Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaUpdate : Pro sau contra ?  - Pagina 3 EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Update : Pro sau contra ?

In jos 
+54
leonardo123
GoodWather
Sick
Radamada
cipi12
DiaNaa
ReMyX13
agentk232
Experto xD
DREY
$Fast3R$
matrix2eck
ς๏гtєz
kevinuts
Sl1Zzor
CumparContMt2Ro
GodFather♥
Lika.
InG3rDiGiTaL
◎FrienD★
Zoo[M]
marius22041994
PrototypE
epravobot
ѕтя8кℓαω
Amethist
♫JυѕтOνєя™♫
♥Michael♥
Ninja4Ever
TheAssassin
5ylv1nh0
^_^ZCF^_^
ReDTz
sAAb
Hokage Cosmin
CLaÜü`
Ale3X
DarkMeiden
xNessquick
xXxNightAnGeLxXx
NewSuperWar
kalkanutz
appLy
zmR
OV1D1UU
ByDark
dRuId.#
.Úniqúe
SiKa01
ǩhƪLL
pepsyl3mon
AntiNoob
--->Munie<---
[Owner]Angel
58 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3
AutorMesaj
ς๏гtєz
Membru
Membru
ς๏гtєz

Data de inscriere : 29/10/2010
Varsta : 27
Localizare : Pe aici,pe acolo :)

Update : Pro sau contra ?  - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Update : Pro sau contra ?    Update : Pro sau contra ?  - Pagina 3 Icon_minitimeSam Mai 14, 2011 12:53 am

Pro,ar fii chiar tare plus ca o sa aduca si noi playeri deci PRO!!!Very Happy :kingg2:
Sus In jos
matrix2eck
Membru
Membru
matrix2eck

Data de inscriere : 09/06/2010
Varsta : 33
Localizare : Bucuresti sector 3 Salajan

MesajSubiect: Re: Update : Pro sau contra ?    Update : Pro sau contra ?  - Pagina 3 Icon_minitimeSam Mai 14, 2011 2:50 am

PRO !!! E f bine deoare ce multzi playeri se chinue sa faca rost de iteme si se lasa deoare ce nu fac rost asha daca se aproba se va aduna mai multa lume pe srv Very Happy
Sus In jos
$Fast3R$
Membru
Membru
$Fast3R$

Data de inscriere : 07/01/2011

MesajSubiect: Re: Update : Pro sau contra ?    Update : Pro sau contra ?  - Pagina 3 Icon_minitimeDum Mai 15, 2011 2:31 am

PRO Exclamation Exclamation :trabuc:
Sus In jos
DREY
Membru
Membru
DREY

Data de inscriere : 03/04/2011
Varsta : 28
Localizare : Romania,Caras-Severin,Fizes

MesajSubiect: Re: Update : Pro sau contra ?    Update : Pro sau contra ?  - Pagina 3 Icon_minitimeDum Mai 15, 2011 2:56 am

Pro pentru cei care nau bani de donati;)
Sus In jos
sAAb
Helper
Helper
sAAb

Data de inscriere : 30/05/2010
Localizare : Suceava

MesajSubiect: Re: Update : Pro sau contra ?    Update : Pro sau contra ?  - Pagina 3 Icon_minitimeDum Mai 15, 2011 2:58 am

kevinuts a scris:
Contra,noi am donat pentru arme.
Sl1Zzor vorbesti degeaba.
Shocked

Ai donat tu pentru lunara (de exemplu ) ? sau pentru prima arma de gm .. ? Nu cred.

Ala care ziceai ca este un lag infernal de la playeri , daca nu iti convine fa-ti un metin si joaca-te singur , scopul acestui server este sa fie cat mai frumos si cat mai populat , ca daca am lua dupa limita de playeri , metin 2 RO ar trebuii sa nu mai exsiste =)
Sus In jos
marius22041994
Membru
Membru

Data de inscriere : 20/04/2011
Varsta : 30
Localizare : Constanta

MesajSubiect: PRO sau Contra   Update : Pro sau contra ?  - Pagina 3 Icon_minitimeDum Mai 15, 2011 6:00 am

[Owner]Angel a scris:
marius22041994 a scris:
Contra pentru ca multi au bagat bani in joc si nu-mi convine ca ceilati dintr-un sirius amarat sa-si faca arma de gm Neutral deci contra !

Vreau sa te intreb si nu numai pe tine, cati dintre voi ati cumparat armele legendare gen mortala, lunara, divina si primele arme de GM (aceea subtirica) din itemshop, cu bani, de nu vreti ca acestea sa fie in joc ?
Voi oricum cumparati de la dexon in sus banuiesc, in special tot ce apare nou.
Eu am specificat foarte clar ca din armele epice se vor face legendarele si PRIMA arma din cele noi (adica cea de gm). Aceste arme nu sunt cumparate aproape de nimeni, tot venitul se aduce din itemele noi in special, aparute la fiecare 2 saptamani, cat si de armele "noi" in general, in nici un caz prima dintre ele sau legendare.

