Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaUpdate : Pro sau contra ?  - Pagina 2 EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Update : Pro sau contra ?

In jos 
+54
leonardo123
GoodWather
Sick
Radamada
cipi12
DiaNaa
ReMyX13
agentk232
Experto xD
DREY
$Fast3R$
matrix2eck
ς๏гtєz
kevinuts
Sl1Zzor
CumparContMt2Ro
GodFather♥
Lika.
InG3rDiGiTaL
◎FrienD★
Zoo[M]
marius22041994
PrototypE
epravobot
ѕтя8кℓαω
Amethist
♫JυѕтOνєя™♫
♥Michael♥
Ninja4Ever
TheAssassin
5ylv1nh0
^_^ZCF^_^
ReDTz
sAAb
Hokage Cosmin
CLaÜü`
Ale3X
DarkMeiden
xNessquick
xXxNightAnGeLxXx
NewSuperWar
kalkanutz
appLy
zmR
OV1D1UU
ByDark
dRuId.#
.Úniqúe
SiKa01
ǩhƪLL
pepsyl3mon
AntiNoob
--->Munie<---
[Owner]Angel
58 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul
AutorMesaj
ReDTz
Membru Elite
Membru Elite

Data de inscriere : 22/04/2011
Varsta : 27
Localizare : Bucuresti

Update : Pro sau contra ?  - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Update : Pro sau contra ?    Update : Pro sau contra ?  - Pagina 2 Icon_minitimeLun Mai 09, 2011 4:44 am

[Owner]Angel a scris:
xHelLBoYx a scris:
as fi pro dar mai mult contra deoarece cei care au donat pana acum ei au bagat bani in joc, iar acum ceilalti sa isi faca arme leg numa asa
deci contra Mad

Sa zicem ca sunt de acord cu tine dar mai citeste o data ce am scris. Am zis armele legendare nu cele cu 500 atac. Gandeste-te ca nu se compara, in special cu arma cumparata eventual de tine cu atac 1000 de va aparea peste ceva timp Smile

Am sau nu dreptate ?

Pro.
Deoarece ar trebui sa se bucure toti de acest joc + ca nu vor avea iteme cu 500 sau 1000 daca nu vor dona sau nu le vor negocia cu cine vinde deci Pro:D Basketball
Sus In jos
^_^ZCF^_^
V.I.P.
V.I.P.
^_^ZCF^_^

Data de inscriere : 21/04/2010
Varsta : 30
Localizare : undeva'n romania

MesajSubiect: .   Update : Pro sau contra ?  - Pagina 2 Icon_minitimeLun Mai 09, 2011 5:40 am

pro Smile
in acest fel vor avea mai multi sansa sa aibe o arma de gm Razz

o idee excelenta Wink ....gg Razz

ar mai trebui sa pui un gm sa se ocupe de evente si totul ar fi perfect Razz ...sa fie macar cate 2 evente pe luna Wink
Sus In jos
5ylv1nh0
Membru
Membru
5ylv1nh0

Data de inscriere : 17/04/2010
Varsta : 29
Localizare : Tg-Mures

MesajSubiect: Re: Update : Pro sau contra ?    Update : Pro sau contra ?  - Pagina 2 Icon_minitimeLun Mai 09, 2011 6:47 am

pro bounce
Sus In jos
TheAssassin
Membru
Membru
TheAssassin

Data de inscriere : 07/05/2011
Varsta : 28
Localizare : undeva departe

MesajSubiect: Re: Update : Pro sau contra ?    Update : Pro sau contra ?  - Pagina 2 Icon_minitimeLun Mai 09, 2011 9:04 am

Pro Angel
:bravo:
Sus In jos
Ninja4Ever
Membru
Membru
Ninja4Ever

Data de inscriere : 09/05/2011
Localizare : Constanta

MesajSubiect: Re: Update : Pro sau contra ?    Update : Pro sau contra ?  - Pagina 2 Icon_minitimeLun Mai 09, 2011 9:18 am

pro
Sus In jos
♥Michael♥
Membru
Membru
♥Michael♥

Data de inscriere : 01/12/2010
Localizare : Undeva' Langa Arad !

MesajSubiect: Re: Update : Pro sau contra ?    Update : Pro sau contra ?  - Pagina 2 Icon_minitimeLun Mai 09, 2011 10:47 am

k3nny a scris:
kalkanutz a scris:
Eu sunt CONTRA.dc?Pai fiti atenti:1.Nu o sa mai fie asa distractie..
2.O sa aiba toti arme legendare...
3.Nu o sa fie corect ptr ceilalti care au donat...

