Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaNiste poze , cred eu cele mai bune ale mele !! Note !! EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Niste poze , cred eu cele mai bune ale mele !! Note !!

In jos 
+10
xXxNightAnGeLxXx
◎FrienD★
.Úniqúe
ByDark
pepsyl3mon
GodFather♥
ǩhƪLL
Ninja4Ever
*๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAda . ♡
♫JυѕтOνєя™♫
14 participanți

Nota...??
1
Niste poze , cred eu cele mai bune ale mele !! Note !! Vote_lcap10%Niste poze , cred eu cele mai bune ale mele !! Note !! Vote_rcap
 10% [ 2 ]
2
Niste poze , cred eu cele mai bune ale mele !! Note !! Vote_lcap0%Niste poze , cred eu cele mai bune ale mele !! Note !! Vote_rcap
 0% [ 0 ]
3
Niste poze , cred eu cele mai bune ale mele !! Note !! Vote_lcap0%Niste poze , cred eu cele mai bune ale mele !! Note !! Vote_rcap
 0% [ 0 ]
4
Niste poze , cred eu cele mai bune ale mele !! Note !! Vote_lcap5%Niste poze , cred eu cele mai bune ale mele !! Note !! Vote_rcap
 5% [ 1 ]
5
 0% [ 0 ]
6
 0% [ 0 ]
7
 0% [ 0 ]
8
 0% [ 0 ]
9
Niste poze , cred eu cele mai bune ale mele !! Note !! Vote_lcap5%Niste poze , cred eu cele mai bune ale mele !! Note !! Vote_rcap
 5% [ 1 ]
10
Niste poze , cred eu cele mai bune ale mele !! Note !! Vote_lcap80%Niste poze , cred eu cele mai bune ale mele !! Note !! Vote_rcap
 80% [ 16 ]
Total voturi : 20

AutorMesaj
♫JυѕтOνєя™♫
V.I.P.
V.I.P.
♫JυѕтOνєя™♫

Data de inscriere : 04/09/2010
Varsta : 30
Localizare : OνєяGяανє

Niste poze , cred eu cele mai bune ale mele !! Note !! Empty
MesajSubiect: Niste poze , cred eu cele mai bune ale mele !! Note !!   Niste poze , cred eu cele mai bune ale mele !! Note !! Icon_minitimeJoi Mai 12, 2011 12:11 pm

Cum spune si titlul , am facut niste poze in photo shop si vreau niste pareri !! ...

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Sper sa va placa !! ... Razz
Sus In jos
*๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAda . ♡
Moderator
Moderator
*๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAda . ♡

Data de inscriere : 06/03/2011
Varsta : 27

MesajSubiect: Re: Niste poze , cred eu cele mai bune ale mele !! Note !!   Niste poze , cred eu cele mai bune ale mele !! Note !! Icon_minitimeJoi Mai 12, 2011 12:18 pm

Wow`Surprised Te pricepi :> Bv !! Si chiar ca snt cele mai bune` :> Succes in continuare` Smile
Sus In jos
Ninja4Ever
Membru
Membru
Ninja4Ever

Data de inscriere : 09/05/2011
Localizare : Constanta

MesajSubiect: Re: Niste poze , cred eu cele mai bune ale mele !! Note !!   Niste poze , cred eu cele mai bune ale mele !! Note !! Icon_minitimeJoi Mai 12, 2011 12:25 pm

:O wow chiar te pricepi

10 ! cu felicitari Smile
Sus In jos
ǩhƪLL
Membru Elite
Membru Elite
ǩhƪLL

Data de inscriere : 14/03/2011
Varsta : 25
Localizare : Shibusen

MesajSubiect: Re: Niste poze , cred eu cele mai bune ale mele !! Note !!   Niste poze , cred eu cele mai bune ale mele !! Note !! Icon_minitimeJoi Mai 12, 2011 8:07 pm

foarte tari pozele ai un 10 de la mn Like a Star @ heaven
Sus In jos
♫JυѕтOνєя™♫
V.I.P.
V.I.P.
♫JυѕтOνєя™♫

MesajSubiect: Re: Niste poze , cred eu cele mai bune ale mele !! Note !!   Niste poze , cred eu cele mai bune ale mele !! Note !! Icon_minitimeJoi Mai 12, 2011 10:46 pm

Multumesc dar as vrea si alte pareri ... !! Razz
Sus In jos
GodFather♥
V.I.P.
V.I.P.
GodFather♥

Data de inscriere : 07/05/2010
Localizare : Bucuresti
Comentarii : Ma descurc!

MesajSubiect: Re: Niste poze , cred eu cele mai bune ale mele !! Note !!   Niste poze , cred eu cele mai bune ale mele !! Note !! Icon_minitimeJoi Mai 12, 2011 11:55 pm

de data asta imi plac si mie,mai ales cele cu skyline si toxic! bravo Smile
Sus In jos
https://www.youtube.com/watch?v=z8gQWbFpDGg
♫JυѕтOνєя™♫
V.I.P.
V.I.P.
♫JυѕтOνєя™♫

MesajSubiect: Re: Niste poze , cred eu cele mai bune ale mele !! Note !!   Niste poze , cred eu cele mai bune ale mele !! Note !! Icon_minitimeJoi Mai 12, 2011 11:58 pm

Am mai facut o poza , sper sa va placa si aceasta si astept in continuare pareri !!

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
Ninja4Ever
Membru
Membru
Ninja4Ever

Data de inscriere : 09/05/2011
Localizare : Constanta

MesajSubiect: Re: Niste poze , cred eu cele mai bune ale mele !! Note !!   Niste poze , cred eu cele mai bune ale mele !! Note !! Icon_minitimeVin Mai 13, 2011 12:02 am

Super tare

asta imi place mult Smile
Sus In jos
pepsyl3mon
V.I.P.
V.I.P.
pepsyl3mon

Data de inscriere : 28/08/2010
Varsta : 29
Localizare : Dej,jud Cluj

MesajSubiect: Re: Niste poze , cred eu cele mai bune ale mele !! Note !!   Niste poze , cred eu cele mai bune ale mele !! Note !! Icon_minitimeVin Mai 13, 2011 12:35 am

Foarte fain:) bv'o Razz
Sus In jos
ByDark
Membru
Membru
ByDark

Data de inscriere : 04/12/2010

MesajSubiect: foarte frumo   Niste poze , cred eu cele mai bune ale mele !! Note !! Icon_minitimeVin Mai 13, 2011 2:43 am

Esti foarte priceput Razz imi plac imaginile:X vreau sa zic 1 lucru pt cei care vor vota ca am vazut ca ai vot la nota de 1 Suspect vreau ca cel care a votat nota 1 sa vina cu o imagine facuta de el si sa o arate sa vad sh eu pt ce da el nota 1? o imagine styl cum e facuta cea de acest baiat credema ca e+10:) fa si tu ceva ca el sa te vad:)

Inca odata:X bv 10+
Sus In jos
.Úniqúe
Moderator
Moderator
.Úniqúe

Data de inscriere : 26/07/2010
Localizare : RamniCu Valcea

MesajSubiect: Re: Niste poze , cred eu cele mai bune ale mele !! Note !!   Niste poze , cred eu cele mai bune ale mele !! Note !! Icon_minitimeVin Mai 13, 2011 3:16 am

:bravo:
Sus In jos
♫JυѕтOνєя™♫
V.I.P.
V.I.P.
♫JυѕтOνєя™♫

MesajSubiect: Re: Niste poze , cred eu cele mai bune ale mele !! Note !!   Niste poze , cred eu cele mai bune ale mele !! Note !! Icon_minitimeVin Mai 13, 2011 5:14 am

ByDark a scris:
Esti foarte priceput Razz imi plac imaginile:X vreau sa zic 1 lucru pt cei care vor vota ca am vazut ca ai vot la nota de 1 Suspect vreau ca cel care a votat nota 1 sa vina cu o imagine facuta de el si sa o arate sa vad sh eu pt ce da el nota 1? o imagine styl cum e facuta cea de acest baiat credema ca e+10:) fa si tu ceva ca el sa te vad:)

Inca odata:X bv 10+

Nici nu ma prea intereseaza ce crede acel , sa ii zicem asa "terminat" !! Daca are curaj sa vina si sa recunoasca ca el a dat nota 1 si sa dovedeasca ca a dat-o pe merit , si ca nu a dat-o in bataie de joc sau in razbunare !! Multumesc tuturor pt pareri !! Razz
Sus In jos
◎FrienD★
V.I.P.
V.I.P.
◎FrienD★

Data de inscriere : 13/05/2010
Varsta : 29
Localizare : Timisoara
Comentarii : Imi plac fetele(la nebunie)!Imi mai place Metin2 si iubesc fotbalul!

MesajSubiect: Re: Niste poze , cred eu cele mai bune ale mele !! Note !!   Niste poze , cred eu cele mai bune ale mele !! Note !! Icon_minitimeVin Mai 13, 2011 6:23 am

Eee over gj esti foarte bun in acest domeniu!Razz
Sus In jos
xXxNightAnGeLxXx
V.I.P.
V.I.P.
xXxNightAnGeLxXx

Data de inscriere : 19/06/2010
Varsta : 28
Localizare : Constanta ;)

MesajSubiect: Re: Niste poze , cred eu cele mai bune ale mele !! Note !!   Niste poze , cred eu cele mai bune ale mele !! Note !! Icon_minitimeVin Mai 13, 2011 6:50 am

eu pe stiu dinainte Twisted Evil Smile))))

Sti tot ce cred eu Wink Sunt frumoase Wink... Dar ultima de la primul post nu e foarte,foarte buna.... dar esti priceput Wink
Sus In jos
♫JυѕтOνєя™♫
V.I.P.
V.I.P.
♫JυѕтOνєя™♫

MesajSubiect: Re: Niste poze , cred eu cele mai bune ale mele !! Note !!   Niste poze , cred eu cele mai bune ale mele !! Note !! Icon_minitimeVin Mai 13, 2011 12:43 pm

Ms allz !! O sa incerc sa fac si mai bine !! ..
Sus In jos
AntiNoob
Membru Elite
Membru Elite
AntiNoob

Data de inscriere : 02/12/2010

MesajSubiect: Re: Niste poze , cred eu cele mai bune ale mele !! Note !!   Niste poze , cred eu cele mai bune ale mele !! Note !! Icon_minitimeSam Mai 14, 2011 4:46 am

Pai..ce sa zic?
:bravo: !
Sus In jos
zmR
Membru
Membru
zmR

Data de inscriere : 17/02/2011
Varsta : 33
Localizare : I do not know where

MesajSubiect: Re: Niste poze , cred eu cele mai bune ale mele !! Note !!   Niste poze , cred eu cele mai bune ale mele !! Note !! Icon_minitimeSam Mai 14, 2011 5:37 am

frum
Sus In jos
♫JυѕтOνєя™♫
V.I.P.
V.I.P.
♫JυѕтOνєя™♫

MesajSubiect: Re: Niste poze , cred eu cele mai bune ale mele !! Note !!   Niste poze , cred eu cele mai bune ale mele !! Note !! Icon_minitimeDum Mai 15, 2011 10:44 am

Am mai facut o poza , sper sa va placa !!

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
Dumii
V.I.P.
V.I.P.
Dumii

Data de inscriere : 05/02/2011
Varsta : 31
Localizare : My World ;x

MesajSubiect: Re: Niste poze , cred eu cele mai bune ale mele !! Note !!   Niste poze , cred eu cele mai bune ale mele !! Note !! Icon_minitimeDum Mai 15, 2011 12:22 pm

Ne place ne place place place place!!!!
Sus In jos
http://metin2rospeed.ro
.Úniqúe
Moderator
Moderator
.Úniqúe

Data de inscriere : 26/07/2010
Localizare : RamniCu Valcea

MesajSubiect: Re: Niste poze , cred eu cele mai bune ale mele !! Note !!   Niste poze , cred eu cele mai bune ale mele !! Note !! Icon_minitimeLun Mai 16, 2011 3:21 am

๑۩ﺴ۩๑†OשєгDєคtђ†๑۩ﺴ۩๑ a scris:
Am mai facut o poza , sper sa va placa !!

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

foarte tare poza
Sus In jos
unnammed
Membru
Membru
unnammed

Data de inscriere : 20/02/2011
Localizare : Tg. Frumos

MesajSubiect: Re: Niste poze , cred eu cele mai bune ale mele !! Note !!   Niste poze , cred eu cele mai bune ale mele !! Note !! Icon_minitimeSam Mai 21, 2011 1:24 am

bv :bravo: :bowdown:
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Niste poze , cred eu cele mai bune ale mele !! Note !!   Niste poze , cred eu cele mai bune ale mele !! Note !! Icon_minitime

Sus In jos

Niste poze , cred eu cele mai bune ale mele !! Note !!
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Niste poze..cu un party.
» cele mai haioase poze de pe speed;)
» Am facut niste poze de plictiseala
» Puneti aici cele mai misto poze cu voi care vise pare mai misto (din joc)
» VAND CONT RO

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2RoSpeed :: DISCUTII :: Discutii libere-
Mergi direct la: