Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

Acasapartea a 2-a EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

partea a 2-a

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
HardStyle
Membru Elite
Membru Elite
HardStyle

Data de inscriere : 26/03/2011
Varsta : 29
Localizare : [BV] :X

partea a 2-a Empty
MesajSubiect: partea a 2-a   partea a 2-a Icon_minitimeJoi Mai 05, 2011 9:14 am

DECI VAM ZIS SA NU DATI TC SA NU MAI VIN CU 100 DE TOPICURII DAR VAD CA NU PREA STITI SA CITITII
EU INCA NU AM PRIMIT RASUPUSUL CARE IL VROIAM + CA MAI VIN CU INTREBARII ASA CA NU MAI DATI TC

DECI DACA POSTEZ INSEAMNA CA IAU BAN CAS PH nu?
dar voi nu faceti la fel? adica voi nu postati fie care posteaza doar ca uni mai putin alti mai mult
in regulamentul forumului am citit ci nu zice nik de genu posteaza doar de 10 ori pe zi
asa ca pot sa postez cat vreau eu pana se schimba regulamentul
ca nam incalcat regulamentul am postat mereu dupa alcineva si nu am postat aiurea am postat la jocurile depe forum

si inca o data tin sa va anunt ca nu aveti voie sa dati TC pana la cererea mea de oare ce sunt in sectiune nelamuriri si trebuie sa primesc raspuns la toate intrebarile care le pun
Sus In jos
ѕтя8кℓαω
Membru Elite
Membru Elite
ѕтя8кℓαω

Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 34
Localizare : ¢яαισνα

partea a 2-a Empty
MesajSubiect: Re: partea a 2-a   partea a 2-a Icon_minitimeVin Mai 06, 2011 2:48 am

Sus In jos
http://survivorseries.winnerforum.net/
Isabella
V.I.P.
V.I.P.
Isabella

Data de inscriere : 11/07/2010
Varsta : 33
Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj)
Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel

partea a 2-a Empty
MesajSubiect: Re: partea a 2-a   partea a 2-a Icon_minitimeVin Mai 06, 2011 3:01 am

Ti sa explicat de 2 ori pentru ce motiv ai primit warn!Daca nu stii ce inseamna un PH citeste toate regulamentele de pe forum poate reusesti sa intelegi Smile
In momentul in care ai primit raspunsul la intrebarea ta topicul se va inchide nu ramane 7 luni deschis ca vrei tu Smile intrii odata la 2 sapt si postezi o intrebare la care primesti raspunsul si faci 20 de topicuri pe aceeasi intrebare desii ai primit raspunsul!Inteleg ca vrei sa cresti nr de mesaje Smile dar citeste cu atentie ce este scris in relulamentul de pe forum Smile

Daca nu te potolesti cu asemenea topicuri va trebuii sa iau masuri drastice in ceea ce priveste comportamentul tau pe forum!
Sus In jos
Http://www.metin2ro.ilive.ro
HardStyle
Membru Elite
Membru Elite
HardStyle

Data de inscriere : 26/03/2011
Varsta : 29
Localizare : [BV] :X

partea a 2-a Empty
MesajSubiect: Re: partea a 2-a   partea a 2-a Icon_minitimeVin Mai 06, 2011 11:30 am

bine bine dar am facut 3 topicuri cu acelas subiect de oare ce leati inchis voi
+ ca ai dreptate nu ti un topic 10 luni deschis dar macar astepti 48 de ore si daca vezi ca nu mai e activ dai close
si am citit regulamentul si din puctul meu de vedere e lipsit de regulii
si trebuie mai bine exlicat
si poti sami spui cate posturi am voie pe zi? ca vad ca daca am mai mult de 99 va ofticatii si incepeti sa dati war si alte dealea

si mai vin cu o intrebare tot aici casa nu mai fac alt topic

cum fac sondaje?Smile)))
si inca ceva cum pot sa cresc la cineva reputatia sau so scad?
Sus In jos
♫JυѕтOνєя™♫
V.I.P.
V.I.P.
♫JυѕтOνєя™♫

Data de inscriere : 04/09/2010
Varsta : 30
Localizare : OνєяGяανє

partea a 2-a Empty
MesajSubiect: Re: partea a 2-a   partea a 2-a Icon_minitimeSam Mai 07, 2011 1:53 am

1.La sondaje vezi acolo in josul spatiului unde scri ca o sa apara Adauga Sondaj , scri alea acolo dupa cum vrei si dai Trimiteti !!
2.La reputatie vezi in dreapta postului utilizatorului respectiv ca o sa apara un + si un - !! Tu dai pe + ca sa cresti rep si pe - sa o scazi!!

Topic Closed , raspuns primit !!
Sus In jos
Continut sponsorizat

partea a 2-a Empty
MesajSubiect: Re: partea a 2-a   partea a 2-a Icon_minitime

Sus In jos

partea a 2-a
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» New Item : Arcul cerului !
» urat din partea stafului
» Esti de partea noastra sau a lor?
» Cer un raspuns din partea unui Owner, GA sau GM !
» Anunt din partea lui OverDeath

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2RoSpeed :: Metin2RoSpeed Old Server :: Nelamuriri-
Mergi direct la: