Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaCer un raspuns din partea unui Owner, GA sau GM ! EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Cer un raspuns din partea unui Owner, GA sau GM !

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
SoulKeeper
Membru Elite
Membru Elite
SoulKeeper

Data de inscriere : 24/10/2010
Varsta : 26
Localizare : Iη Yσύя Єγεs xD

Cer un raspuns din partea unui Owner, GA sau GM ! Empty
MesajSubiect: Cer un raspuns din partea unui Owner, GA sau GM !   Cer un raspuns din partea unui Owner, GA sau GM ! Icon_minitimeDum Apr 24, 2011 10:42 pm

Pot sa stiu si eu de ce am luat ban cand eu nu foloseam nici un tip de hack ? Neutral
Eram cu TSfarmerBACK cand zice ca are un PM de la [GA]ardeash si ca l`a prins ca are hack...
Nu inteleg ce legatura am eu cu faptul ca el avea hack si eu nu !
Daca aveam "hack kick" trebuia sa se vada, dar eu stateam degeaba.. Nu venisem sa cresc, ci sa caut metine de lvl 100 Neutral
Cer sa mi se raspunda de catre [GM]FallenA, [GM]Eclipse, [Owner]Angel sau [GA]ardeash !!!

Print: https://2img.net/r/ihimizer/f/41540017.jpg/
Sus In jos
PrototypE
Membru Elite
Membru Elite
PrototypE

Data de inscriere : 16/02/2011
Varsta : 28
Localizare : La Locatie =)

MesajSubiect: Re: Cer un raspuns din partea unui Owner, GA sau GM !   Cer un raspuns din partea unui Owner, GA sau GM ! Icon_minitimeLun Apr 25, 2011 4:30 am

multi au luat ban pe motivul de kick hack... ori a dat arde din greseala pe tine caci erai sub utitlizatorul ala sau chiar aveai or a dat degeaba... nu stiu si eu am patit la fel pe 4 conturi........ defiecaredata faceam lvl 92 pak ban intruna si mam lasat de jok..............................................
Sus In jos
ardeash
Membru Elite
Membru Elite
ardeash

Data de inscriere : 26/04/2010
Varsta : 44
Localizare : Arad
Comentarii : Nu te uita ca nu intelegi nimnic...

MesajSubiect: Re: Cer un raspuns din partea unui Owner, GA sau GM !   Cer un raspuns din partea unui Owner, GA sau GM ! Icon_minitimeLun Apr 25, 2011 1:56 pm

Alo .. ce ai patit ca nu esti banat scratch Cer un raspuns din partea unui Owner, GA sau GM ! 204782045
Sus In jos
http://www.metin2rospeed.ro
SoulKeeper
Membru Elite
Membru Elite
SoulKeeper

Data de inscriere : 24/10/2010
Varsta : 26
Localizare : Iη Yσύя Єγεs xD

MesajSubiect: Re: Cer un raspuns din partea unui Owner, GA sau GM !   Cer un raspuns din partea unui Owner, GA sau GM ! Icon_minitimeMar Apr 26, 2011 10:04 pm

Am fost banat... Dar Multumesc ca mi`ai scos banu' Very Happy
:bravo:
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Cer un raspuns din partea unui Owner, GA sau GM !   Cer un raspuns din partea unui Owner, GA sau GM ! Icon_minitime

Sus In jos

Cer un raspuns din partea unui Owner, GA sau GM !
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2RoSpeed :: Metin2RoSpeed Old Server :: Nelamuriri-
Mergi direct la: