| Ce tot va bagati peste numele meu daca nu stiti? | |
|
+5ByDark AntiNoob .Úniqúe Ŧhع.Ün๔عr†คkعr pită_cu_gem 9 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
pită_cu_gem Membru
Data de inscriere : 13/05/2011
| Subiect: Ce tot va bagati peste numele meu daca nu stiti? Vin Mai 20, 2011 4:11 am | |
| Numele meu nu estie pizza cu gem ci paine ...dar in loc de paine am pus "pita" Doamne fereste Si tu ByDark din topicul cu reclamatia? Ce ai madc sas fiu nesimtit? Tu esti poate Nu vam obligat sal reclamati. Vam rugat dar tu Na ce sa zic veziti de Paintu tau acolo si mai joacate cu barbie si masinute | |
|
| |
Ŧhع.Ün๔عr†คkعr Membru Elite
Data de inscriere : 01/11/2010 Varsta : 27 Localizare : Pe Frozen Throne
| Subiect: Re: Ce tot va bagati peste numele meu daca nu stiti? Vin Mai 20, 2011 4:31 am | |
| Eu nu prea vad ce rost are topicu acesta :S | |
|
| |
.Úniqúe Moderator
Data de inscriere : 26/07/2010 Varsta : 27 Localizare : RamniCu Valcea
| Subiect: Re: Ce tot va bagati peste numele meu daca nu stiti? Vin Mai 20, 2011 4:38 am | |
| ))))))))))) | |
|
| |
AntiNoob Membru Elite
Data de inscriere : 02/12/2010
| Subiect: Re: Ce tot va bagati peste numele meu daca nu stiti? Vin Mai 20, 2011 4:45 am | |
| Topic inutil :-j Eu nu am vazut pe nimeni sa se lege de numele tau Dati TC :-j | |
|
| |
pită_cu_gem Membru
Data de inscriere : 13/05/2011
| Subiect: Re: Ce tot va bagati peste numele meu daca nu stiti? Vin Mai 20, 2011 5:15 am | |
| IA UITATE SI IN TOPICU CU HACKERU-U ALA SA VEZI CA MA CORECTEAZA ASTIA ...ZIC CA PIZZA DAR DEFAPT NUMELE MEU VINE DE LA PAINE .."PITA" | |
|
| |
ByDark Membru
Data de inscriere : 04/12/2010 Varsta : 30
| Subiect: sall Vin Mai 20, 2011 5:17 am | |
| 1 la mana: Pita nu e paine:) pe intelesul tau e plita=cea pe care se face painea:) sh no e pita:) 2 la mana invata romana treci pe la scoala nu mai chiuli ca uite ce se-n tampla daca chiulesti no poti lega 2 cuvinte... 3 la mana;) Nu ma fa nesimtt pt ca am zis adevar:) era greu sa dai pe site sa te loghezi? si sa reclami? Cat teai logat pe forum mai repede te logai pe site;) dar ce sa faci stiu ca tu ai facut topicu ala doar sa pari interesant si sa maresti nr de msg.. 4 la mana;) asa prn paint pe langa mn esti 0 vno cu cea mai buna opera a ta de ps:) sh eo cu una prin paint te fac dn prima | |
|
| |
xXxNightAnGeLxXx V.I.P.
Data de inscriere : 19/06/2010 Varsta : 28 Localizare : Constanta ;)
| Subiect: Re: Ce tot va bagati peste numele meu daca nu stiti? Vin Mai 20, 2011 5:24 am | |
| mah ca sa va dati seama mai bn.... pita----pitã Asa se zice in unele orase din romania la matusimea la brasov toti in sat spun pita ) | |
|
| |
unnammed Membru
Data de inscriere : 20/02/2011 Varsta : 30 Localizare : Tg. Frumos
| Subiect: Re: Ce tot va bagati peste numele meu daca nu stiti? Sam Mai 21, 2011 1:07 am | |
| carei rostul topicului schimbati numele si nu unu de exemplu ce manaci | |
|
| |
Ninja4Ever Membru
Data de inscriere : 09/05/2011 Varsta : 27 Localizare : Constanta
| Subiect: Re: Ce tot va bagati peste numele meu daca nu stiti? Sam Mai 21, 2011 3:55 am | |
| Topic inutil CER T.C. !!! | |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ce tot va bagati peste numele meu daca nu stiti? | |
| |
|
| |