| Ghid Ninja Arc! | |
|
+5TheAssassin .Úniqúe [--::คภ๏ภเ๓ยร::--] ●๋� 4KoLLa ●๋� Isabella 9 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Isabella V.I.P.
Data de inscriere : 11/07/2010 Varsta : 33 Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj) Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel
| Subiect: Ghid Ninja Arc! Joi Mar 31, 2011 11:03 am | |
| Ninja arc este un caracter puternic care isi poate dobora adversarul de la distanta.Cu skillurile lui puternice,este unul dintre cele mai bune caractere.Skillurile de la arc sunt facute pentru lupta PvP. Skiluri:
Ninja arc are urmatoarele skiluri:sageata otravita,father walk,sageata de foc ,sageti repetate,dus de sageti. Mai multe detalii: Arrow shower Caracter Metin2 Ninja Arc/Archer Caracteristici:trage mai multe sageti in diferite tinte.
Avantaje:consuma putin pm, paguba medie, ataca mai multe tinte si timp scurt de incarcare.
Dezavantaje:poate rata tinta. Fire arrow Caracter Metin2 Ninja Arc/Archer Caracteristici:sageata puternica.
Avantaje:nu rateaza tinta,are timp scurt de incarcare.
Dezavantaje:inca nu am gasit. Poison arrow Caracter Metin2 Ninja Arc/Archer Caracteristici: sageata cu otrava.
Avantaje:poate prinde otravita.
Dezavantaje:nu am gasit. Repetitive shot Caracter Metin2 Ninja Arc/Archer Caracteristici:trage mai multe sageti in adversar.
Avantaje:nu rateaza tinta.
Dezavantaje: o sageata are atacul destul de mic. Feather walk Caracter Metin2 Ninja Arc/Archer Caracteristici:mareste viteza de mers.
Avantaje:mareste viteza de mers.
Dezavantaje:durata relativ mica . Cum sa construim un ninja arc perfect?
Ei bine acest caracter este destul de bun deoarece poate ataca adversarul de la distanta.Un ninja arc trebuie sa fie la fel ca un ninja lame.Un ninja arc ar trebui sa urce DEX-2 si VIT-1 pana cand DEX ajunge la 50, apoi ridicati VIT pana la 40, pentru a avea aprare. Iar apoi STR-1 si DEX-2 pana ce ajung la 90. Urmatorul e VIT si ultimul INT.
Primul master ar trebui sa fie la Sageata de Foc, deoarece are un atac foarte puternic. Al II-lea master trebuie sa fie Sageata Otravita deoarece are sansa de otravita. Urmatoarele master sunt la alegerea voastra eu insa va recomand sa lasati Feather walku-ul pentru ultimul master. In duel
In duel el trebuie intai sa-si faca father walk-ul,apoi da sageata de foc urmata de sageata otravita, si apoi unul din celelalte skilluri.Este foarte bun in duel deoarece poate ataca de la distanta.
Acesta este un caracter Ninja – Arc/Archer.Sper ca va fost folositor. | |
|
| |
●๋� 4KoLLa ●๋� Membru
Data de inscriere : 02/04/2011 Varsta : 27 Localizare : # :| Bucuresti |: # [ .. Locul unde Distractia e pe cinste .. ]
| |
| |
[--::คภ๏ภเ๓ยร::--] Membru
Data de inscriere : 28/02/2011 Varsta : 30 Localizare : in anonimat :) Bacau ;x
| Subiect: Re: Ghid Ninja Arc! Sam Apr 09, 2011 11:59 pm | |
| hmmm...bun | |
|
| |
.Úniqúe Moderator
Data de inscriere : 26/07/2010 Varsta : 27 Localizare : RamniCu Valcea
| Subiect: Re: Ghid Ninja Arc! Vin Mai 13, 2011 3:13 am | |
| | |
|
| |
TheAssassin Membru
Data de inscriere : 07/05/2011 Varsta : 28 Localizare : undeva departe
| Subiect: Re: Ghid Ninja Arc! Vin Mai 13, 2011 4:02 am | |
| excelent tutorial numai bun pentru arcasi | |
|
| |
ct10daw Membru
Data de inscriere : 05/01/2012
| Subiect: Re: Ghid Ninja Arc! Joi Ian 05, 2012 12:15 pm | |
| In primul rand salut, sunt nou in acest forum, si in acest joc numit Metin, am un caracter de arcas, si mi-am pus diferit punctele, am lvl 27 si punctele doar la str si dex, ce imi ofera o defensiva si atac mare, viata la arcas, nu prea am nevoie , e arcas, fug d`asta am skile, eu vreau un arcas pur, doar dmg puternic, pentru pvp sunt inca mic, la lvl mare o sa bag si vit. | |
|
| |
ReMyX13 V.I.P.
Data de inscriere : 29/05/2011 Varsta : 27 Localizare : Constanta/Poarta6
| Subiect: Re: Ghid Ninja Arc! Joi Ian 05, 2012 12:28 pm | |
| Mai intai fati asa sts la arcas
Vit,Dex,Str,int
Bonusuri iti pui
semi om rez magie flex multa critica patrunzatoare viteza atac necunostinta otravite si dupa rezinstente sabie,2maini si rez players(war sura ninja saman) si anti (war sura ninja saman ) ! | |
|
| |
BlackEagle Membru
Data de inscriere : 28/08/2011 Varsta : 29 Localizare : La Charite - Franta
| Subiect: Re: Ghid Ninja Arc! Mier Ian 18, 2012 3:20 am | |
| Cand o sa intelegeti ma odata ca flexu`l ajuta cu 500 dmg maxim in plus, fata de semi-om care te ajuta pana la 3k... Intelegeti odata dex, str < semi-om, in cazul int`ului este diferita faza.. | |
|
| |
Danny :] Membru Elite
Data de inscriere : 28/12/2011 Varsta : 28 Localizare : Iasi
| Subiect: Re: Ghid Ninja Arc! Mier Ian 18, 2012 5:09 am | |
| - BlackEagle a scris:
- Cand o sa intelegeti ma odata ca flexu`l ajuta cu 500 dmg maxim in plus, fata de semi-om care te ajuta pana la 3k... Intelegeti odata dex, str < semi-om, in cazul int`ului este diferita faza..
Mod vs mod e mai bun flexu..Sti ce vreau sa spun ! | |
|
| |
BlackEagle Membru
| Subiect: Re: Ghid Ninja Arc! Mier Ian 18, 2012 6:38 am | |
| Cea mai buna ramane patrunzatoare, pentru ca majoritatea modatilor au aparare 2500 =))) ( sti la ce ma refer ) | |
|
| |
| Subiect: Re: Ghid Ninja Arc! Mier Ian 18, 2012 7:07 am | |
| - BlackEagle a scris:
- Cea mai buna ramane patrunzatoare, pentru ca majoritatea modatilor au aparare 2500 =))) ( sti la ce ma refer )
Daca au 100% block atunci patrunzatoarea conteaza numai la sageti :]] ! | |
|
| |
BlackEagle Membru
| Subiect: Re: Ghid Ninja Arc! Mier Ian 18, 2012 9:37 am | |
| Patrunzatoare = dmg`ul skilului tau + apararea inamicului | |
|
| |
| Subiect: Re: Ghid Ninja Arc! Mier Ian 18, 2012 9:38 am | |
| - BlackEagle a scris:
- Patrunzatoare = dmg`ul skilului tau + apararea inamicului
Care dmg mai exact? | |
|
| |
BlackEagle Membru
| Subiect: Re: Ghid Ninja Arc! Mier Ian 18, 2012 9:39 am | |
| De ex un modat are aparare 2400, si tu ii dai 300 pe skill, daca dai patrunzatoare ii dai 2700 , eu asa am auzit nu`s 100% sigur... | |
|
| |
| Subiect: Re: Ghid Ninja Arc! Mier Ian 18, 2012 10:15 am | |
| - BlackEagle a scris:
- De ex un modat are aparare 2400, si tu ii dai 300 pe skill, daca dai patrunzatoare ii dai 2700 , eu asa am auzit nu`s 100% sigur...
Partea cu "+ aparare" e adevarata dar nu stiu daca este adevarat si ce e inainte de partea asta :]] | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ghid Ninja Arc! | |
| |
|
| |
| Ghid Ninja Arc! | |
|