Cineva a zis mai inainte ca ar creste numarul de jucatori. Ei bine, acesta este si scopul. Ar atrage mai multi jucatori. Jucatorii fiind mai mult cresc si donatiile. Donatiile crescand si serverul poate fi adus la un nivel mai inal din punct de vedere al configuratiei.

Sunt de acord cu voi, vreti sa platiti, daca vrei sa fi bun trebuie sa platesti, dar asta nu inseamna ca cel care ajunge sa aiba arma de gm+9 (prima) te va batea pe tine cu ultima arma (asta numai in cazul in care nu sti sa pui tu bonusurile cum trebuie te bate si cu arma epica).

Inca o data, aceste iteme sunt achizitionate in proportie de cel mult 20% din itemshop si nu sunt destinate doar celor care nu doneaza. Si voi, cei care donati, pe langa o arma cumpara de pe site, ai placerea din a face dintr-o batalie picata la metin, un sirius si apoi arme legendare aratand mai frumos, trecand timpul cautand dupa iteme de upgrade si chiar facand bani din asta.

Astept in continuare pareri inainte de a lua o decizie !

Imi cer scuze dar nu am stiut ca doar o proportie de daor 20% din armele de pe site se vor face arme de GM ! Scuzele mele ! PRO si succes in continuare cu sv !
Sus In jos
Experto xD
Membru
Membru

Data de inscriere : 20/11/2010
Localizare : Map 1

MesajSubiect: Re: Update : Pro sau contra ?    Update : Pro sau contra ?  - Pagina 3 Icon_minitimeDum Mai 15, 2011 10:03 am

PRO
Buna idee:) :bravo:
Sus In jos
http://www.google.ro
[Owner]Angel
Admin
Admin
[Owner]Angel

Data de inscriere : 13/04/2010
Localizare : Targu Jiu
Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro

MesajSubiect: Re: Update : Pro sau contra ?    Update : Pro sau contra ?  - Pagina 3 Icon_minitimeDum Mai 15, 2011 10:46 am

Asadar s-a decis. Deoarece armele legendare nu sunt cumparate din itemshop vor fi adaugate in joc (totusi va fi de lucru ca sa le faceti). De saptamana viitoare incepem cu samanii.
Armele noi vor ramane sa se poata achizitiona doar din itemshop deoarece pentru ele doneaza toti si nu ar fi corect acest lucru.

Subiect inchis !
Sus In jos
http://metin2rospeed.ro
agentk232
Membru
Membru
agentk232

Data de inscriere : 12/03/2011
Localizare : Bucuresti-departe

MesajSubiect: Re: Update : Pro sau contra ?    Update : Pro sau contra ?  - Pagina 3 Icon_minitimeMier Iun 22, 2011 1:21 am

Pro Smile Smile Smile Smile

Fiindca pe acest privat mai joaca si copii de 5-3 ani
Sus In jos
http://www.chat.metin2rospeed.ro/
ReMyX13
V.I.P.
V.I.P.
ReMyX13

Data de inscriere : 29/05/2011
Localizare : Constanta/Poarta6

MesajSubiect: Re: Update : Pro sau contra ?    Update : Pro sau contra ?  - Pagina 3 Icon_minitimeMier Iun 22, 2011 1:50 am

agentk232 a scris:
Pro Smile Smile Smile Smile

Fiindca pe acest privat mai joaca si copii de 5-3 ani

Tu gandesti inainte sa vb? cum drq sa joace copii de 3-5 ani ...

On Pro

si app cand ziceti Subiect inchis dati T.C. !
Sus In jos
DiaNaa
Membru
Membru
DiaNaa

Data de inscriere : 21/06/2011
Localizare : PeM3tin

MesajSubiect: Re: Update : Pro sau contra ?    Update : Pro sau contra ?  - Pagina 3 Icon_minitimeMier Iun 22, 2011 6:14 am

as fi pro dar mie mie mila si de cei care au bagat bani pe metin dar totusi PRO
Sus In jos
cipi12
Membru
Membru
cipi12

Data de inscriere : 12/09/2010
Localizare : la calculator

MesajSubiect: Re: Update : Pro sau contra ?    Update : Pro sau contra ?  - Pagina 3 Icon_minitimeMier Iun 22, 2011 6:15 am

pro pro pro,pro,pro,pro,pro pro pro pro pro pro pro:D:D:D:D
Sus In jos
Lika.
Membru Elite
Membru Elite

Data de inscriere : 28/03/2011
Localizare : Bacău

MesajSubiect: Re: Update : Pro sau contra ?   Update : Pro sau contra ?  - Pagina 3 Icon_minitimeMier Iun 22, 2011 7:24 am

Ma ati vazt de knd e subiectu` asta ? deja s`au bagat o parte din arme in jok Neutral dc mai raspundeti aiurea?
Sus In jos
Radamada
Membru
Membru
Radamada

