| New Update : Problema yang, redistribuire exp (IMPORTANT - CITITI) ! | |
|
+18BlackEagle warryor43 TheSeekeR yoman-3947 GEORGE98 Matze™ Tavi ----->>Viruss<<----- ^_^ZCF^_^ X3Kill Isabella OV1D1UU ♫JυѕтOνєя™♫ dRuId.# zmR ǩhƪLL .Úniqúe [Owner]Angel 22 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
[Owner]Angel Admin
Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 33 Localizare : Targu Jiu Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro
| Subiect: New Update : Problema yang, redistribuire exp (IMPORTANT - CITITI) ! Dum Mai 08, 2011 9:43 am | |
| Va rog sa cititi cu atentie tot ce scrie mai jos deoarece este foarte important. Dupa aceasta mentenanta se aduc urmatoarele imbunatatiri serverului :
1. Yangul nu mai pica pe jos absolut niciunde (drop x10 anulat). Pentru a primi yang de la mobi va trebui sa va asigurati ca aveti bufful de a colecta yangul automat care este vizibil in colt stanga sus (acele iconite albastre la conturile noi) iar cei care nu il aveti sau perioada de 365 de zile a trecut puteti lua a treia mana de la pescar (durata ei fiind de 3 ore). Daca acestea se gasesc in colt stanga sus nu mai este necesara a treia mana de la pescar. Daca aveti acele iconite in colt stanga sus sau aveti a 3a mana de la pescar activa nu aveti de ce sa va faceti griji deoarece yangul va intra direct in inventar.
2. Totodata, datorita acestei modificari, floodul cu yang pe server nu va mai fi posibil (fiind foarte enervant deconectand tot jucatorii din mapa in care se intampla si facand lag pe tot serverul am hotarat blocarea lui). Aveti grija, nu incercati sa aruncati yangul pe jos deoarece veti fi dati afara din joc.
3. Mobii din Iad nu mai dropeaza yang deloc. Sfatul meu este sa cresteti in V4 pana la level 99 deoarece se fac foarte multi bani (mobii setaou dau intre 150-300k fiecare). Cei care tin cont de acest lucru vor putea sa isi ia cel putin 1-2 iteme din cele noi de la jucatori cu bani din joc (fara a baga bani reali in joc).
4. Mobii din Portile Iadului dau exp cum dadeau cei din Iad. De asemenea, si dropul de yang a fost marit. In acesta mapa puteti creste foarte bine intre 99 si 110 de acum inainte.
5. Mobii din Iad dau exp dublu de cat dadeau inainte. Yang la acesti mobi nu mai pica. Va trebui sa stati pana la 99 in v4 si 110 in portile iadului pentru a face bani. In aceasta mapa puteti creste dupa levelul 110. Mobii au alt level in mysql iar daca cei mici nu cresc unde trebuie si vin aici este posibil ca exp sa scada in loc sa creasca.
Inca o data va spun, cresteti in v4 pana in 99 pentru a face cat mai multi bani ! Pana la urma nu conteaza cat de repede faci level ci sa faci si iteme. Valorile de exp se pot modifica in viitor pentru ajustari daca nu se comporta cum ne-am propus.
Va doresc un joc cat mai placut, [Owner]Angel !
Ultima editare efectuata de catre [Owner]Angel in Dum Mai 08, 2011 9:56 am, editata de 3 ori | |
|
| |
.Úniqúe Moderator
Data de inscriere : 26/07/2010 Varsta : 27 Localizare : RamniCu Valcea
| Subiect: Re: New Update : Problema yang, redistribuire exp (IMPORTANT - CITITI) ! Dum Mai 08, 2011 9:47 am | |
| Angel da cu xp cum ramane la lv 112 aia de 115 ma creste 0,7% a mai crescut xp :S? | |
|
| |
[Owner]Angel Admin
Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 33 Localizare : Targu Jiu Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro
| Subiect: Re: New Update : Problema yang, redistribuire exp (IMPORTANT - CITITI) ! Dum Mai 08, 2011 9:49 am | |
| Daca am zis ca exp a fost modificat si pana in 110 cresti in porti tu ce parere ai ? Foloseste si inel, sunt sigur ca se va simti diferenta. Cel mai mare mob avea 875000 (cel cu coasa) iar acum are alocat 1.800.000. Toti mobii sunt facuti sa dea exp bun DUPA level 110. Pana in 110 faceti in portile iadului acum iar pana in 99 faceti in v4 (ambele pentru bani). | |
|
| |
.Úniqúe Moderator
Data de inscriere : 26/07/2010 Varsta : 27 Localizare : RamniCu Valcea
| Subiect: Re: New Update : Problema yang, redistribuire exp (IMPORTANT - CITITI) ! Dum Mai 08, 2011 9:50 am | |
| - [Owner]Angel a scris:
- Daca am zis ca exp a fost modificat si pana in 110 cresti in porti tu ce parere ai ? Foloseste si inel, sunt sigur ca se va simti diferenta. Cel mai mare mob avea 875000 (cel cu coasa) iar acum are alocat 1.800.000.
Toti mobii sunt facuti sa dea exp bun DUPA level 110. Pana in 110 faceti in portile iadului acum iar pana in 99 faceti in v4 (ambele pentru bani). foarte bine, esti tare ) | |
|
| |
ǩhƪLL Membru Elite
Data de inscriere : 14/03/2011 Varsta : 25 Localizare : Shibusen
| Subiect: Re: New Update : Problema yang, redistribuire exp (IMPORTANT - CITITI) ! Dum Mai 08, 2011 10:38 am | |
| bravo angel,inca un lucru foarte bine facut | |
|
| |
zmR Membru
Data de inscriere : 17/02/2011 Varsta : 33 Localizare : I do not know where
| Subiect: Re: New Update : Problema yang, redistribuire exp (IMPORTANT - CITITI) ! Dum Mai 08, 2011 10:44 am | |
| esti tare multumim | |
|
| |
dRuId.# Moderator
Data de inscriere : 24/08/2010 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti[•]
| Subiect: Re: New Update : Problema yang, redistribuire exp (IMPORTANT - CITITI) ! Dum Mai 08, 2011 10:54 am | |
| o intr...plzz....shi daca sa zicem ca am lvl 95 pot creste nu??? in iad ...nu este nicio probl?? | |
|
| |
[Owner]Angel Admin
| Subiect: Re: New Update : Problema yang, redistribuire exp (IMPORTANT - CITITI) ! Dum Mai 08, 2011 11:02 am | |
| Eu credeam ca m-am facut inteles. Poti creste 95-99 in v4, faci exp bine cat si bani. Dupa 95-99 faci in portile iadului pana la 110. Din 110 poti incepe prin iad. Daca tu te duci din 95 si multi altii ca tine care au sub 106-110, depinde de caracter, o sa iti scada exp in loc sa iti dea.O sa incerc sa pun limita de level la aceste 2 mape noi pentru a nu exista asa ceva deoarece vad ca nu puteti intelege | |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
| |
| |
OV1D1UU Helper
Data de inscriere : 15/12/2010 Varsta : 30
| Subiect: Re: New Update : Problema yang, redistribuire exp (IMPORTANT - CITITI) ! Mar Mai 10, 2011 5:55 am | |
| Dar nu se poate adauga v4 la ajutor special ca multi inclusiv eu nu stiu cum sa ajunga in v4 e greu de gasit protalul prm v3 cada tot ati facut asa si e ceva super tare sper sa adaugati daca se poate si v4 la ajutor special multumesc. | |
|
| |
Isabella V.I.P.
Data de inscriere : 11/07/2010 Varsta : 33 Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj) Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel
| Subiect: Re: New Update : Problema yang, redistribuire exp (IMPORTANT - CITITI) ! Mar Mai 10, 2011 7:08 am | |
| | |
|
| |
X3Kill Membru
Data de inscriere : 10/05/2011 Varsta : 29 Localizare : undeva departe
| Subiect: Re: New Update : Problema yang, redistribuire exp (IMPORTANT - CITITI) ! Mar Mai 10, 2011 8:01 am | |
- Va rog sa cititi cu atentie tot ce scrie mai jos deoarece este foarte important.
Dupa aceasta mentenanta se aduc urmatoarele imbunatatiri serverului :
1. Yangul nu mai pica pe jos absolut niciunde (drop x10 anulat). Pentru a primi yang de la mobi va trebui sa va asigurati ca aveti bufful de a colecta yangul automat care este vizibil in colt stanga sus (acele iconite albastre la conturile noi) iar cei care nu il aveti sau perioada de 365 de zile a trecut puteti lua a treia mana de la pescar (durata ei fiind de 3 ore). Daca acestea se gasesc in colt stanga sus nu mai este necesara a treia mana de la pescar. Daca aveti acele iconite in colt stanga sus sau aveti a 3a mana de la pescar activa nu aveti de ce sa va faceti griji deoarece yangul va intra direct in inventar.
2. Totodata, datorita acestei modificari, floodul cu yang pe server nu va mai fi posibil (fiind foarte enervant deconectand tot jucatorii din mapa in care se intampla si facand lag pe tot serverul am hotarat blocarea lui). Aveti grija, nu incercati sa aruncati yangul pe jos deoarece veti fi dati afara din joc.
3. Mobii din Iad nu mai dropeaza yang deloc. Sfatul meu este sa cresteti in V4 pana la level 99 deoarece se fac foarte multi bani (mobii setaou dau intre 150-300k fiecare). Cei care tin cont de acest lucru vor putea sa isi ia cel putin 1-2 iteme din cele noi de la jucatori cu bani din joc (fara a baga bani reali in joc).
4. Mobii din Portile Iadului dau exp cum dadeau cei din Iad. De asemenea, si dropul de yang a fost marit. In acesta mapa puteti creste foarte bine intre 99 si 110 de acum inainte.
5. Mobii din Iad dau exp dublu de cat dadeau inainte. Yang la acesti mobi nu mai pica. Va trebui sa stati pana la 99 in v4 si 110 in portile iadului pentru a face bani. In aceasta mapa puteti creste dupa levelul 110. Mobii au alt level in mysql iar daca cei mici nu cresc unde trebuie si vin aici este posibil ca exp sa scada in loc sa creasca.
Inca o data va spun, cresteti in v4 pana in 99 pentru a face cat mai multi bani ! Pana la urma nu conteaza cat de repede faci level ci sa faci si iteme. Valorile de exp se pot modifica in viitor pentru ajustari daca nu se comporta cum ne-am propus.
Va doresc un joc cat mai placut, [Owner]Angel ! angel io merg v4 cu inele de exp si a treia mana intr-o ora am facut o bulina si 130kk | |
|
| |
^_^ZCF^_^ V.I.P.
Data de inscriere : 21/04/2010 Varsta : 30 Localizare : undeva'n romania
| Subiect: . Mar Mai 10, 2011 8:50 am | |
| foarte tare o mica intrebare am si eu....cand termini clientul definitiv? sa ma pot apuca si eu de treaba serios | |
|
| |
OV1D1UU Helper
| |
| |
Isabella V.I.P.
Data de inscriere : 11/07/2010 Varsta : 33 Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj) Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel
| |
| |
OV1D1UU Helper
| |
| |
^_^ZCF^_^ V.I.P.
Data de inscriere : 21/04/2010 Varsta : 30 Localizare : undeva'n romania
| Subiect: . Mier Iun 08, 2011 10:02 am | |
| abia astept sa intru in posesia clientului nou sa ma pot apuca din nou de server :X
e prea tare :*
Ultima editare efectuata de catre ^_^PN^_^ in Vin Iun 10, 2011 10:12 am, editata de 1 ori | |
|
| |
----->>Viruss<<----- Membru Elite
Data de inscriere : 05/03/2011 Varsta : 27 Localizare : La mare
| Subiect: Re: New Update : Problema yang, redistribuire exp (IMPORTANT - CITITI) ! Mier Iun 08, 2011 11:23 am | |
- Eu credeam ca m-am facut inteles.
Poti creste 95-99 in v4, faci exp bine cat si bani. Dupa 95-99 faci in portile iadului pana la 110. Din 110 poti incepe prin iad.
Daca tu te duci din 95 si multi altii ca tine care au sub 106-110, depinde de caracter, o sa iti scada exp in loc sa iti dea.
O sa incerc sa pun limita de level la aceste 2 mape noi pentru a nu exista asa ceva deoarece vad ca nu puteti intelege mdea io cresteam de la 80 in iad... | |
|
| |
Tavi Helper
Data de inscriere : 24/06/2010 Varsta : 26 Localizare : Navodari Comentarii : De ce sa fie comentari?nu sunt rau
| Subiect: Re: New Update : Problema yang, redistribuire exp (IMPORTANT - CITITI) ! Joi Iun 09, 2011 9:52 am | |
| Unele actualizari bune si unele care pentru uni nus bune. Oricum buna treaba | |
|
| |
| Subiect: Re: New Update : Problema yang, redistribuire exp (IMPORTANT - CITITI) ! Lun Iun 13, 2011 7:12 am | |
| mda bn de stiut oricum partea cea buna nu va mai fi lag | |
|
| |
| Subiect: Re: New Update : Problema yang, redistribuire exp (IMPORTANT - CITITI) ! Lun Iun 13, 2011 7:13 am | |
| mda bn de stiut oricum partea cea buna nu va mai fi lag | |
|
| |
Matze™ Membru Elite
Data de inscriere : 27/04/2010 Varsta : 31 Localizare : iashinghton
| Subiect: Re: New Update : Problema yang, redistribuire exp (IMPORTANT - CITITI) ! Mar Iul 12, 2011 3:10 pm | |
| dublu post | |
|
| |
GEORGE98 Membru
Data de inscriere : 19/06/2011
| Subiect: Re: New Update : Problema yang, redistribuire exp (IMPORTANT - CITITI) ! Dum Iul 17, 2011 2:47 am | |
| | |
|
| |
yoman-3947 Membru
Data de inscriere : 06/07/2011
| Subiect: Re: New Update : Problema yang, redistribuire exp (IMPORTANT - CITITI) ! Dum Iul 17, 2011 10:47 am | |
| bv angel! | |
|
| |
TheSeekeR Membru
Data de inscriere : 21/06/2011 Varsta : 28 Localizare : Alba
| Subiect: Re: New Update : Problema yang, redistribuire exp (IMPORTANT - CITITI) ! Dum Iul 17, 2011 10:48 am | |
| e mai bine asa | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: New Update : Problema yang, redistribuire exp (IMPORTANT - CITITI) ! | |
| |
|
| |
| New Update : Problema yang, redistribuire exp (IMPORTANT - CITITI) ! | |
|