| o mica problema:D | |
|
+3Isabella XxXAdytzaXxX HardStyle 7 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
HardStyle Membru Elite
Data de inscriere : 26/03/2011 Varsta : 29 Localizare : [BV] :X
| Subiect: o mica problema:D Mier Mar 30, 2011 2:03 pm | |
| deci sava zic povestea mea Intro seara frumoasa ma plimbam prin map2 si am zis sa iau ceva dela depozit si uitasem ca sunt pe client BETA si imi aparuse o chieste de upgrade la care imi zicea ca imi trebuie ficat parca sau cum so numi si 0 lei(yang) si merg la magazinu general cumpar acel ficat sau ce o fi si vad ca nu imi intra in inventar si am isistat sa dau pe el de cateva ori:) si nu sa inmplat nik imi vad incontinoare de joc casi cum nu sa intamplat nik si mai tarziu vad ca nu mai put pune in inventar itm in unele loc unde arfi sa fie acel ficat si in inventar nu mil arata dar mia ocupat locu intrebarea mea ar fi cum sa fac sa pot folosi din nou acel loc din inventar? | |
|
| |
XxXAdytzaXxX V.I.P.
Data de inscriere : 22/04/2010 Localizare : In Spatele Tau:P[;X]
| |
| |
HardStyle Membru Elite
| Subiect: Re: o mica problema:D Joi Mar 31, 2011 8:58 am | |
| poti sa excplici mai bine pls ca nu prea le am cu astea adica ce Client din RO? te referi la metinu asta sau o oficeal? ca am si oficealu si si clientu2 si clientu 3(beta) | |
|
| |
Isabella V.I.P.
Data de inscriere : 11/07/2010 Varsta : 33 Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj) Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel
| |
| |
HardStyle Membru Elite
| Subiect: Re: o mica problema:D Joi Mar 31, 2011 9:44 am | |
| acum il descarc pe primu e gata in 10 min si pe al 2-lea nu merge ca intrasem si pe clientul NR 2 si tot la fel tot asa am in inventar acum astept clientul nr 1 sa vad daca pot rezolva:) | |
|
| |
Isabella V.I.P.
Data de inscriere : 11/07/2010 Varsta : 33 Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj) Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel
| Subiect: Re: o mica problema:D Joi Mar 31, 2011 9:48 am | |
| Clientul 1 si 2 sunt unu si acelasi! | |
|
| |
HardStyle Membru Elite
| Subiect: Re: o mica problema:D Vin Apr 01, 2011 2:08 pm | |
| pai sa stiti ca am incercat toate 3 si tot asa am | |
|
| |
[--::คภ๏ภเ๓ยร::--] Membru
Data de inscriere : 28/02/2011 Varsta : 30 Localizare : in anonimat :) Bacau ;x
| Subiect: r3 Vin Apr 01, 2011 10:52 pm | |
| | |
|
| |
●๋� 4KoLLa ●๋� Membru
Data de inscriere : 02/04/2011 Varsta : 27 Localizare : # :| Bucuresti |: # [ .. Locul unde Distractia e pe cinste .. ]
| |
| |
HardStyle Membru Elite
| Subiect: Re: o mica problema:D Sam Apr 02, 2011 4:04 am | |
| si crezi ca nu mam gandit la asta? deci sa fiu mai exlicat eu am loat acel ficat di magazinu general! si in inventar nu mil arata deci nu pot da pe el dar imi ocupa loc si e o problema la bine ca eu am isistat sa tot dau si am cam un sfert plin de ele | |
|
| |
Amethist Super Moderator
Data de inscriere : 15/12/2010 Varsta : 30 Localizare : # Bucureşti
| |
| |
firebull1999 Membru
Data de inscriere : 30/06/2010
| Subiect: Re: o mica problema:D Dum Apr 03, 2011 10:55 am | |
| eu m-am gandit la ceva.cand eram pe oficial un jucator mi-a dat un hack care dak il trimiteam cuiva pe mess intra in metin pe cont si dadea pe el ii cadeau toate itemele din inventar si de pe el si cu tot cu bani . ar fi o idee, spunei la un bun priten si va duceti intr-un loc si sa iti cada itm si le ia si dupa ti le da fara alea .hakul nuj de unde sa-l descarcati [eu nu-l mai am cautati ep google]. SPER SA-TI FIE DE AJUTOR IDEEA MEA.
| |
|
| |
Amethist Super Moderator
Data de inscriere : 15/12/2010 Varsta : 30 Localizare : # Bucureşti
| |
| |
HardStyle Membru Elite
| Subiect: Re: o mica problema:D Lun Apr 04, 2011 1:01 pm | |
| mda faza naspa e ca am 93 si azi fac 95 si cum zici tu sami fac alt contu nam dece poate alt caracter +ca daca ma las de asta ma duc la red ca doar de acolo am inceput:) ori cum ms de ajutorul primit acum am inteles ca nu se poate face nik asa ca cer | |
|
| |
Isabella V.I.P.
| Subiect: Re: o mica problema:D Mar Apr 05, 2011 9:03 am | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: o mica problema:D | |
| |
|
| |
| o mica problema:D | |
|