Data de inscriere : 18/06/2011
Localizare : Conop..Jud. Arad

MesajSubiect: Super marfa ideea!   Update : Pro sau contra ?  - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Iun 23, 2011 9:00 am

PRO!->XD
Sus In jos
https://www.facebook.com/profile.php?id=100001640965851
Sick
Membru
Membru
Sick

Data de inscriere : 09/06/2011

MesajSubiect: Re: Update : Pro sau contra ?    Update : Pro sau contra ?  - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Iun 23, 2011 2:10 pm

Total contra ... de ex eu am respectat ce a spus angel ma-m dus in v4 am facut bani si lvl ... acum am zinuri , nypton si un set(nu bun dar am)

Toate astea prin munca. Deci se poate si fara sa donezi !

Si inca un motiv de a fi contra este ca la server se munceste si se observa si din punctul meu de vedere trebui sa primiti donatii cat mai multe pentru intretinere si munca depusa.

Sus In jos
GoodWather
Membru
Membru
GoodWather

Data de inscriere : 06/05/2010
Localizare : Timisoara

MesajSubiect: Re: Update : Pro sau contra ?    Update : Pro sau contra ?  - Pagina 3 Icon_minitimeVin Iun 24, 2011 1:29 am

PRO!

RESPECT!
Sus In jos
leonardo123
Membru
Membru
leonardo123

Data de inscriere : 29/05/2011

MesajSubiect: Re: Update : Pro sau contra ?    Update : Pro sau contra ?  - Pagina 3 Icon_minitimeVin Iun 24, 2011 10:17 am

Eu sunt 100% PRO.Motive:
1.CU DONATIILE NU VOR FI PROBLEME LA PLATA SERVERULUI!!
2.Si fara donati poti face rost de arme gm :
EX: SET DE WAR = ARMA GM
3.Este adevarat ca cei care au bani isi usureaza munca DAR cei care MUNCESC si se straduie pot ajunge chiar peste cei care au donat!!!
4.CUI NUI CONVINE POATE SA PLECE!!1

Asta am avut de spus...
Sus In jos
Z1P
Membru
Membru
Z1P

Data de inscriere : 25/06/2011

MesajSubiect: Re: Update : Pro sau contra ?    Update : Pro sau contra ?  - Pagina 3 Icon_minitimeSam Iun 25, 2011 4:31 am

Pro Exclamation Exclamation
Sus In jos
zanzibar
Membru
Membru

Data de inscriere : 04/03/2011

MesajSubiect: Re: Update : Pro sau contra ?    Update : Pro sau contra ?  - Pagina 3 Icon_minitimeSam Iun 25, 2011 4:53 am

Update : Pro sau contra ?  - Pagina 3 Procl
Sus In jos
appLy
Membru
Membru
appLy

Data de inscriere : 01/01/2011

MesajSubiect: Re: Update : Pro sau contra ?    Update : Pro sau contra ?  - Pagina 3 Icon_minitimeSam Iun 25, 2011 11:09 pm

PRO
Sus In jos
SebY (MeTaLiC)
Membru
Membru
SebY (MeTaLiC)

Data de inscriere : 11/04/2011
Varsta : 26
Localizare : Targu Frumos :X

MesajSubiect: Re: Update : Pro sau contra ?    Update : Pro sau contra ?  - Pagina 3 Icon_minitimeDum Iun 26, 2011 12:13 am

OAMENI BUNI NU MAI POSTATI PRO SAU CONTRA CA DEJA ESTE FACUT ACEST UPDATE!
Sus In jos
xNight
Membru
Membru

Data de inscriere : 26/06/2011
Localizare : Calarasi

MesajSubiect: Re: Update : Pro sau contra ?    Update : Pro sau contra ?  - Pagina 3 Icon_minitimeMar Iun 28, 2011 11:08 pm

SiKa01 a scris:
as fi pro dar mai mult contra deoarece cei care au donat pana acum ei au bagat bani in joc, iar acum ceilalti sa isi faca arme leg numa asa
deci contra Mad

Citandu-te vreau sa iti spun un lucru foarte amuzant... Cei care baga bani in joc pentru arme , pentru armuri eventual le vor vinde unii dintre ei... Gasesti la shop la blue de fiecare data cate o arma de pe site la shopuri deci daca implementeaza asta daca nu implementeaza oricum playerii vor cumpara cu yang armele de la alti playeri...

100% PRO
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Update : Pro sau contra ?    Update : Pro sau contra ?  - Pagina 3 Icon_minitime

Sus In jos

Update : Pro sau contra ?
Sus 
Pagina 3 din 3Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3
 Subiecte similare
-
» Pro sau contra :d
» Propunere ptr. sv :) ..
» Un mic sfat.. PrO or CoNTra :)
» Sugestie PRO/CONTRA
» Propunere PRO/CONTRA

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum