drunken drunken
Sus In jos
[Owner]Angel
Admin
Admin
[Owner]Angel

Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 33
Localizare : Targu Jiu
Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro

MesajSubiect: Re: La Multi Ani tuturor celor cu numele de Andrei Andrea Andra etc.   La Multi Ani tuturor celor cu numele de Andrei Andrea Andra etc. Icon_minitimeJoi Noi 29, 2012 4:16 pm

La multi ani tuturor !
Sus In jos
http://metin2rospeed.ro
*๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAda . ♡
Moderator
Moderator
*๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAda . ♡

Data de inscriere : 06/03/2011

MesajSubiect: Re: La Multi Ani tuturor celor cu numele de Andrei Andrea Andra etc.   La Multi Ani tuturor celor cu numele de Andrei Andrea Andra etc. Icon_minitimeVin Noi 30, 2012 12:03 am

Ok , deci să încep cu începutul . Mulţumesc frumos pentru urare , chiar daca ne-am mai spus şi pe Metin azi Twisted Evil . În al 2-lea rând la mulţi ani celor care îşi sărbătoresc astăzi ziua .
ăăăăăăăă , era să uit la mulţi ani şi lui Destiny.Angel ! Este şi el un Andrei pe aici cheers .
Sus In jos
Đεsτiηy дηgεℓ
Membru Elite
Membru Elite
Đεsτiηy дηgεℓ

Data de inscriere : 23/12/2011

MesajSubiect: Re: La Multi Ani tuturor celor cu numele de Andrei Andrea Andra etc.   La Multi Ani tuturor celor cu numele de Andrei Andrea Andra etc. Icon_minitimeVin Noi 30, 2012 1:34 am

Multumesc! cheers La multi ani si tie nepotuu si tuturor celor cu numele Andrei, Andra etc.
Si cel mai important, La Multi Ani surioara mea Andra(Shika Style) I love you I love you
Sus In jos
GodFather♥
V.I.P.
V.I.P.
GodFather♥

Data de inscriere : 07/05/2010
Varsta : 30
Comentarii : Ma descurc!

MesajSubiect: Re: La Multi Ani tuturor celor cu numele de Andrei Andrea Andra etc.   La Multi Ani tuturor celor cu numele de Andrei Andrea Andra etc. Icon_minitimeVin Noi 30, 2012 3:41 am

La multi ani!
Sus In jos
https://www.youtube.com/watch?v=z8gQWbFpDGg
ReDTz
Membru Elite
Membru Elite

Data de inscriere : 22/04/2011

MesajSubiect: Re: La Multi Ani tuturor celor cu numele de Andrei Andrea Andra etc.   La Multi Ani tuturor celor cu numele de Andrei Andrea Andra etc. Icon_minitimeVin Noi 30, 2012 5:43 am

Đεsτiηy дηgεℓ a scris:
Multumesc! cheers La multi ani si tie nepotuu si tuturor celor cu numele Andrei, Andra etc.
Si cel mai important, La Multi Ani surioara mea Andra(Shika Style) I love you I love you

LA MULTI ANI UNCHI Under Embarassed Embarassed
Sus In jos
xAisha ♥Shiori♥
Membru Elite
Membru Elite
xAisha ♥Shiori♥

Data de inscriere : 30/08/2010
Varsta : 31
Localizare : in lumea mea:o3 ♥

MesajSubiect: Re: La Multi Ani tuturor celor cu numele de Andrei Andrea Andra etc.   La Multi Ani tuturor celor cu numele de Andrei Andrea Andra etc. Icon_minitimeVin Noi 30, 2012 6:59 am

La Multzi ani!♥
Sus In jos
http://dannaloveindiax3.sunphoto.ro
Blake.
Membru
Membru
Blake.

Data de inscriere : 17/05/2012
Localizare : Romania

MesajSubiect: Re: La Multi Ani tuturor celor cu numele de Andrei Andrea Andra etc.   La Multi Ani tuturor celor cu numele de Andrei Andrea Andra etc. Icon_minitimeVin Noi 30, 2012 10:23 am

La mulți ani! :bday:
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: La Multi Ani tuturor celor cu numele de Andrei Andrea Andra etc.   La Multi Ani tuturor celor cu numele de Andrei Andrea Andra etc. Icon_minitime

Sus In jos

La Multi Ani tuturor celor cu numele de Andrei Andrea Andra etc.
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2RoSpeed :: DISCUTII :: Discutii libere-
Mergi direct la: