| Update : Pro sau contra ? | |
|
+54leonardo123 GoodWather Sick Radamada cipi12 DiaNaa ReMyX13 agentk232 Experto xD DREY $Fast3R$ matrix2eck ς๏гtєz kevinuts Sl1Zzor CumparContMt2Ro GodFather♥ Lika. InG3rDiGiTaL ◎FrienD★ Zoo[M] marius22041994 PrototypE epravobot ѕтя8кℓαω Amethist ♫JυѕтOνєя™♫ ♥Michael♥ Ninja4Ever TheAssassin 5ylv1nh0 ^_^ZCF^_^ ReDTz sAAb Hokage Cosmin CLaÜü` Ale3X DarkMeiden xNessquick xXxNightAnGeLxXx NewSuperWar kalkanutz appLy zmR OV1D1UU ByDark dRuId.# .Úniqúe SiKa01 ǩhƪLL pepsyl3mon AntiNoob --->Munie<--- [Owner]Angel 58 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
ς๏гtєz Membru
Data de inscriere : 29/10/2010 Varsta : 27 Localizare : Pe aici,pe acolo :)
| |
| |
matrix2eck Membru
Data de inscriere : 09/06/2010 Varsta : 33 Localizare : Bucuresti sector 3 Salajan
| Subiect: Re: Update : Pro sau contra ? Sam Mai 14, 2011 2:50 am | |
| PRO !!! E f bine deoare ce multzi playeri se chinue sa faca rost de iteme si se lasa deoare ce nu fac rost asha daca se aproba se va aduna mai multa lume pe srv | |
|
| |
$Fast3R$ Membru
Data de inscriere : 07/01/2011
| Subiect: Re: Update : Pro sau contra ? Dum Mai 15, 2011 2:31 am | |
| | |
|
| |
DREY Membru
Data de inscriere : 03/04/2011 Varsta : 28 Localizare : Romania,Caras-Severin,Fizes
| Subiect: Re: Update : Pro sau contra ? Dum Mai 15, 2011 2:56 am | |
| Pro pentru cei care nau bani de donati;)
| |
|
| |
sAAb Helper
Data de inscriere : 30/05/2010 Varsta : 28 Localizare : Suceava
| Subiect: Re: Update : Pro sau contra ? Dum Mai 15, 2011 2:58 am | |
| - kevinuts a scris:
- Contra,noi am donat pentru arme.
Sl1Zzor vorbesti degeaba. Ai donat tu pentru lunara (de exemplu ) ? sau pentru prima arma de gm .. ? Nu cred. Ala care ziceai ca este un lag infernal de la playeri , daca nu iti convine fa-ti un metin si joaca-te singur , scopul acestui server este sa fie cat mai frumos si cat mai populat , ca daca am lua dupa limita de playeri , metin 2 RO ar trebuii sa nu mai exsiste =) | |
|
| |
marius22041994 Membru
Data de inscriere : 20/04/2011 Varsta : 30 Localizare : Constanta
| Subiect: PRO sau Contra Dum Mai 15, 2011 6:00 am | |
| - [Owner]Angel a scris:
- marius22041994 a scris:
- Contra pentru ca multi au bagat bani in joc si nu-mi convine ca ceilati dintr-un sirius amarat sa-si faca arma de gm deci contra !
Vreau sa te intreb si nu numai pe tine, cati dintre voi ati cumparat armele legendare gen mortala, lunara, divina si primele arme de GM (aceea subtirica) din itemshop, cu bani, de nu vreti ca acestea sa fie in joc ? Voi oricum cumparati de la dexon in sus banuiesc, in special tot ce apare nou. Eu am specificat foarte clar ca din armele epice se vor face legendarele si PRIMA arma din cele noi (adica cea de gm). Aceste arme nu sunt cumparate aproape de nimeni, tot venitul se aduce din itemele noi in special, aparute la fiecare 2 saptamani, cat si de armele "noi" in general, in nici un caz prima dintre ele sau legendare.
Cineva a zis mai inainte ca ar creste numarul de jucatori. Ei bine, acesta este si scopul. Ar atrage mai multi jucatori. Jucatorii fiind mai mult cresc si donatiile. Donatiile crescand si serverul poate fi adus la un nivel mai inal din punct de vedere al configuratiei.
Sunt de acord cu voi, vreti sa platiti, daca vrei sa fi bun trebuie sa platesti, dar asta nu inseamna ca cel care ajunge sa aiba arma de gm+9 (prima) te va batea pe tine cu ultima arma (asta numai in cazul in care nu sti sa pui tu bonusurile cum trebuie te bate si cu arma epica).
Inca o data, aceste iteme sunt achizitionate in proportie de cel mult 20% din itemshop si nu sunt destinate doar celor care nu doneaza. Si voi, cei care donati, pe langa o arma cumpara de pe site, ai placerea din a face dintr-o batalie picata la metin, un sirius si apoi arme legendare aratand mai frumos, trecand timpul cautand dupa iteme de upgrade si chiar facand bani din asta.
Astept in continuare pareri inainte de a lua o decizie ! Imi cer scuze dar nu am stiut ca doar o proportie de daor 20% din armele de pe site se vor face arme de GM ! Scuzele mele ! PRO si succes in continuare cu sv ! | |
|
| |
Experto xD Membru
Data de inscriere : 20/11/2010 Localizare : Map 1
| Subiect: Re: Update : Pro sau contra ? Dum Mai 15, 2011 10:03 am | |
| PRO Buna idee:) | |
|
| |
[Owner]Angel Admin
Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 33 Localizare : Targu Jiu Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro
| Subiect: Re: Update : Pro sau contra ? Dum Mai 15, 2011 10:46 am | |
| Asadar s-a decis. Deoarece armele legendare nu sunt cumparate din itemshop vor fi adaugate in joc (totusi va fi de lucru ca sa le faceti). De saptamana viitoare incepem cu samanii. Armele noi vor ramane sa se poata achizitiona doar din itemshop deoarece pentru ele doneaza toti si nu ar fi corect acest lucru.