Am 3 argumente de adaugat pentru tine :

1. Mai lasa frate metinul , pune mana pe o carte de romana
2. Ce distractie e ? Ca tu ai o arma de gm si ii bati pe aia care nu au donat , etc ?
3. Si ce daca o sa aiba toti ? Iti convine sa fie 10 playeri cu arme si in total sa fie 500 playeri pe server ? Sau preferi 100 playeri cu arme si in total sa fie 2000 de playeri pe server..
3. Da , aici cam ai dreptate , dar nu cred ca au donat mai mult de 20 pentru ceva legendar sau ceva de genul ( cum este si cu armurile legendare) ..

Extraordinar .... te-ai gasit sa vb Smile !!! 2000 de playeri ,tu vezi ce scrii ? Regatu albsatru are un lag infern de la playeri asa ca nu'ti dori cat mai multi ca nu ai de ce ....
Angel tu zici de arma cu 1000 atac ... Dar daca eu am platit pt asta cu 500 sa plateasca si ei .... Peste tot e cu bani !!! Vrei sa fii bun repede si simplu bagi bani vrei sa fii bun pe gratis munceste e Clar nu vad de ce ar trebui modificat ?
Sus In jos
♫JυѕтOνєя™♫
V.I.P.
V.I.P.
♫JυѕтOνєя™♫

Data de inscriere : 04/09/2010
Localizare : OνєяGяανє

MesajSubiect: Re: Update : Pro sau contra ?    Update : Pro sau contra ?  - Pagina 2 Icon_minitimeLun Mai 09, 2011 10:13 pm

praf a scris:
k3nny a scris:
kalkanutz a scris:
Eu sunt CONTRA.dc?Pai fiti atenti:1.Nu o sa mai fie asa distractie..
2.O sa aiba toti arme legendare...
3.Nu o sa fie corect ptr ceilalti care au donat...

Am 3 argumente de adaugat pentru tine :

1. Mai lasa frate metinul , pune mana pe o carte de romana
2. Ce distractie e ? Ca tu ai o arma de gm si ii bati pe aia care nu au donat , etc ?
3. Si ce daca o sa aiba toti ? Iti convine sa fie 10 playeri cu arme si in total sa fie 500 playeri pe server ? Sau preferi 100 playeri cu arme si in total sa fie 2000 de playeri pe server..
3. Da , aici cam ai dreptate , dar nu cred ca au donat mai mult de 20 pentru ceva legendar sau ceva de genul ( cum este si cu armurile legendare) ..

Extraordinar .... te-ai gasit sa vb Smile !!! 2000 de playeri ,tu vezi ce scrii ? Regatu albsatru are un lag infern de la playeri asa ca nu'ti dori cat mai multi ca nu ai de ce ....
Angel tu zici de arma cu 1000 atac ... Dar daca eu am platit pt asta cu 500 sa plateasca si ei .... Peste tot e cu bani !!! Vrei sa fii bun repede si simplu bagi bani vrei sa fii bun pe gratis munceste e Clar nu vad de ce ar trebui modificat ?

Ai si tu dreptatea ta , dar eu sunt PRO !!
Sus In jos
dRuId.#
Moderator
Moderator
dRuId.#

Data de inscriere : 24/08/2010
Localizare : Bucuresti[•]

MesajSubiect: Re: Update : Pro sau contra ?    Update : Pro sau contra ?  - Pagina 2 Icon_minitimeLun Mai 09, 2011 11:27 pm

Angel daca spui ca o sa bagi arme de atac 1000{cu md desigur} suntem toti de acord ...credema
Sus In jos
https://metin2ro.all-up.com/
dRuId.#
Moderator
Moderator
dRuId.#

Data de inscriere : 24/08/2010
Localizare : Bucuresti[•]

MesajSubiect: Re: Update : Pro sau contra ?    Update : Pro sau contra ?  - Pagina 2 Icon_minitimeLun Mai 09, 2011 11:27 pm

Angel daca spui ca o sa bagi arme de atac 1000{cu md desigur} suntem toti de acord ...credema
Sus In jos
https://metin2ro.all-up.com/
Ale3X
Membru
Membru
Ale3X

Data de inscriere : 10/01/2011
Localizare : a treia casa pe dreapta:P

MesajSubiect: Re: Update : Pro sau contra ?    Update : Pro sau contra ?  - Pagina 2 Icon_minitimeMar Mai 10, 2011 1:42 am

dap asa sa fim Update : Pro sau contra ?  - Pagina 2 362949161
Sus In jos
TheAssassin
Membru
Membru
TheAssassin

Data de inscriere : 07/05/2011
Localizare : undeva departe

MesajSubiect: Re: Update : Pro sau contra ?    Update : Pro sau contra ?  - Pagina 2 Icon_minitimeMar Mai 10, 2011 4:21 am

pro normal Very Happy
Sus In jos
Amethist
Super Moderator
Super Moderator
Amethist

Data de inscriere : 15/12/2010
Localizare : # Bucureşti

MesajSubiect: Re: Update : Pro sau contra ?    Update : Pro sau contra ?  - Pagina 2 Icon_minitimeMar Mai 10, 2011 4:35 am

DruidofHell a scris:

Warn 1, dublu post !..
Sus In jos
ѕтя8кℓαω
Membru Elite
Membru Elite
ѕтя8кℓαω

Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 34
Localizare : ¢яαισνα

MesajSubiect: Re: Update : Pro sau contra ?    Update : Pro sau contra ?  - Pagina 2 Icon_minitimeMar Mai 10, 2011 9:28 am

PRRRO
Sus In jos
http://survivorseries.winnerforum.net/
epravobot
Membru
Membru

Data de inscriere : 28/01/2011

MesajSubiect: Re: Update : Pro sau contra ?    Update : Pro sau contra ?  - Pagina 2 Icon_minitimeMar Mai 10, 2011 9:40 am

Eu sunt pro deoarece jocul ar fii mult mai fain daca sar implementa arme de gm pe joc. Very Happy
Plus ca nu cred ca de exemplu pe copii de 10 ani iar lasa parinti sa bage banii in joc
Sus In jos
PrototypE
Membru Elite
Membru Elite
PrototypE

Data de inscriere : 16/02/2011
Localizare : La Locatie =)

MesajSubiect: Re: Update : Pro sau contra ?    Update : Pro sau contra ?  - Pagina 2 Icon_minitimeMar Mai 10, 2011 10:19 am

am 1 cuvant de zis: Pro
Sus In jos
marius22041994
Membru
Membru

Data de inscriere : 20/04/2011
Localizare : Constanta

MesajSubiect: CONTRA--> Hattrick   Update : Pro sau contra ?  - Pagina 2 Icon_minitimeMar Mai 10, 2011 12:04 pm

Contra pentru ca multi au bagat bani in joc si nu-mi convine ca ceilati dintr-un sirius amarat sa-si faca arma de gm Neutral deci contra !
Sus In jos
Zoo[M]
Membru Elite
Membru Elite
Zoo[M]

Data de inscriere : 17/07/2010
Localizare : Ch1 Regat Blue ;x

MesajSubiect: Re: Update : Pro sau contra ?    Update : Pro sau contra ?  - Pagina 2 Icon_minitimeMar Mai 10, 2011 11:56 pm

CONTRA UUUAA
Sus In jos
http://www.metin2ro.ilive.ro
[Owner]Angel
Admin
Admin
[Owner]Angel

Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 33
Localizare : Targu Jiu
Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro

MesajSubiect: Re: Update : Pro sau contra ?    Update : Pro sau contra ?  - Pagina 2 Icon_minitimeMier Mai 11, 2011 5:53 am

marius22041994 a scris:
Contra pentru ca multi au bagat bani in joc si nu-mi convine ca ceilati dintr-un sirius amarat sa-si faca arma de gm Neutral deci contra !

Vreau sa te intreb si nu numai pe tine, cati dintre voi ati cumparat armele legendare gen mortala, lunara, divina si primele arme de GM (aceea subtirica) din itemshop, cu bani, de nu vreti ca acestea sa fie in joc ?
Voi oricum cumparati de la dexon in sus banuiesc, in special tot ce apare nou.
Eu am specificat foarte clar ca din armele epice se vor face legendarele si PRIMA arma din cele noi (adica cea de gm). Aceste arme nu sunt cumparate aproape de nimeni, tot venitul se aduce din itemele noi in special, aparute la fiecare 2 saptamani, cat si de armele "noi" in general, in nici un caz prima dintre ele sau legendare.

Cineva a zis mai inainte ca ar creste numarul de jucatori. Ei bine, acesta este si scopul. Ar atrage mai multi jucatori. Jucatorii fiind mai mult cresc si donatiile. Donatiile crescand si serverul poate fi adus la un nivel mai inal din punct de vedere al configuratiei.

Sunt de acord cu voi, vreti sa platiti, daca vrei sa fi bun trebuie sa platesti, dar asta nu inseamna ca cel care ajunge sa aiba arma de gm+9 (prima) te va batea pe tine cu ultima arma (asta numai in cazul in care nu sti sa pui tu bonusurile cum trebuie te bate si cu arma epica).

Inca o data, aceste iteme sunt achizitionate in proportie de cel mult 20% din itemshop si nu sunt destinate doar celor care nu doneaza. Si voi, cei care donati, pe langa o arma cumpara de pe site, ai placerea din a face dintr-o batalie picata la metin, un sirius si apoi arme legendare aratand mai frumos, trecand timpul cautand dupa iteme de upgrade si chiar facand bani din asta.

Astept in continuare pareri inainte de a lua o decizie !
Sus In jos
http://metin2rospeed.ro
◎FrienD★
V.I.P.
V.I.P.
◎FrienD★

Data de inscriere : 13/05/2010
Varsta : 29
Localizare : Timisoara
Comentarii : Imi plac fetele(la nebunie)!Imi mai place Metin2 si iubesc fotbalul!

MesajSubiect: Re: Update : Pro sau contra ?    Update : Pro sau contra ?  - Pagina 2 Icon_minitimeMier Mai 11, 2011 7:13 am

Angel eu spun pro deoarece:
1.Ar aduce playeri!
2.Cum ai spus si tu armele de exemplu arma de gm 1 si dinacestea nu se prea cumpara!
3.Ar aduce un plus serverului!

Cu respect,FrienD!Razz....
Sus In jos
InG3rDiGiTaL
Membru
Membru
InG3rDiGiTaL

Data de inscriere : 28/08/2010

MesajSubiect: Re: Update : Pro sau contra ?    Update : Pro sau contra ?  - Pagina 2 Icon_minitimeMier Mai 11, 2011 8:07 am

Logic...PRO
Si ink cv..eu cred k angel nu tine sv pt bani ci pt a ne oferi un pic de relaxare...asa ca ANGEL e cel mai tare
Sus In jos
Lika.
Membru Elite
Membru Elite

Data de inscriere : 28/03/2011
Localizare : Bacău

MesajSubiect: Re : Update : Pro sau contra ?   Update : Pro sau contra ?  - Pagina 2 Icon_minitimeMier Mai 11, 2011 11:17 am

Proo ;x
Sus In jos
GodFather♥
V.I.P.
V.I.P.
GodFather♥

Data de inscriere : 07/05/2010
Localizare : Bucuresti
Comentarii : Ma descurc!

MesajSubiect: Re: Update : Pro sau contra ?    Update : Pro sau contra ?  - Pagina 2 Icon_minitimeMier Mai 11, 2011 11:21 pm

Pro Smile
e mai frumos asa,nimeni nu doneaza pt armele mai vechi..poate unii le vor si nu au bani sa le cumpere,asa pot sa aiba si ei arme gm Smile
Sus In jos
https://www.youtube.com/watch?v=z8gQWbFpDGg
CumparContMt2Ro
Membru
Membru

Data de inscriere : 12/05/2011

MesajSubiect: Re: Update : Pro sau contra ?    Update : Pro sau contra ?  - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Mai 12, 2011 4:10 am

Pro Very Happy
Sus In jos
Sl1Zzor
Membru
Membru

Data de inscriere : 16/04/2011
Localizare : Drobeta Turnu Severin

MesajSubiect: Eu zic Pro!   Update : Pro sau contra ?  - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Mai 12, 2011 6:21 am

Eu zic Pro pentru ca ar fi mai tare sa ne loom toti arme de GM cand ma gandesc ca aia de lvl 75-90 uni au sirius ce sa faca cu ala dar daca nu va-ti plange atat a-ti gandi putin si ati zice:Ma stai putin ca astia degeaba au arme de GM daca nu au iteme cu Rez-Tare si fac pariu ca Nimfa+9 Batalia+9 Arcul 65 o sa se scumpeasca foarte mult nu o sa mai fie 50kk.Chiar este necorect pentru ca si eu am donat 10 euro dar o sa fie mai tare pentru ca eu ma cam plictisesc de arcas saptamana asta am fost sura war si ninja de vreo 3-4 ori cu P cand o sa avem o arma de pvp si una pvm
Sus In jos
kevinuts
Membru
Membru

Data de inscriere : 10/03/2011

MesajSubiect: Re: Update : Pro sau contra ?    Update : Pro sau contra ?  - Pagina 2 Icon_minitimeVin Mai 13, 2011 10:57 pm

Contra,noi am donat pentru arme.
Sl1Zzor vorbesti degeaba.
Shocked
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Update : Pro sau contra ?    Update : Pro sau contra ?  - Pagina 2 Icon_minitime

Sus In jos

Update : Pro sau contra ?
Sus 
Pagina 2 din 3Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Pro sau contra :d
» Propunere ptr. sv :) ..
» Un mic sfat.. PrO or CoNTra :)
» Sugestie PRO/CONTRA
» Propunere PRO/CONTRA

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum