Kingdoo Membru
Data de inscriere : 18/11/2010
| Subiect: Puneti aici cele mai misto poze cu voi care vise pare mai misto (din joc) Lun Dec 06, 2010 6:48 am | |
| Este foare simplu.Puneti cate o poza cu voi intrun metin nu conteaza ce metin este.Osa va dau eu cate o nota la poza si osa va zic numele.Bafta cu pozele | |
|
◎FrienD★ V.I.P.
Data de inscriere : 13/05/2010 Varsta : 29 Localizare : Timisoara Comentarii : Imi plac fetele(la nebunie)!Imi mai place Metin2 si iubesc fotbalul!
| Subiect: Re: Puneti aici cele mai misto poze cu voi care vise pare mai misto (din joc) Lun Dec 06, 2010 7:24 am | |
| Eu nu pun dar va zic daca puneti poze din alte servere si arata sus numele(EDITATI NUMELE SERVERULUI RESPECTIV ) acelui server aveti ban! | |
|
Kingdoo Membru
Data de inscriere : 18/11/2010
| Subiect: Re: Puneti aici cele mai misto poze cu voi care vise pare mai misto (din joc) Lun Dec 06, 2010 8:40 am | |
| | |
|
●๋•§ρℯℯdyyy●๋• Membru
Data de inscriere : 12/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Giurgiu
| Subiect: Re: Puneti aici cele mai misto poze cu voi care vise pare mai misto (din joc) Lun Dec 06, 2010 9:11 am | |
| Nu este RoSpeed dar nu scrie nici numele serverului pe nicaieri...Sper ca e bn [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
maller Membru
Data de inscriere : 16/04/2010 Varsta : 32 Localizare : Pe Metin2
| Subiect: Re: Puneti aici cele mai misto poze cu voi care vise pare mai misto (din joc) Lun Dec 06, 2010 9:49 am | |
| | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Puneti aici cele mai misto poze cu voi care vise pare mai misto (din joc) | |
| |
|