Subiect inchis ! | |
|
| |
agentk232 Membru
Data de inscriere : 12/03/2011 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti-departe
| Subiect: Re: Update : Pro sau contra ? Mier Iun 22, 2011 1:21 am | |
| | |
|
| |
ReMyX13 V.I.P.
Data de inscriere : 29/05/2011 Varsta : 27 Localizare : Constanta/Poarta6
| Subiect: Re: Update : Pro sau contra ? Mier Iun 22, 2011 1:50 am | |
| - agentk232 a scris:
- Pro
Fiindca pe acest privat mai joaca si copii de 5-3 ani Tu gandesti inainte sa vb? cum drq sa joace copii de 3-5 ani ... On Pro si app cand ziceti Subiect inchis dati T.C. ! | |
|
| |
DiaNaa Membru
Data de inscriere : 21/06/2011 Varsta : 28 Localizare : PeM3tin
| Subiect: Re: Update : Pro sau contra ? Mier Iun 22, 2011 6:14 am | |
| as fi pro dar mie mie mila si de cei care au bagat bani pe metin dar totusi PRO | |
|
| |
cipi12 Membru
Data de inscriere : 12/09/2010 Localizare : la calculator
| Subiect: Re: Update : Pro sau contra ? Mier Iun 22, 2011 6:15 am | |
| pro pro pro,pro,pro,pro,pro pro pro pro pro pro pro:D:D:D:D | |
|
| |
Lika. Membru Elite
Data de inscriere : 28/03/2011 Localizare : Bacău
| Subiect: Re: Update : Pro sau contra ? Mier Iun 22, 2011 7:24 am | |
| Ma ati vazt de knd e subiectu` asta ? deja s`au bagat o parte din arme in jok dc mai raspundeti aiurea? | |
|
| |
Radamada Membru
Data de inscriere : 18/06/2011 Varsta : 27 Localizare : Conop..Jud. Arad
| Subiect: Super marfa ideea! Joi Iun 23, 2011 9:00 am | |
| | |
|
| |
Sick Membru
Data de inscriere : 09/06/2011 Varsta : 33
| Subiect: Re: Update : Pro sau contra ? Joi Iun 23, 2011 2:10 pm | |
| Total contra ... de ex eu am respectat ce a spus angel ma-m dus in v4 am facut bani si lvl ... acum am zinuri , nypton si un set(nu bun dar am)
Toate astea prin munca. Deci se poate si fara sa donezi !
Si inca un motiv de a fi contra este ca la server se munceste si se observa si din punctul meu de vedere trebui sa primiti donatii cat mai multe pentru intretinere si munca depusa.
| |
|
| |
GoodWather Membru
Data de inscriere : 06/05/2010 Varsta : 27 Localizare : Timisoara
| Subiect: Re: Update : Pro sau contra ? Vin Iun 24, 2011 1:29 am | |
| | |
|
| |
leonardo123 Membru
Data de inscriere : 29/05/2011
| Subiect: Re: Update : Pro sau contra ? Vin Iun 24, 2011 10:17 am | |
| Eu sunt 100% PRO.Motive: 1.CU DONATIILE NU VOR FI PROBLEME LA PLATA SERVERULUI!! 2.Si fara donati poti face rost de arme gm : EX: SET DE WAR = ARMA GM 3.Este adevarat ca cei care au bani isi usureaza munca DAR cei care MUNCESC si se straduie pot ajunge chiar peste cei care au donat!!! 4.CUI NUI CONVINE POATE SA PLECE!!1
Asta am avut de spus... | |
|
| |
Z1P Membru
Data de inscriere : 25/06/2011 Varsta : 28
| |
| |
zanzibar Membru
Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Update : Pro sau contra ? Sam Iun 25, 2011 4:53 am | |
| | |
|
| |
appLy Membru
Data de inscriere : 01/01/2011
| Subiect: Re: Update : Pro sau contra ? Sam Iun 25, 2011 11:09 pm | |
| | |
|
| |
SebY (MeTaLiC) Membru
Data de inscriere : 11/04/2011 Varsta : 26 Localizare : Targu Frumos :X
| Subiect: Re: Update : Pro sau contra ? Dum Iun 26, 2011 12:13 am | |
| OAMENI BUNI NU MAI POSTATI PRO SAU CONTRA CA DEJA ESTE FACUT ACEST UPDATE! | |
|
| |
xNight Membru
Data de inscriere : 26/06/2011 Varsta : 27 Localizare : Calarasi
| Subiect: Re: Update : Pro sau contra ? Mar Iun 28, 2011 11:08 pm | |
| - SiKa01 a scris:
- as fi pro dar mai mult contra deoarece cei care au donat pana acum ei au bagat bani in joc, iar acum ceilalti sa isi faca arme leg numa asa
deci contra Citandu-te vreau sa iti spun un lucru foarte amuzant... Cei care baga bani in joc pentru arme , pentru armuri eventual le vor vinde unii dintre ei... Gasesti la shop la blue de fiecare data cate o arma de pe site la shopuri deci daca implementeaza asta daca nu implementeaza oricum playerii vor cumpara cu yang armele de la alti playeri... 100% PRO | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Update : Pro sau contra ? | |
| |
|
| |
| Update : Pro sau contra ? | |
|